Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.389
Cevap
40
Favori
202.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi günler arkardaşlar kısmet olursa bu hafta düşerse alacağım inşallah vatandan, bana yanında laptop çantası almamı önerdiğiniz bir çanta varmı 17.3" lik vatandan olması lazım. ilgilenen arkadaşlar yardımcı olabilirmi. 50-60 tlyi aşmayacak sağlam çanta saolun
  • jumet J kullanıcısına yanıt
    Çantanın birçok gözü var. En arkada ana göz var en büyük olan. Laptop ve yanına bir tshirt bir kot sığabilecek şekilde. Onun önündeki göze batarya ve mouse da koyabilirsiniz. Onun önünde de bir göz daha var ıvır zıvır için. Ayrıca bu gözler içinde birçok bölüme ayrılmış. Çok eşya sığdıramazsınız ama dediğiniz gibi bir tshirt bir pantolon alıyor denemiştim.
  • hanos kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam saolasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu çanta nasıldır acaba?

http://www.sanalmarketim.com/msi-173-gaming-notebook-sirt-cantasi/p_51262/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.vatanbilgisayar.com/v3-772g-notebook-core-i5-4200m-12gb-1tb-173-2gb--w8-notebook-bilgisayar.html#genel-bakis

bu düşerse biraz daha, alırım gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepeli06 -- 14 Nisan 2014; 15:13:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

http://www.vatanbilgisayar.com/v3-772g-notebook-core-i5-4200m-12gb-1tb-173-2gb--w8-notebook-bilgisayar.html#genel-bakis

bu düşerse biraz daha, alırım gibi.

yuh ya yine çıkmış Fiayata bak geçen gün 2200 küsürdü.
  • i5 modelini inceledim.Ekran güzel.1366X lara göre çok daha iyi renkler biraz soluk evet ama FULLHD modelinde gayet iyi ayarlarla oynanıp yapılabilir.

Gold'taki çalışana sordum Sizdeki modelde GT750m Vardiye.Bana , içindeki 4 gb ileriye dönük.4 Gb oldugu için gtx760 ile aynı performansı veriyormuş.doğrumudur ?
  • acer garanti konusunda nasıl arkadaşlar ?
    malzeme kalitesi nasıl

• Yalan :)

Aynı performansı vermezler.

• quote:

acer garanti konusunda nasıl arkadaşlar ?
    malzeme kalitesi nasıl

Malzeme kalitesi güzel, plastik değil.

Garanti konusunda Bişey diyemem isim daha düşmedi, umarım böyle de devam eder :)

• quote:

Orijinalden alıntı: onlinlers

i5 modelini inceledim.Ekran güzel.1366X lara göre çok daha iyi renkler biraz soluk evet ama FULLHD modelinde gayet iyi ayarlarla oynanıp yapılabilir.

Gold'taki çalışana sordum Sizdeki modelde GT750m Vardiye.Bana , içindeki 4 gb ileriye dönük.4 Gb oldugu için gtx760 ile aynı performansı veriyormuş.doğrumudur ?

sakın kardeşim.. yalan söylüyorlar birkere onu kıyaslaması bile yanlış.. en başında veri yolu yolu geniş. GTX 750M nin verdiği performansı asla vermez. adam satmak için öyle diyor. ben hafta sonu kendi memleketimde bilgisayarcıya sordum kardeşim bizde bu model yok ama buna yakın getirebiliriz fiyatıda 2500 den başlıyor.adama vatandaki bilgisayarı gösterdim o fiyata o özellikte ise sakın kaçırma dedi. hafta sonunu bekle kardeşim düşer inşallah ben bu hafta 2150nin altına düşerse hemen alıyorum. öyle bir hata yapıpta alma..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilalyılmaz

arkadaşlar bende de ACER V3-772G i5 li model var satıyorum. FİYAT: 1900 TL almak isteyenler mesaj atabilirler. telefon ile de ulaşabilirsiniz.

tel: 0 542 599 6607

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-acer-gaming-laptop-gtx760m-i5-4-nesil-3-1-islemci-158186329/detay/

resimleri buradan bakabilirsiniz. merak ettiğiniz her türlü soruyuda sorabilirsiniz.

Satma nedenin ürünle ilgilimi ? Garantisi kaç ay ?

satma sebebim daha yüksek bir gaming laptop almak. garantisi 19 ay.

• quote:

Orijinalden alıntı: hagokdeniz

quote:

i5 modelini inceledim.Ekran güzel.1366X lara göre çok daha iyi renkler biraz soluk evet ama FULLHD modelinde gayet iyi ayarlarla oynanıp yapılabilir.

sakın kardeşim.. yalan söylüyorlar birkere onu kıyaslaması bile yanlış.. en başında veri yolu yolu geniş. GTX 750M nin verdiği performansı asla vermez. adam satmak için öyle diyor. ben hafta sonu kendi memleketimde bilgisayarcıya sordum kardeşim bizde bu model yok ama buna yakın getirebiliriz fiyatıda 2500 den başlıyor.adama vatandaki bilgisayarı gösterdim o fiyata o özellikte ise sakın kaçırma dedi. hafta sonunu bekle kardeşim düşer inşallah ben bu hafta 2150nin altına düşerse hemen alıyorum. öyle bir hata yapıpta alma..

