Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.389
Cevap
40
Favori
202.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: R_DeNiro

Hocam öncelikle içinize yatanı alın bir kere daha diyorum :) Konu sahibi MirlivaVII bana da çok yardım etti sorunlarımda yardımcı oldu sağ olsun, almamda büyük etki sağladı :) Ben gerçekten memnunum şu ısınma sorununu biraz kafaya takmıştım ama tozu görünce rahatladım garantiye verip temizleticem büyük ihtimal. Şu an oyunlarımda bir sorun teşkil etmiyor ancak içim rahat olsun. Birde bu kadar para verince en ufak bir sorunda bende alan arkadaşlarımızda biraz abartabiliyoruz, bu da normal o kadar para verdik güzel bakıyoruz en ufak sorun istemediğimizden :) Böyle küçük sorunları kafana takma. İyice araştır. Ben çok araştırdım zamanında MSI ile git gel yaptım. MSI da iyi cidden.Sende böyle araştır kafana yatanı al çokda ona buna sorup kafanı karıştırma :)

Internet uzerinden almayi dusunmuyorum hocam . Bayadir arastiriyorum vatandaki model iyi guzel ya gtx850m felan var AMA fiyatin biraz dusmesi lazim :) belki haftasonu ind felan olur .

2binlira civarinda alacagim diger modellerde gt740m gt750m felan var onlarda da oyunlarda iyi performans verir mi gtx850m kadar tartisilir . Cevap icin tskler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

İşlemci fan hava girişi ızgaralarından el feneriyle bakmam sonucu fan kanatlarında toz olduğunu gördüm sanırım bu yüzden ısınıyor pc. El süpürgesini az ızgaraya tutarak çekmeye çalıştım ama tabiki hala toz var. Sizce Vatan'a gidip yetkili servise mi göndereyim ? Ancak bu baya uzun sürer gibi ? Direk vatanda temizleme işini yapıyorlar mı ? Garanti kapsamında olduğundan içini açmak istemiyorum.

edit : Bir de 'HDD'den sanırım' arada ' czzt ' gibi bir ses geliyo daha dijital bir ses 'bip' tarzında :) Sorun ne olabilir . Nadirde olsa oluyor bu ses . HDTune testi yaptım her şey normal gözüküyor sorun bulunmadı.

şimdi belki kızacaksınız (-) oy verceksiniz ama Furkan kardeş şubat başında aldğın bir bilsayar için 5 ayda istediği kadar tozlansın sıcaklık sorunlarına yol açmaması gerekir, genelde tozlanma 1 seneden önce pek sıkıntı çıkarmaz ... ama size özel bir sorundur orasını bilmemm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzlucam -- 4 Temmuz 2014; 14:41:12 >

• Hocam niye - oy veriyorum burda düzgünce konuşup tartışıyoruz :) Bende çok şaşırdım tozlanmasına ama cidden tozlanmış baya, fana baktığımda gördüm. Yani sıcaklık sorununu yapacak kadar tozlanmış. Biraz süpürgeyle çektim şu an daha normal mesela. Yukarıda arkadaşta yazmış içini açıp temizlemiş ilk günki gibi olmuş. Şu an tek sorunu erken tozlanması oldu o da nedendir bilmiyorum.
  • quote:

Hocam niye - oy veriyorum burda düzgünce konuşup tartışıyoruz :) Bende çok şaşırdım tozlanmasına ama cidden tozlanmış baya, fana baktığımda gördüm. Yani sıcaklık sorununu yapacak kadar tozlanmış. Biraz süpürgeyle çektim şu an daha normal mesela. Yukarıda arkadaşta yazmış içini açıp temizlemiş ilk günki gibi olmuş. Şu an tek sorunu erken tozlanması oldu o da nedendir bilmiyorum.

seni kastetmedim (-) oy için genelleme yaptım aslında... ama baktım biraz eleştirince benim (-) ler tavan yapmış. neyse zaten pratikte çok anlamı yok bu puanlamanın... bu arada tozlanmış olabilir ama gerçekten biraz erken ... 2. bir husus tozlanmada elektrik supurgesi biraz tehlikeli fana kondansatörlere vs biraz vfazla çekerek zarar verebilirsin...ben genelde yuksek hızlı ufletme var soküp onu kullanıyorum yoksa fana zazar verebiliyor ama tabii garanti sorunu olduğu için başka seçenek kalmıyor malesef senin durumda.... servislerde malum...

