Şimdi Ara

Acer dizüstümün driver klasörleri içerisinde setup dosyası yok.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , Acer Aspire Lite AL16-51P-580H marka dizüstü aldım, fakat windriver i windows 11 yüklerken sildim, dolayısıyla driverlerini indirmek zorunda kaldım ne varki driver klasörleri içerisinde setup dosyası yükleme dosyası yok, neden olabilir, ne yapabilirim.

• driverları indirip kurduysan sorun yok. windriverin içindekiler zaten indirdiğin dosyaların aynısı

• potti34 P kullanıcısına yanıt

driverleri indirdim fakat herhangi bir driverın içine girince setup dosyasını bulamıyorum, setup dosyası yok bir sürü dosya var driverler içerisinde.

Acer dizüstümün driver klasörleri içerisinde setup dosyası yok.
  • herhangi bir sürücü indir misiniz rica etsem siz de göreceksiniz install dosyası yok

https://www.acer.com/tr-tr/support/product-support/Aspire_AL16-51P

• AlbatrosD.IIIFazılBey kullanıcısına yanıt

inf ya da ini uzantıları dosyayı seçip sağ tuş yükle deyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potti34 -- 21 Şubat 2025; 22:29:19 >

inf ve ini uzantılı yok ki hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 21 Şubat 2025; 22:35:29 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potti34 -- 21 Şubat 2025; 22:45:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

hocam inf sağ tıkladım , yükle çıkmadı ,dediğiniz yazılımı( acer care center) aratırırken görmüştüm yazılımları yüklüyor ama dizüstü internete girmiyor, wifi şifresi girme ekranını açamadım, wifi yazılımı yüklenmediğinden olabilir mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 21 Şubat 2025; 22:49:35 >

aygıt yöneticisinden ünlem olanlara bakın

diğer aygıtların hepsinde ünlem var hocam ağ denetleyicisi coklu ortam ses denetleyicisi vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlbatrosD.IIIFazılBey

diğer aygıtların hepsinde ünlem var hocam ağ denetleyicisi coklu ortam ses denetleyicisi vs.

hocam teşekkür ederim internet bağlantımı yaptım, şimdi sürücüleri yüklemek için çalışıyorum, çünkü hala setup dosyası yok içinde. care center ile bilgisayarımı kaydettim oturum açtım ve sürücü için care center aynı siteye yönlendiriyor ama hala indirdiklerimde setup dosyası yok, şimdi windows güncelleştirmelerini yapcam , belki bir değişiklik olur

bunu kurun taratın

Avast Driver Updater ve Tarayıcısını İndirin | Ücretsiz Tarama

bunu kurup hala aygoıt yöneticisinde ünlem varsa bu yöntemi deneyin

INF Dosyası ile Sürücü Yükleme

hocam teşekkür ederim. driver hub diye bir avast driver updater e benzer bir yazılım aracılığı ile yükledim driverleri. ama başka bir sorum var, bilginiz var mı, ya da konusunu mu açayım:

dizüstünü almadan önce 8 gb ram ın arttırabildiğini okumuştum, dedim ki windows u yükledim, ram takma işine hiç girmeyeyim, slotu vs kırarım dedim, neyse bilgisayarcıya götürdüm bir de ne görüyüm bilgisayarcı arkadaki bir vidayı söktü ve ramı saniyeler içerisinde taktı, neyse ki çok para almadı , bir şeyler ver diyince babam 50 lira verdi( babamın cimriliği beni öldürüyorAcer dizüstümün driver klasörleri içerisinde setup dosyası yok. )

şimdi sorum şu dizüstüne 8 gb ram takınca iris grafik kartının etkinleştirilebildiğini okumuştum, ama bilgisayarcı bu format sırasında seçilir tekrar format atman gerekir dedi, var mıdır bir yolu hocam format atmadan iris grafik kartını etkinleştirmenin yolu, gerçi oyun oynamayacam e ticarette kullanacam bilgisayarı, ama yine de program vs çalıştırdığımda lazım olur diye düşünüyorum iris grafik kartı.

• Size kısa bilgilendirmeler yapayım faydanıza olur...

1: Sizin aldığınız üründe 8gb ram bellek var siz 8gb daha bellek ekletmişsiniz anladığım kadarıyla hayırlı olsun iyi olmuş güncel işlemler için artık 16gb bellek standart olmaya başladı...

2: İris ekran kartı denen şey işlemciniz içinde bulunan dahili ekran kartıdır ve siz görüntüyü onun sayesinde alırsınız çalışmaz ise ekrana görüntü gelmez maalesef ve 8gb daha ram takmazsan çalışmaz kısmı hurafe zaten görüntü alıyorsunuz çalışıyor ama fazladan 8gb bellek performansına etki eder ve çalışması için format atmayın boşuna olur çünkü şuan çalışıyor zaten...

3: Kurulum dosyası olmayan bu indirdiğiniz gibi driver dosyalarını yükleme kısmına gelecek olur isek bilgisayar yönetimi kısmına girip aygıt yöneticisini seçmeniz ve burada ünlem olan aygıtlara sağ tık yapıp sürücü güncellemeyi seçmeniz lazım sonra ilgili klasörü seçip orada görünen ini uzantılı öğeyi seçerseniz ve yüklemeyi tamamlar iseniz aygıtın ünleminin gittiğini ve çalıştığını göreceksinizdir...

4: Ekran kartınızın güncel sürücüsü için intelin sitesine girerek yazılım güncellemesi aracını indirin ve onun üzerinden güncellemeyi yapın lütfen...

https://www.intel.com/content/www/us/en/support/detect.html

Buradaki uygulamayı indirin kurun doğru ve güncel sürücüyü yükleyecektir İris ekran kartınız için...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• franklinda F kullanıcısına yanıt

Hocam detaylı bilgilendirmeniz için teşekkür ederim ,sağolun.

• hocam sağolun gerçekten intel yazılım güncelleme aracı iris yazılımın buldu 700 mb ıris yazılım indirdim yükledim.

• Düzenli aralıklarla intel aracında güncelleme kontrolü yapın mutlaka...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • franklinda F kullanıcısına yanıt

tamam hocamAcer dizüstümün driver klasörleri içerisinde setup dosyası yok. 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.