Şimdi Ara

Acer Aspire V5 472PG Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Acer'in şöyle bir modeli gözüme çarptı:

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/acer-v5-472pg-53338g50aii-v5-472pg-notebook-core-i5-18ghz-8gb-500gb-14-2gb-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=68408

En fazla 14 inch olmak kaydıyla, Photoshop kullanabileceğim başka bilgisayar önerisi olan var mı?

Açıkçası kafama takılan şey daha önce hiç Acer kullanmadım. Bir de pil ömrünü öğrenemedim cihazın. Acaba kullanan birileri var mı forumda?

Bütçe max 2200TL dir.

• acer yazınca bu gifi koyuyorlar gerisini sen dusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

acer yazınca bu gifi koyuyorlar gerisini sen dusun

kaçan mı kovalayan mı acer :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: chengineer

quote:

Kaçan acer kovalayan kullanıcılar
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    kötü yani

ben ne alacam o zaman ya :D
  • Aslında kötü ürün değil ama bu ürün aslında 600 dolar civarında ama Türkiyede fena kazık atıyorlar. Bu ürünün v5-552-809x modeli gelse mutlaka alırım. Geçen gün 689 dolardan Amazonda vardı fakat Türkiyeye göndermiyorlar. Şimdi 749 dolar civarında. Türkiyede parası olan birisi varsa hem ekran kartı hem sistem iyi olsun diye düşünüyorsa ATIV 8 alsın derim. Nvidia grafik kartları AMD'den iyi sonuç verebilir ama mimari olarak çok eskiler sürekli frekans arttırıp hız yapıyorlar ama DirectX 11.1 ve gelecekteki 11.2 sadece AMD'de var. Önceki iki notebookumda nvidia ekran kartı kullandım ikiside yandı ve iyi bir masraf çıkardılar. Nvidia sürücü konusunda çok başarılı, ama teknik olarak yaklaşık olarak 5 yıldır çok gerideler. Aynı mimariyi kalaylayıp veriyorlar. Gerçi AMD de bir kaç yıldır aynı işi yapıyor ama 3 yıldır 5650M ekran kartı ile çok oyunlar oynadım. Yeni bir notebook alırsam 8870 veya 8750 alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep.ali -- 21 Eylül 2013; 17:11:30 >

• Bilen abê miz de buradaymış

Acer seni pişman eder bence, ya da benim tanıdıklarımı pişman etti demek daha doğru olur
    Isınma problemi olan bir marka, bence tercih etmeyin

İlla dokunmadık olmasını mı istiyorsnuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimdekori -- 21 Eylül 2013; 17:23:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: recep.ali

Aslında kötü ürün değil ama bu ürün aslında 600 dolar civarında ama Türkiyede fena kazık atıyorlar. Bu ürünün v5-552-809x modeli gelse mutlaka alırım. Geçen gün 689 dolardan Amazonda vardı fakat Türkiyeye göndermiyorlar. Şimdi 749 dolar civarında. Türkiyede parası olan birisi varsa hem ekran kartı hem sistem iyi olsun diye düşünüyorsa ATIV 8 alsın derim. Nvidia grafik kartları AMD'den iyi sonuç verebilir ama mimari olarak çok eskiler sürekli frekans arttırıp hız yapıyorlar ama DirectX 11.1 ve gelecekteki 11.2 sadece AMD'de var. Önceki iki notebookumda nvidia ekran kartı kullandım ikiside yandı ve iyi bir masraf çıkardılar. Nvidia sürücü konusunda çok başarılı, ama teknik olarak yaklaşık olarak 5 yıldır çok gerideler. Aynı mimariyi kalaylayıp veriyorlar. Gerçi AMD de bir kaç yıldır aynı işi yapıyor ama 3 yıldır 5650M ekran kartı ile çok oyunlar oynadım. Yeni bir notebook alırsam 8870 veya 8750 alırım.

Aynı mimari derken?
    Fermiyi çoktan bıraktılar ya 6 serisinin bazı modelleri fermi ydi ama genel de keplerdi

Gerçi iki senedir Kepler kullanıyorlar ama çok da eski değil bence

Yazılım konusunda ise size tamamen katılıyorum, her yeni güncelleme de performans artıyor

• Doğru diyorsun KEPLER olacak. Nvidia bizim için idoldu. Ama değiğim gibi artık Nvidia işi hem yazılımla halletmeye başladı, zaten Tegra gibi işlemcilere -mobil telefon- işlerine girince bence yarışı her geçen gün kaybediyor, belikde ondan işlemci işine yüklendi. AMD CPU ile GPU üzerindeki deneyimini iyi kullanıyor. Bence adamlarda 9x Serisi bile hazırdır. CPU işinde başarılı olanlardan diğeri İntel şimdi o bile GPU konusunda atağa geçti. Daha önceki notebooklarımda inan makineyi soğutmak için neler yapmadım ki, ama iki notebookta yandı. GPU mimarisinde malesef AMD iyi, Sürü konusunda nVidia çok iyi, hele Pysx, eski 3Dfx firmasını katınca ilerleme yaptılar ama duraklama devirleri geldi. Önceden her yıl yaptıkları çipsetlerden bile ses yok. Frekans arttırıp, dev soğutucu yapıyorlar. Onu bizde overlockla yapıyoruz. 3 yıldır 5650M kullanıyorum aldığımda en iyisi idi şimdi bayağı aşağıda ama halen piyasadaki oyunları saatlerce orta detaylarda oynuyorum. Güzel tarafı sıcaklık fazla değil mimari 22nm. Fakat sürücü konusunda AMD yavaş ilerliyor. Bu arada Aspire 4820TG notebook...

Fiyat Performans olarak: Acer Aspire V5-552PG-X809 önereceğim ürün fakat ABD'de var. Bizim ülkeye gelse bile dokunmatik özelliğini kesip, dokunmatik parasından fazlasını alırlar.

• quote:

quote:

quote:

Hahahaha kesinlikle öyle casper exper hp dede aynı gif gecerli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: r4deon

quote:

quote:

quote:

Hahahaha kesinlikle öyle casper exper hp dede aynı gif gecerli

Kesinlikle haklısınız
    Pc kendi kasasını eritir mi ?
    Eritir
    Casper

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.