• merhaba arkadaşlar, son bir aydır ilginç bir durumla karşılaşmaya başladım bilgisayar uyku moduna geçince tekrar uyanmıyor. uykuya alıyorum normal bi şekilde kapanıyor lamba yanıp sönmeye başlıyor ancak tekrar herhangi bir tuşa bastığım zaman tüm ışıklar sönüyor ve bilgisayar sıfırdan açılıyor sanki kapalı duruyormuş gibi bununla ilgili duyumu veya bilgisi olan var mı ?

format ve sıfırlama denedim windows 8 veya 8.1 olması fark etmiyor.
  • bombilibom193 kullanıcısına yanıt
    hocam teşekkür ederim bilgilendirme için bende öyle olduğunu düşünüyodum ama servise vercem galiba bu arada lol değilde dota2 olmasını görmek beni çok sevindirdi bi acer 772g bilgisayarla dota2 oynanmalı zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: buzlucam

BİR ACER v3-772g macerası; 4 gün önce vatandan i7 gtx 760 fhd gtx 760 lı modelden aldım almadan önce vatanda usb leri klavyeyi ekranı vs kontrol ettim kutuda kapalı kutu idi banlarını gözümün önünde açtılar... Ancak hikayenin bundan sonraki bölümünde sıkıntı başladı eve getirdim evet hız vs iyi hadi birde müzzik dinleyelim test edelim dedim ve ses yüzde 50 nin üzerine çıkınca birden işin rengi değişti sol hoparlörden malesef patlak hoparlör benzeri zzzzzztt zıııttttt şeklinde mekanik titreşim sesi geliyordu yuzde 70 lerde 80lere çıkınca aynı bozuk hoparlör gibi bu titreşim sesi artıyordu , ertesi gün aldığım vatana gittim ve müşteri hizmetleri şikayeti sorup hemen arkaya götürdüler 1984 den beri bilgisayar kullanırım en 20-30 masaüstünü kendim toplmışımdır yüzlerce kez bilgisayarlara format atmışımdır ama mekanik hoparlör bozukluğunda format atılmaya kalkıldığını ve bios yenilenmeye kalkıldığını burada gördüm ... hemen içeri girip hayaır format atmayın yetkili biriyle görüşmek istiyorum talebinde bulundum gelen yetkili sesi dinleyince evet hoparlör arızalı teslim alalım yenileme belgesi hazırlayın dedi, ... Neyse lafı uzatmayım magazada açılmamış kutu olmadığı için benimde dbiraz diretmemele açılmamaış sıfır bir kutu başka ilden kargoyla ertesi gün geldi onunda kutusunu yanımda açtılar windows 8 kurulum ayar yapıldı ana ekran açıldıbir program açayım deneyim dedimbir de test müziği deneyeyim usb den dedim AMA ODA NE açtığım ilk programda ekran tazelenme frekansı hızı düşük arızalı nmonitör gibi ekranda titreme ve dalgalanma var satış elemanına bak bunda sorun var ekran dalgalanıyor bariz belli diyorum arkadaşta tık yok hiç yorumda bulunmuyor ya görmüyormusun diyorum cevap yok nasıl müşteri odaklı yaklaşım neyse o sırada diğer bilgisayarlara bakan vatanda gezen kızımı çağırdım kendisi 11 yaşında bak bakalım kızım şu bilgisayara dedim İLK CÜMLESİ AAAA BABA BUNUN EKRANI TİTRİYOR BOZUK OLDU yani 11 yaşındaki kımın 1 snde gördüğünü arkadaş görmekte baya zorlandı... bende bunun üzerine bu bilgisayarı kesinlikle artık almak istemediğimi söyledim yenisini (3. yü) getirtelim teklifinde bulundular ama ben bu olaylardan sonra bu modelden vazgeçtiğimi paramı iade etmelerini söyledim . neyse en sonunda tamam iade edelim dediler ama bu seferde kayıtlarda karışıklık olmuş para kredi kartına taksitle de olsa geri iade edilemiyor dediler, ertesi gün ana merekeze istanbula sorup bu sorunu halladeceklerini söylediler, birazada moral bozukluğu ve can sıkıntısıyla ertesi gün öğlen 12 gibi gittim haber gelmediğini söylediler malesef satış temsilcisinin afara tafralarıylada epey uğraştım hatta neden bu kadar öenem veriyormuşum 3000 tlye gibi garip bir tavrada girdiler, nasıl olsa iade olacakmış, bir yığın hoş olmayan tavırdan sonra öğleden sonra telefonla arayıp parayı teslim ettiler, 4 GÜNLÜK BAŞ AĞRISISONUCUNDA.... ÜRÜNÜ ALACAKLAR İYİCE GÖZDEN GEÇİRMEDEN ALMAYIN BENDEN TAVSİYE!

