Şimdi Ara

Acer Nitro 5 (7700HQ , GTX 1050Ti) AN515-51-76DZ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
523
Cevap
8
Favori
65.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/acer-an515-51-53f2-intel-i5-7300hq-8gb-1tb-gtx1050-freedos-15-6-fhd-bilgisayar-nh-q2zey-003-339793911 arkadaslar bu urun hakkinda ne dersiniz daha once forumda bu urunu kullanan arkadaslara rastladim memnunlarmi.piyasada cok az yorum var . ne dersiniz almalimiyim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maykilot M kullanıcısına yanıt
    Bu bilgisayarın fiyatı rakiplerine nazaran daha ucuz. Alınabilir
  • Beyler nitro 5 in tepkime süresinin 30 ms olduğunu okudum tft test programını indirdim 17.67 ms tepkime süresi yazıyor. Şok oldum cidden en kötüsü bile 5ms tepkime süresine sahip gerçi ben bunun öğreninceye kadar da çok hissetmedim. Donanımhaber de incelemesini yapmış youtube da. Millet 30 ms nedir ya diye yorum yapmış. Bu konu hakkında bi şey yapılabilir mi? Yani acer niye böyle bi şey yapmış?
  • I7 1050ti versiyonu var. Catir catir kapaniyor kendiliginden sarj harici

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuzeyli.2891 kullanıcısına yanıt
    Aynı pc ye sahibim. Arkadaki vidaların tümünü olabildiğince sıkın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi kaç ay önce aldım bilgsayarı. Hiç de farketmedim ghosting olayını. Millet te 30 ms nedir öyle diyince de tek bu bilgiaayarda böyledir diye düşündüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saolun hocam yardımınız için. Bende aida64 ile panelin özelliklerini keşfedebildim. Dediğiniz gibi panel 25 ms imiş :). Donanımhaber yuvarlak hesap yapmış demek. Değiştirme gibi işlerle de uğraşılmaz hocam valla. Bu şekilde gayet iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

    Bu mesaj silindi.
    Hocam bu notebook ekran parlaklığk bana az geliyo 2-3 tık daha açılması gerekir gibi geliyor bunun bi ayarı var mı? Bu ekranlarda normal mi? Oyun oynarken rahatsız edici olabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslinda kafaya takacak bi durum ama herseyde olduğu gibi burda da bize geçiriyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki hocam birşeydaha sorayım internette birçok videoda, Youtube test videolarında vs. görüyorum, 40-50 FPS'te oyunu akıcı oynuyorlar Ancak bende örneğin 60 FPS civarında oynuyorum oyunu, eğer 45-40 gibi değerlere düşerse Akıcılık gidiyor kasılma hisediyorum 60 ta iken son derece akıcı ama 40-45-50 bu değerlerde oyunu oynayasım gelmiyor vysnc açık olsada olmasada durum bu bu sorunu forumda yaşayan varmı bilmiyorum ama sokıntı verici bir durum her oyunu 60 fps de de oynayamuyoruz sonucta denediğim oyunlar;Rise of tombraider,pubg,frycry5



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cizmele -- 23 Haziran 2018; 20:30:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu oyunda 40-45 fps rahatsız ediyor hocam durum bu böyle oyun kasıyor diyoruz ya öyle değil oyunda sanki ekran bulanık gibi titrer gibi oluyo bu fps lerde akıcı değil sanki 15-25 fps ile oynuyorum gbi thorottling olduğunu düşünmüyorum voltaj düşürdüm ve sıcaklık değerleri normal, ram 16gb zaten bi türlü çözümünü bulamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cizmele -- 26 Haziran 2018; 18:39:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Touchpadteki özel hareketler bende çalışmıyor, driverlarda yüklü neden olabilir acaba?
  • Teşekkürler hocam, bu arada yukarıda bazı arkadaşlar ekran paneli için lg demiş ama bendeki farklı BOE NV156FHM-N43 diye geçiyor, ekran kalitesinden pek memnun değilim ve gecikmesi 30ms gözüküyor gerçekten, 7700hq 1050ti lı model benimkide.
  • RimJob R kullanıcısına yanıt
    Bende de lg philips yazıyor. Benim panel internette 25 ms olarak görünüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullananlardan bu pcde ne sorunu var tam olarak bir tek ısınmamı ve ne kadar ısınıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cizmele



