Şimdi Ara

acer extensa 5630

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.hepsiburada.com/acer-ex5630g-642g25mn-intel-core-2-duo-t6400-2ghz-2gb-250gb-15.4-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd93469 bu bilgisayarı almayı düşünüyorum ama acer servisinin çok sorunlu olduğunu duydum öyle mi acaba bu modeli kullanan arkadaşlar varsa sorunlarını yazabilirler mi?



  • Fiziki olarak görme şansın oldu mu bilemiyorum ama ben inceledim. Kasa yapısında kullanılan malzeme bir garip, çok itici geldi bana. Tabiki zevk işi bu ama yine de almadan önce mutlaka incele derim..
  • malesef incelemedim fiziksel olarak. peki servis konusunda problem yaşayan var mı veya servisleri dedikleri gibi sorunlu mu
  • tavsiye ederim şöyle ki....

    fiyatına bakıp yorumlayalım istersen 1106 lira lık bir laptop...

    Core 2 Duo T6400
    512MB harici hd3470
    2 gb ram
    250gb hdd..

    daha ne olabilir bu fiyata warsa başka kıyaslayabileceğiniz marka model tartışalım ama bende alırken baktım bulamadım :)

    Tipi doğru parlak vs. değil klasik bir kasa fazla albenisi yok dışının :) ama içi iyi :)

    esata, hdmi, bluetooth yok görünüyor orda ama walla 5630G extenza bende war bunların hepsi de war...

    hee bide linux gelio makina yani kurulumda biraz uğraştırır bilgi yoksa...

    makina teorik olarak ii peki pratik olarak nasıl dersen... kullanıyorum vista home premium ile gayet hızlı alet gerekli vista ayarlarından sonra 20 25 saniyede kullanılabilir masaüstüm açılıyor pat die kapanıyor :) ben genelde PES 2009 oynuyorum full çözünürlük tıkır tıkır...

    ayrıca acer 5630g uzmanı

    darkrapsodi

    her türlü yardım eder :) ben de baya ona danışmıştım tabi bana kızmasın burdan ona yönlendirme yaptıgım için :)




  • khan 1907 arkadaşım ben de 5630g kullanıyorum iki sorum olacak sana.vga çıkışının yanında bi çıkış war o ne işe yarıyor?baya teferruatlı bi çıkışa benziyor.bir de e-satadan hard disk bağlarken elektriği usbden mi alıcaz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epidemi -- 9 Temmuz 2009; 10:47:14 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: epidemi

    khan 1907 arkadaşım ben de 5630g kullanıyorum iki sorum olacak sana.vga çıkışının yanında bi çıkış war o ne işe yarıyor?baya teferruatlı bi çıkışa benziyor.bir de e-satadan hard disk bağlarken elektriği usbden mi alıcaz?


    hacı walla ben kullanmadım e satayı henuz ama bildiiim kadarıyla esata-esata connectorler çıkıyor sanırım kutudan onlardan kullanman yeterli harici güç gerektirceğini sanmıyorum

    incelemek isteyenler için

    http://www.yarimekanik.com/?p=1030




  • verdiğin linkte güzel bilgilendirme var teşekkürler ama halen benim merak ettiğim nokta vga çıkışının yanındaki çıkış ne işe yaramakta,sen biliyor musun?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: epidemi

    verdiğin linkte güzel bilgilendirme var teşekkürler ama halen benim merak ettiğim nokta vga çıkışının yanındaki çıkış ne işe yaramakta,sen biliyor musun?

    malesef
  • quote:

    Orijinalden alıntı: epidemi

    verdiğin linkte güzel bilgilendirme var teşekkürler ama halen benim merak ettiğim nokta vga çıkışının yanındaki çıkış ne işe yaramakta,sen biliyor musun?



    Aynı dizüstünü 3 hafta önce aldım. Bahsettiğiniz çıkış 2 adet Acer dizüstünü doğrudan birbirine bağlamak için konulmuştur.
  • çok teşekkürler gayet güzel bi özelliğe benziyor.peki memnun musunuz aletten?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: epidemi

    çok teşekkürler gayet güzel bi özelliğe benziyor.peki memnun musunuz aletten?



    Aldıkta sonra rami 4 gb yaptım ve bu haliyle çok memnunum. Windows 7 kurdum sonuç mükemmel diyebilirim. Ayrıca oyun performansıda gayet iyi.
  • çok güzel.bu aralar ben bi sorun yaşıyorum bazen fanından ses geliyor titreme sesi gibi çok rahatsız edici bir ses sizce ne yapmalıyım?
  • Ben aldım ama şu an windows kuramadığım için kullanamıyorum, yardım lütfen...

    Edit: Sorunu hallettim, bios a F2 ile giriliyormuş...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaMKaN -- 30 Temmuz 2009; 10:19:02 >
  • güzel laptop içinde 2 gb ram var bir 2 gb da siz takarsanız dual-channel çalışır. Isınmada biarz problemi var haklısınız kucağıma aldığımda 1 saat sonra kapanıyor çok ısındığı için. ben genelde laptopu masannınüstünde kullandığım için pek soru yaratmıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eXtraVaido

    güzel laptop içinde 2 gb ram var bir 2 gb da siz takarsanız dual-channel çalışır. Isınmada biarz problemi var haklısınız kucağıma aldığımda 1 saat sonra kapanıyor çok ısındığı için. ben genelde laptopu masannınüstünde kullandığım için pek soru yaratmıyor

    hortlatmışsın konuyu
  • bu üründe hdmi ve s/pdf cıkışları varmı acaba
  • Arkadaşlar bende extensa 5630 ez var 2 gb lik remini 4 gb ye yükseltmek istiyorum nasıl bir rem almam gerekir? laptopun içindeki remi nasıl öğrenebilirim? lütfen yardım:(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gstmr

    Arkadaşlar bende extensa 5630 ez var 2 gb lik remini 4 gb ye yükseltmek istiyorum nasıl bir rem almam gerekir? laptopun içindeki remi nasıl öğrenebilirim? lütfen yardım:(

    Aynen bende almak istiyorum ram birde ekran karti
  • Konuyu hortlatıyorum. Hiç tavsiye etmem bu bilgisayarı. Kasasına herkes değinmiş. Plastik gibi bir şey. En ufak darbede kırılıyor. Ayrıca ekranı da çok çabuk dağılıyor. Ben titizlikle kullanmama rağmen ekran kırıldı şimdi kırık yerine siyah rengin denk geldiği oyun veya film herhangi bir resim açtığımda tüm ekran kapanıyor. Anlayın derdimi ne oyun oynamak mümkün artık ne de film izlemek.
  • Ben de bunu aldım ama bi gariptir 4gb ram çıktı :D :D nasıl oldu bende anlamıyorum. İşlemciside yazandan çok üstün çıktı. Ekran kartıda 1 gb çıktı memmunum fakat hard disk 150 gb çıktı her şey yüksek bu düşük :D :D :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.