hocam bu olay kesinlikle tesadüf değil bende şöyle özetleyim vatan denilen mağazadan bu bilgisayarı bende 3 defa değiştirdim 1. si touchpad i arızalıydı 1 saat sonra götürdüm hemen 2. yi verdiler dolby programını kapatıp yüksek ses müzik açınca fena bir ses geliyo hoparlörden onuda ertesi gün değiştirdiler neyse 3. bilgisayarı aldım bi kaç gün kullandıktan sonra ekran bembeyaz oldu titreyip kapandı onuda götürdüm 4. bilgisayar geldi bir hafta sonra şimdi elimdeki bilgisayar sıkıntı yok diyemicem ekranın alt kısmında ara sıra titreme oluyo bende ALIRKEN DİKKATLE İNCELEYİN 1 SAAT İNCELEYİN GEREKİRSE SONRA İMZA ATIP GÖTÜRÜN EVİNİZE diyorum

• Ne yalan söyleyeyim, burada oy verildiğini de yeni fark ediyorum...
  • Arkadaşlar teredo tunneling pseudo-interface hatası alıyorum. 'Bu aygıt başlatılamıyor. (Kod 10 )ve Sürücü Yönetimi, ROOT\*TEREDO\0000 Aygıt Örneği Kimliği için tunnel Hizmetini ekleme işlemini tamamladı. Durum: 0. ' diyor. Sürücü güncelleştir dedim en son sürüme sahipsin dedi. Bazı forumlarda kaldırın gitsin diyor. Önemli mi ? Ne yapmam gerekiyor arkadaşlar yardım edermisiniz.
  • Sorunu çözdüm. Youtube'da buldum.http://www.youtube.com/watch?v=m8UdZ0PZm6Q Yine de fikirlerinizi beklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PUNCTUM

Ne yalan söyleyeyim, burada oy verildiğini de yeni fark ediyorum...

Hah, yeni farkettik diye hemen (-) yi de yemişiz
  • boyutları büyük cooler master ve zalmandan başka soğutucu yok mu piyasada?
  • Ürünü Gold'a gidip inceledim. Önceki sayfalarda da bahsedilen renk solgunluğu kendini bariz belli ediyor. Ayni cihazin i7 olan full hd modeli mağazadaki diğer cihazlarla benzer renk doygunluğunu verirken, i5 (1600:900) olan modelde sorun var.

Bu durumu görevliye sorduğumda "Lenovo ve bunda renkler soluk, biz de bilmiyoruz" gibi garip bi yanit aldim.

Yeni bir laptop alacağm. Hazir gtx850 olan modeli Vatan'da yerini almişken, bu duruma üzüldüm. Dell veya Asus biraz daha cazip gelmeye başladi.

Yalniz goldda olan iki model de (i7 ve i5) gt 750 ekran kartina sahipti. Acaba gtx 760 ve gtx 850 olan serilerde bir farklilik var midir? Bilgisi olan arkadaşlarin yanitlarini bekliyorum.
  • Arkadaşlar 2 gün önce vatandan verdiğim sipariş kargo ile geldi. Bulunduğum şehirdeki vatan'da olmadığı için mecbur internet üzerinden aldım.

i5 4200m 2.6ghz turbo boost ile 3.2 ghz
    12 gb ddr3 ram
    nvidia geforce gtx 850m ddr5
    1 tb hdd
    windows 8.1

bu bilgisayarı 2450 tl'ye aldım.

Birkaç sorunla karşılaştım bunları sormak için geldim.

Öncelikle dediğiniz gibi tuşlara baktım şimdilik bir sıkıntı yok, usb girişleri normal , ölü pixel yok, hopörlör'ü sağlam , renk sıkıntısı ile de karşılaşmadım.

Bilgisayar açılırken yavaş gibi geldi bana. Özellikle de steam'de bir şeye tıkladığımda yavaş açılıyor. Steam'in big picture modunu açtığımda ise siyah perdelenme oluyor. Steam'de bir hata vardır dedim ilk başlarda takmadım.