    Bu bendeki boşta sıcaklık termal macun değişiminden sonra herhangibi bir işlem yaparsam aniden cıkıp iniyor laptop güç ayarlarından yüksek performans seçili hiçbir ayar yapılmadı.
    Hocam suanki durum ne ağır yükte oyun oynarken dereceleri?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: RimJob

    Touchpadteki özel hareketler bende çalışmıyor, driverlarda yüklü neden olabilir acaba?
    özel hareketlerden kastınız nedir? Belki bilmediğim bir olaydır diye soruyorum.
  • Arkadaşlar ben bu bilgisayari almak istiyorum da i7 1050ti onerir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • greenflash kullanıcısına yanıt
    Touchpad ile ses yükseltip kısabiliyorsunuz masaüstünü göster gibi kullanımı kolaylaştırıcı özellikleri destekliyor.Bunu aktif etmek içinse Bios’a f2 ile giriş yapın touchpad ayarını advanced yapın bilgisayar açılınca denetim masasından yanlış hatırlamıyorsam algılayıcı sensör gibi bi ibare vardı mause menüsünün altında diye biliyorum. O menüden touchpadi kişiselleştirebilirsiniz.



    Ben laptobu servise verdim aşırı ısı dalgalanması vardı saniyelik ısı değerleri değişiyordu. Forumlarda okuduğum kadarıyla bu bilgisayarda fabrikasyon termal macun kuruması mevcut ve termal macun değiştiğinde düzeldiğine dair yazılar mevcuttu. Forumdaki çizmele arkadaşımızın yaptığı gibi kendim içini açmadım garanti bozulmasın diye servise göndedim . Genel bakım yapıldığını format atıldığını sorun olmadığını söylediler ama sorun devam ediyordu. Hemen ikinci kez servise götürdüm ve termal macunun değişmesini istediğimi ısrarla söyledim ve bu sefer değiştirdiler artık ısı dalgalanması eskisi gibi değil düzeldi normale döndü bilgisayar denilebilir. Yüksek performansta 60-65 derece arası boşta kullanım.Daha iyi performans modunda işlemci en yüksek performansı 80 yaparak kullanıyorum ve xtu programıyla voltajı -125 yaparak kullanıyorum böylelikle boşta kullanımı 45-52 arasına çekebiliyorum. Umarım bazı kişilere yardımcı olabilmişimdir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İşim gereği hem kod yazabileceğim hemde sıkılınca kafa dinlemek için oyun oynayabileceğim laptop arıyordum. Y520 ile Nitro 5 arasında kaldım ve p/f ürünü olarak 2 hafta önce bu laptop'u aldım. (4500 TL'ye almıştım 2 haftada 5700 TL olmuş)

    Kullanışlı, hafif ve günlük kullanımlarda özellikle Visual Studio'da kod yazarken + Chrome'da 20+ sekme + Spotify açıkken hiç ısınmayan bir laptop (Sıcaklık değerleri ortalama 45°C). İş yoğunluğundan henüz aktif olarak bu laptop'a geçiş yapamadım. Format atmak harici yaklaşık 10 saat kullanmışımdır. Bu 10 saatlik süre boyunca bir kaç yazılım projesini bilgisayarıma aktarıp Visual Studio'yu test ettim. CS Go ve Europa Universalis IV oynadım. Oyunlarda ısınma sorunu ile hiç karşılaşmadım ve FPS değerleri çok çok iyiydi. VS'de ise normalde çok geç derlenen projelerimi çok hızlı derledim ve ısınma sorunu hiç olmadı.

    Laptop'u alırken ram hızı 2400 MHz yazıyordu bana gelende ise Kingston 2666 MHz ram vardı. 256 GB SSD'li modelini seçmiştim.


    Henüz sürekli kullanmamış olsam da eksik gördüğüm 2 şey mevcut.
    1) Klavyede capslock ve numlock aktif durum ışığı yok. Sıkıntı oluşturmasa da olmasını isterdim.
    2) Powerjack sağ tarafta bulunuyor.

    İlk mesajı yazan @Naples ilk mesajına Laptop ile ilgili yararlı incelemeler ve driverları vs yazarsan çok iyi olur. Almaya düşünen kişilere de yardımcı da olmuş olursun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HBKocabiyik -- 14 Ağustos 2018; 10:57:27 >




  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.