Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
3.389
Cevap
40
Favori
202.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam hangi vatandan aldın acaba_? stok var mı aldığın şubede_?
  • Tkillas T kullanıcısına yanıt
    ürünü yaklaşık 1-1.5 ay önce aldım buda linki Acer v3-722G Notebook
  • allahım şu okulu bu sene bitirebileyim de çalışmaya başlayıp kazandığım parayla bunun gibi bir bilgisayar alabileyim artık...

bu bilgisayar adamı 5 sene götürür..ama kasa kalitesi nasıl bilmem tabi
  • V3-772G-5421121TMAMM vatan'da fiyatı 1.933 TL idi, almaya gittim fiyatı 2.565 TL olmuş bu saatten sonra o paraya daha sağlam bilgisayar alırım değmez yani.
  • hocam iyi günler ben bahsettiğiniz vatanın 1900 lük bilgisayarını internette gördükten sonra ısparta vatana gittim.. ürünü sorgulattım, teşhir ürünü olmadığını teğit ettirdikten sonra ısparta vatan getirttim gözümle görüp aldım. bilgisayar 2 gün önce elime geçti. oyundan ziyade çizim programları için aldım. ısınma yok gtx850m grafik kartlı modeli bu. memnunum sorularınız varsa yanıtlayabilirim

• jozy33 kullanıcısına yanıt
    4 GB mı?? büyük ihtimal yanlış yazılmıştır.
  • Loser. kullanıcısına yanıt
    Öyle yazıyor üstelik daha ucuz hocam :)
  • 4gb yanliş yazilmiş o bilgisayarda da 2 gb var. Zaten benim aldigim model 2. Attiginiz cunku bende 4210m var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benide listeye ekleyebilirsiniz,

Vatan'daki 1933 liralik son kapali kutuyu aldim :)

i54210m, 12 Gb Ram, 2GB gtx 850 m, 1 TB, 17.3 inc. 1600*900 ozelliklerine sahip olan versiyonu aldim.Şahane gözüküyor :)

• Kara borsa oldu yemin olsun bizim bu bilgisayarlar ya :) Cok tatli kerata bak yandan yandan bakiyo bana xD. Herkes kazasiz belasiz gule gule eylenerek kullansin bilgisayarlarini :)

• bilgisayarı alalı yaklaşık 2 ay oldu. benimki gtx850m modeli. oyunlarda hiçbir sıkıntı yok. hep ultrada sorunsuz oynanıyor. ısı oluyor ama olsun o kadar. tek sıkıntı nedense işlem yaparken çok yavaş bilgisayar. chrome a tıklıyorum 3sn sürüyor açılması. klasor açarken bile yavaş. bunun nedeni ne olabilir. bir de mesela oyun açtım oynadım diyelim kapatınca bilgisayarın fanı bir çalışıyor bir çalışmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalbugra

bilgisayarı alalı yaklaşık 2 ay oldu. benimki gtx850m modeli. oyunlarda hiçbir sıkıntı yok. hep ultrada sorunsuz oynanıyor. ısı oluyor ama olsun o kadar. tek sıkıntı nedense işlem yaparken çok yavaş bilgisayar. chrome a tıklıyorum 3sn sürüyor açılması. klasor açarken bile yavaş. bunun nedeni ne olabilir. bir de mesela oyun açtım oynadım diyelim kapatınca bilgisayarın fanı bir çalışıyor bir çalışmıyor

Fan konusunda bilgisayar ihtiyac duyarsa calisir duymazsa calismaz. O konuda takintin olmasin. Isi oluyor ama bi hp bi lenovo y50 degil emin ol :) ılık bir isi var ultra da. Chrome v.s yavas acilmasi kapanması tamamiyle hdd ile ilgili 7200rpm yada ssd olsa ozaman bu bahsettigin sıkıntı olmaz. Daha basitlestirmek gerekirse bilgisayar islemi hizli yapiyor fakat harddisk islemcinin onune bilgileri hizli getiremiyor. Bence bilgisayarlarimizin tek ama tek kusuru ekraninin cok parlak ve renklerinin net olmayışı ben cok oyun oynuyorum ve gozlerimi cok acitiyor onun disinda bilgisayarimdan cok ama cok memnunum

• Arkadaşlar merhaba,
    Yeni çıkan modele veya GTX970M'e terfi etmek istediğim için, 1 yıla yakın süredir keyifle kullandığım V3-772G laptopumu satmaya karar verdim. 256GB Samsung 840 EVO takılı halde, yanında çantası ve Razer oyuncu faresi ile 3000 TL'ye vermek isiyorum. 32GB, i7, GTX760M modelinden bahsediyorum elbette :)
    Eskişehir içinden alıcılar ürünü görüp alabilirler.
  • meraba arkadaşlar.bugun vatandan bu bilgisayarı satiın aldım ama anlayamadığım ekran kartı 2gb mı 4 gb mı faturada 2 gb yazıyor oradaki satıcı çocuk

4gb dedi.ama vatanın sitesindebaşlıkta 2 gb yazıyor özellikler kısmında 4 gb yazıyor.

sizce bu fiyata iyi bir pc mi.

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-v3-772g-core-i5-4210m-26ghz-12gb-ram-1tb-hdd-173-2gb-w81-notebook.html#ozellikler
  • fragerrr kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun kardeşim.

sizin bilgisayar benimkiyle aynı görünüyor nasıl o fiyata aldınız ben vatandan 2500 tl ye aldım.bugun aldım ama 10 gün öncede aynı fiyattı benimki.
  • otuzkuş O kullanıcısına yanıt
    siz baya pahalı almışsınız vn7 çıktı 2500 e 4200h ve gtx860 var fhd.
  • merhaba arkadaşlar bende i5 li versiyonu aldım. bütün hdd yi silip win 7 kurdum.ama beğenmedim bilgisayarı.ama şimdi win 8 yüklemem lazım.recovery cd si olmadığım için recovery cdsini bulabileceğim ya da win 8 i bulabileceğim bir yer var mı?driverler acerin kendi sitesinde var.ama win 8 ya da recovery cd sini bulabileceğim bir yer arıyorum.i5 1tb hdd asus aspire v3772g versiyon.
  • Tekrar fiyatı düşmez mi ya??
  • azazel_666 A kullanıcısına yanıt
    bulamazsın bende acer 7750g var bende bulamadım sadece serviste mevcut.20 DOLAR istediler yüklemeye.
    yada şansın varsa burayı bi dene
    https://store.acer.com/store?Action=DisplayDataValidationServicePage&Locale=en_US&SiteID=acerna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan2142 -- 17 Kasım 2014; 18:58:09 >
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.