Bilgisayara Fifa Manager 14 ve Empire total war'ı yükledim. Fifa manager 14'te hiçbir donma,ısınma gibi problemle karşılaşmadım ama empire total war'da ultra ayarlarda oynarken donma oluyor az da olsa. Bir de 2. kez açtığımda siyah perdelenme oldu. Oyunu kapatıp açtığımda düzeldi ama ısınma ve donma az da olsa var. Gtx 850m'de olmaması gerek :/

Sonra steam üzeri crytek'in warface oyununu indirdim. Oyunda aşırı ısınma ve arada sekmeler oldu. Bi de oyundayken acayip kastı ve yeniden başlattı bilgisayar kendini. Oyun ayarlarını yüksek'ten orta'ya düşürdüm yine de düzelmedi.Oyunu gtx850m'de açıyorum. Zaten ekran kartını gtx850m seçtim.

Ekran kartı veya ram ile ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum. Önerilerinize açığım bir sorun var mı yoksa ben mi kuruntu yapıyorum normali mi bu ? Acil dönüş yaparsanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: dr.gokturk

Arkadaşlar 2 gün önce vatandan verdiğim sipariş kargo ile geldi. Bulunduğum şehirdeki vatan'da olmadığı için mecbur internet üzerinden aldım.

12 gb ddr3 ram
    1 tb hdd
    windows 8.1

Öncelikle dediğiniz gibi tuşlara baktım şimdilik bir sıkıntı yok, usb girişleri normal , ölü pixel yok, hopörlör'ü sağlam , renk sıkıntısı ile de karşılaşmadım.

Bilgisayar açılırken yavaş gibi geldi bana. Özellikle de steam'de bir şeye tıkladığımda yavaş açılıyor. Steam'in big picture modunu açtığımda ise siyah perdelenme oluyor. Steam'de bir hata vardır dedim ilk başlarda takmadım.

Bilgisayara Fifa Manager 14 ve Empire total war'ı yükledim. Fifa manager 14'te hiçbir donma,ısınma gibi problemle karşılaşmadım ama empire total war'da ultra ayarlarda oynarken donma oluyor az da olsa. Bir de 2. kez açtığımda siyah perdelenme oldu. Oyunu kapatıp açtığımda düzeldi ama ısınma ve donma az da olsa var. Gtx 850m'de olmaması gerek :/

Sonra steam üzeri crytek'in warface oyununu indirdim. Oyunda aşırı ısınma ve arada sekmeler oldu. Bi de oyundayken acayip kastı ve yeniden başlattı bilgisayar kendini. Oyun ayarlarını yüksek'ten orta'ya düşürdüm yine de düzelmedi.Oyunu gtx850m'de açıyorum. Zaten ekran kartını gtx850m seçtim.

Ekran kartı veya ram ile ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum. Önerilerinize açığım bir sorun var mı yoksa ben mi kuruntu yapıyorum normali mi bu ? Acil dönüş yaparsanız sevinirim

doğru ekran karının şeçili olduğundan ve bilgisayarın yüksek performansta çalıştığından emin olun , son olarakta driverların güncel olduğundan emin olun...

• quote:

Orijinalden alıntı: bombilibom193

quote:

Orijinalden alıntı: dr.gokturk

Arkadaşlar 2 gün önce vatandan verdiğim sipariş kargo ile geldi. Bulunduğum şehirdeki vatan'da olmadığı için mecbur internet üzerinden aldım.

12 gb ddr3 ram
    1 tb hdd
    windows 8.1

doğru ekran karının şeçili olduğundan ve bilgisayarın yüksek performansta çalıştığından emin olun , son olarakta driverların güncel olduğundan emin olun...

Nvidia denetim masasında gtx850m'i seçtim , yani doğru ekran kartını kullanıyorum.Driver güncellemelerini kontrol ettim, yüksek performansı da seçtim ama sorun düzelmedi. Bahsettiğim siyah perdelenme sorunu da şu linkte, hem empire tw'de hem de warface'de yaptı. Bu warface'den bir görüntü.