Yok zaten fiyati goldta biraz daha ucuz.hayat felsefem bir saticiya asla guvenme...olmustur.

Bende alicam insallah.dolar malum biraz duse indirimde gelse iyi olacak..dedgine gore acer in kendine en guvendigi model buymus saglam,ik bakimindan.cihaz gercekten cok iyi alicak arkadaslar var ise her yerine baktim.agirda degil(bataryasiz kaldirdim).sdkart girisi ontarafta.isinma yoktu.

I5te ekran renkleri biraz soluk ama abartilcak yani yok goz yormuyor.1366x modellerde pixeller gozukuyor.ama 1600x oldugu icin sikinti yok gammadan kullanici renkleri ayarlanir.

Alacak aklinda soru varsa dusunmesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.vatanbilgisayar.com/v3-772g-notebook-core-i5-4200m-12gb-1tb-173-2gb--w8-notebook-bilgisayar.html#ozellikler

arkadaşlar bu linkteki bal köpüğü mü ?
    vatan satıyor mu bal köpüğü , ankarada nerden bulabilirim..

size derdimi şöyle anlatayım.
    2009 yılında aldıgım casper notebooku kullanıyorum hala.
    celeron , 256mb dahili ekran kartı. 1 gb ram i var..
    5 yıl oldu evet..
    fanı da gürültülü.
    web tasarımı işi ile ugraşıyorum.
    bu cihaz sanırım işimi fazlasıyla görür..
    şuan elimdeki casper ile yeni sekmede youtube müzik dinlerken diğer sekmede gazete okusam muzık takılıyor.
    neyse almışken oyun da oynayayım diyorum.çünki bu casperi alırken oyun oynamam diye aldım ama özellikleri o zamanın ozelliklerine göre bile düşük seviyedeydi.
    artık yenileme vakti geldi..
    vatanda bal köpüğü bulursam indirimli alacagım gibi.
    bu arada cihaz tam kaç kilo.

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    vatan i5'li modelin sadece bal rengi olanı var zaten.
    ben gittiğim her mağazasında gördüm bu ürünü vatanda. yani herhalde gideceğiniz mağazada da vardır büyük ihtimal.
    bahsettiğiniz işinizi fazlasıyla görür. hele ki kullandığınız cihazdan sonra size nasıl gelecektir kim bilir
    bizim sitelerinde net bilgisi yok sanırım. yabancı sitelerden baktım hepsinde 3.2 kg yazıyor ki bu 17.3'' bir pc için gayet ideal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loast

ben gittiğim her mağazasında gördüm bu ürünü vatanda. yani herhalde gideceğiniz mağazada da vardır büyük ihtimal.
    bahsettiğiniz işinizi fazlasıyla görür. hele ki kullandığınız cihazdan sonra size nasıl gelecektir kim bilir
    bizim sitelerinde net bilgisi yok sanırım. yabancı sitelerden baktım hepsinde 3.2 kg yazıyor ki bu 17.3'' bir pc için gayet ideal.

şuan kullandıgım cihaz 2.9kg.
    o zaman çok agır gelmeyecek bana bu cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: loast

kardeşim ben 4-5 gün önce vatan müşteri hizmetlerini aradım internetten aldığınız bilgisayar bal rengi değil dedi bal rengi olanı varmı diye sorduğumda bulunmadığını söyledi belki mağazalarında olabilir.

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz linkte "stoktaki mağazalar" bölümünü incelerseniz nereden alabileceğinize kolayca karar verirsiniz.

Görünen o ki Ankara'da (Batıkent) (Eryaman) (Keçiören) (Sincan) ve (Notebook AnkaMall) da bulunuyor.

Vatan'da satılan tüm modeller açık bal rengidir. Ben siyahına rastlamadım. Müşteri hizmetleri web sayfasında koydukları temsili renkten bahsediyordur. Müşteri hizmetlerinde çalışanların çok bilgili ve donanımlı olmadıklarına defalarca şahit oldum. Sadece Vatan Bilgisayar için değil, hemen hepsi öyle.
    İnternetten de alsanız yine açık bal rengi gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PUNCTUM

Verdiğiniz linkte "stoktaki mağazalar" bölümünü incelerseniz nereden alabileceğinize kolayca karar verirsiniz.

Görünen o ki Ankara'da (Batıkent) (Eryaman) (Keçiören) (Sincan) ve (Notebook AnkaMall) da bulunuyor.

Vatan'da satılan tüm modeller açık bal rengidir. Ben siyahına rastlamadım. Müşteri hizmetleri web sayfasında koydukları temsili renkten bahsediyordur. Müşteri hizmetlerinde çalışanların çok bilgili ve donanımlı olmadıklarına defalarca şahit oldum. Sadece Vatan Bilgisayar için değil, hemen hepsi öyle.

Tesekkurler peki internette beklenen indirim oldugu zaman magazadan da indirimli alinabiliyo mu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PUNCTUM

Tesekkurler peki internette beklenen indirim oldugu zaman magazadan da indirimli alinabiliyo mu

Ben mağazadan (söğütözü) internetteki indirimli fiyatından alabilmiştim. Sanırım uygulama değişmemiştir.

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.