Şimdi Ara

Acer Aspire VX 15 (VX5-591G) | Ana Konu | i7-7700hq | 1050 TI | 256 GB SSD | 16 GB RAM (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
10
Favori
36.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam herşeyi denedim ya araştırdım ve garanti mevzusunu eklemiyorum yinede olmuyor sebebini bilmiyorum
  • Beyler vatanda indirimde suan cihaz 4327 lira 1050 ekran kartli..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rayzing R kullanıcısına yanıt
    3860 tl amazondan 1050TI versiyonlu olanı var... boşuna 400 tl fazla verip üstüne düşük modelini almayın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparlexna -- 7 Haziran 2017; 7:23:41 >
  • Amazondan alınca garanti problemi oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyol.x

Hocam herşeyi denedim ya araştırdım ve garanti mevzusunu eklemiyorum yinede olmuyor sebebini bilmiyorum

Şuan satın alma Türkiye'ye açık hocam haberin olsun. Ben biraz daha bekleyeceğim 4.000 TL şuan epey zorlar beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endorfinli Melankolik -- 8 Haziran 2017; 13:7:48 >
  • Endorfinli Melankolik kullanıcısına yanıt
    Bende hala bu sorun devam ediyor. Alsam belki kargoya çıkacak ama bir sorun olursa başım ağrımasın istiyorum.
    Acer Aspire VX 15 (VX5-591G) | Ana Konu | i7-7700hq | 1050 TI | 256 GB SSD | 16 GB RAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: QarekTyphon

En çok 999 luk model satılacağından ondan daha fazla stoklamışlar sanırım yakında 899 stoklara girer herhalde peynir ekmek gibi satılıyor bu model fiyat performansı daha yukarı çıkarıyor :)

Ayrıca benim HDD parçaları geldi yakında 1 TB 7200 RPM lik bir diskle upgrade yapacağım bilgisayarı

Selamlar,

Ben de Türkiye'den satın aldığım model Vatan Bilgisayarda satılan. Ekran TN panel ama görüntü fena değil.
    Acaba mümkünse sizdeki IPS panelse, panelin modelini öğrenebilir miyim, HWINFO ine bakarsanız memnun olurum,

Ufak bir sorum daha mevcut. 128 olan ssd yi değiştirmek istiyorum bir öneriniz var mıdır,
    Teşekkür

• lucasthehacker kullanıcısına yanıt
    vx15lerin hepsinin paneli IPS olması lazım tabi türkiyeyi bilmiyorum.

ssdlerde samsung evo 850ler var fiyatına göre güzel performanslı... ama m.2 almayı unutma... düz 2.5" hdd gibi olan büyüklerden alırsan olmaz. m.2 ler ram'e benzer tip olarak.

akakce.com
    SSD ve Solid State Disk Fiyatları, Modelleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    http://www.akakce.com/ssd.html/39988

• Bu ürünü amazondan almayı düşünüyorum alıp kullanan sorun yaşayan oldumu i5 + 1050ti kombosu şeklinde alıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda ve önceki mesajlarda tüm cevaplar mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neurtal

Adresi dikkatli yazdığınızdan emin misiniz? Tekirdağ/Çorlu'ya gelip Kocaeli'ye gelmemesi imkansız.

Bende önce Çorlu'ya biri bu laptopu getirmmiş vay be
  • Konuya Türkiye'de satışta olan modelleri ekledim ayrıca kullanıcı klübü açtım bilgisayarın kullananlar veya yeni satın alanlar bana pm veya buradan yazabilir ana konuya eklerim

• BIOS 1.04 sürümü yayınlanmış arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: QarekTyphon

Konuya Türkiye'de satışta olan modelleri ekledim ayrıca kullanıcı klübü açtım bilgisayarın kullananlar veya yeni satın alanlar bana pm veya buradan yazabilir ana konuya eklerim

Ben dün sipariş verdim amazon.fr den en düşük modelini 3000bin tl gibi yazabilirsin üye olarak
  • K3BL4 kullanıcısına yanıt
    Ekledim. Ayrıca bugün 7200 RPM HDD taktım sıkıntısız çalışıyor.

Acer Aspire VX 15 (VX5-591G) | Ana Konu | i7-7700hq | 1050 TI | 256 GB SSD | 16 GB RAM

• Gtx 1050 modelini amazon.com dan sipariş vermiş bulunuyorum. Ekleyin hocam. Hrpimiz icin sorunsuz kullanmak dileğiyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sipariş ettiğim vx15 (i5 1050ti) geldi ve ürün gerçekten tahmin ettiğimden de iyiymiş. kalitesi ve hissi çok güzel ve klavyesini de sevdim.

qarek'e bir sorum olacak; herşey 10 numara da applicationlarda ve launcher gibi şeylerde fontlar bulanık... clear text de açık ve kalibrasyon da yaptım. normal textlerin hepsi düzgün. sadece (blizzard launcher veya install/uninstall yaparken buton üstündeki text gibi) bazı programlarda bu var... çok sorun değil hani göz alışıyor (biraz uzaktan bakıyorum ondan da olabilir). sende böyle bir problem oldu mu? olduysa nasıl çözdün?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparlexna -- 16 Haziran 2017; 21:9:35 >
  • sparlexna kullanıcısına yanıt
    bulanıklık olayına bir kaç yerde karşılaştım ama sürekli olan bir durum değil az önce programlar arasında geçiş yaptım pek bir bulanıklıkla karşılamadım internetten araştırabilirsiniz başıma çok fazla gelmediğinden hiç araştırmasını yapmadım
  • Selamlar aranıza katılmak istiyorum bu güzelim parçayı amazon.com'dan almayı planlıyorum fakat priz değişimine ihtiyacım olacak mı? olacaksa bu priz değiştiricinin linkini atabilir misiniz? ben siteyi incelediğimde böyle bir bilgi bulamadım veya gözden kaçırmış olabilirim

https://www.amazon.com/gp/product/B01N11JKA3/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER
  • HELIOS 300 tekrar Türkiye'ye gönderim açılmış millet!
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.