http://www.youtube.com/watch?v=GZpVflc4kFI

• Vatandan Gtx 850m modelini alma düşüncesindeyim fakat ekrandan dolayı şüphelerim var. Ekran mat mı, parlak mı bulamadım. Biri aida64-hw64 gibi bir uygulamadan ekranın modeline bakabilir mi acaba? Hatta direk döküm alabilirseniz uygulamadan, mükemmel olur. Bütün donanımını görmüş oluruz.
  • Arkadaşlar merhaba, ürünü yaklaşık 3 ay önce aldım, 1 ay kullanıp kaldırdım ve 2 ay sonra tekrar kullanmaya başladım. İlk 1 ay içinde çok uzun kullandıktan sonra reset atınca açılışta siyah ekranla karşılaşıyordum. Güç tuşuna uzun basıp tekrar açmam gerekiyordu. 2 ay sonra açtığımda ise neredeyse her restartta artık siyah ekran vermeye başladı. BF4 de de ani fps düşüşleri yaşamaya başladım. bugün recovery atayım dedim, kendisi reset atınca siyah ekranda kaldı, ekran kartı sürücüsü güncelleyip reset attım yine siyah ekranda kaldı ve bu defalarca oldu ve rahat kullanamaz oldum. Acaba ekran kartından kaynaklı bir sorun mu var yoksa yazılımsal bir şey mi? Bir de bf4 teki fps düşüşlerinin son update ile ilgisi var mı?

Ayrıca sadece bf4 update yaparken ki sıcaklık değerleri. Şehir Gaziantep

Edit: Arkadaşlar az önce reset attım yine aynı şekilde siyah ekranda kaldı. dün de win 8.1 e yükselttim, yükleme bitince reset attı ve yine siyah ekran geldi. çözümü yok mu beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMuratKARAHAN -- 11 Temmuz 2014; 2:54:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AMuratKARAHAN

Arkadaşlar merhaba, ürünü yaklaşık 3 ay önce aldım, 1 ay kullanıp kaldırdım ve 2 ay sonra tekrar kullanmaya başladım. İlk 1 ay içinde çok uzun kullandıktan sonra reset atınca açılışta siyah ekranla karşılaşıyordum. Güç tuşuna uzun basıp tekrar açmam gerekiyordu. 2 ay sonra açtığımda ise neredeyse her restartta artık siyah ekran vermeye başladı. BF4 de de ani fps düşüşleri yaşamaya başladım. bugün recovery atayım dedim, kendisi reset atınca siyah ekranda kaldı, ekran kartı sürücüsü güncelleyip reset attım yine siyah ekranda kaldı ve bu defalarca oldu ve rahat kullanamaz oldum. Acaba ekran kartından kaynaklı bir sorun mu var yoksa yazılımsal bir şey mi? Bir de bf4 teki fps düşüşlerinin son update ile ilgisi var mı?

Edit: Arkadaşlar az önce reset attım yine aynı şekilde siyah ekranda kaldı. dün de win 8.1 e yükselttim, yükleme bitince reset attı ve yine siyah ekran geldi. çözümü yok mu beyler

Siyah ekran sıkıntısı bende de oluyordu. Recovery sonrasında düzeldi. Ekran siyah olduğunda güç düğmesine basılı tutup kapıyordum yada pili çıkartıyordum. Tamamen kullanıma bağlı yazılımsal bir sorun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jvats

quote:

Orijinalden alıntı: AMuratKARAHAN

Arkadaşlar merhaba, ürünü yaklaşık 3 ay önce aldım, 1 ay kullanıp kaldırdım ve 2 ay sonra tekrar kullanmaya başladım. İlk 1 ay içinde çok uzun kullandıktan sonra reset atınca açılışta siyah ekranla karşılaşıyordum. Güç tuşuna uzun basıp tekrar açmam gerekiyordu. 2 ay sonra açtığımda ise neredeyse her restartta artık siyah ekran vermeye başladı. BF4 de de ani fps düşüşleri yaşamaya başladım. bugün recovery atayım dedim, kendisi reset atınca siyah ekranda kaldı, ekran kartı sürücüsü güncelleyip reset attım yine siyah ekranda kaldı ve bu defalarca oldu ve rahat kullanamaz oldum. Acaba ekran kartından kaynaklı bir sorun mu var yoksa yazılımsal bir şey mi? Bir de bf4 teki fps düşüşlerinin son update ile ilgisi var mı?

Siyah ekran sıkıntısı bende de oluyordu. Recovery sonrasında düzeldi. Ekran siyah olduğunda güç düğmesine basılı tutup kapıyordum yada pili çıkartıyordum. Tamamen kullanıma bağlı yazılımsal bir sorun.

Ben recovery yaptıktan sonra da yine siyah ekranalıyordum ve pc ara ara mavi ekran veriyordu. Garantiye verdik bakalım, gelince yine yazarım buraya. :)

• 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.