Şimdi Ara

Acer Iconia Tab A200 32GB 10.1' Tablet - 499

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Tablet -- Linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnt-2 -- 7 Şubat 2013; 23:40:15 >

• Bu tabletten kullanan var mı? kalitesi nasıl usb'den şarj olmuyor deniliyor doğru mu? ekranı lcd'miş şarjı çabuk mu bitiyor? kullanan arkadaşlar kalitesi ile ilgili bilgi verebilirler mi? Teşekkür ediyorum

Orijinalden alıntı: tnt-2

hocam başlığı açalı 17 gün olmuş. kısacada olsa fikirlerinizi paylaşırsanız almak isteyen benim gibi arkadaşlara ışık olursunuz.

Orijinalden alıntı: Fütursuz01

quote:

hocam başlığı açalı 17 gün olmuş. kısacada olsa fikirlerinizi paylaşırsanız almak isteyen benim gibi arkadaşlara ışık olursunuz.

Saygılar sunarım arkadasım.
    Diger arkadaslar alıntı yapmadıkları için haberim olmadı.

Çok aşırı oyun düşkünü degilim tableti bu yonden degerlendirmem yeterli olmamaya bilir.
    wifi cekim mukemmel, takılma yok calısması cok stabil pil surekli wifi acık oyun video int sörf v.s ort. 8 saat
    kullanılabiliyor ( 20-30 fazla veya az duruma gore) temple run takılmadan oynanılıyor ama sims kuralım dedik
    bu sürüme uygun degil dedi. sarj suresi 2 saat 30 dak. Ses iyi görüntü güzel parlaklık iyi ( dısarda kullanmadım gunes ısıgında nasıl olur bılmıyorum)
    baska nasıl yardımcı olabilir sorularınızı alıntı yaparak sorarsanız cvp vermeye calısırım.

• quote:

quote:

quote:

Saygılar sunarım arkadasım.
    Diger arkadaslar alıntı yapmadıkları için haberim olmadı.

Çok aşırı oyun düşkünü degilim tableti bu yonden degerlendirmem yeterli olmamaya bilir.
    wifi cekim mukemmel, takılma yok calısması cok stabil pil surekli wifi acık oyun video int sörf v.s ort. 8 saat
    kullanılabiliyor ( 20-30 fazla veya az duruma gore) temple run takılmadan oynanılıyor ama sims kuralım dedik
    bu sürüme uygun degil dedi. sarj suresi 2 saat 30 dak. Ses iyi görüntü güzel parlaklık iyi ( dısarda kullanmadım gunes ısıgında nasıl olur bılmıyorum)
    baska nasıl yardımcı olabilir sorularınızı alıntı yaparak sorarsanız cvp vermeye calısırım.

hocam en önemlisi dokunmatik performansı. hiç gecikme takılma algılamama sorunu oluyor mu?

internet sayfalarını açma hızı nasıl. malum DDR2 imiş ram'i.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tablet gıbısı yok ya cok rahat oluyor

hocam en önemlisi dokunmatik performansı. hiç gecikme takılma algılamama sorunu oluyor mu?

internet sayfalarını açma hızı nasıl. malum DDR2 imiş ram'i.

algılamama takılma olmuyor, int hızıda hıcbır sorun yok.

ileri duzey kullanıcı degilim. int giriyorum cocuklar oyun oynuyor

bu 2. tabletim cok memnunum ben.

bluetooht & gps cok guzel calısıyor daha onemlisi cok stabil bir cihaz

piranha ultra tab almıstım iade ettim.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.