Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.389
Cevap
40
Favori
202.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ekran Full HD olmayan, değil mi?
  • PUNCTUM kullanıcısına yanıt
    evt,
    bu arada gtx olmayan 760m var mı? Söylediğim gibi ekran hariç tavsiye ettiğim bir bilgisayar, fazla para ödemek istemeyenler için ideal.
  • allaha şükür hiçbir sorunumuz yok.kusura bakmayın ama teknoloji şans işi ben laptopu aldığım gün ve ertesi günü 3 kere değiştirdim touchpad sıkıntılıydı sadece.
  • xRuipaq kullanıcısına yanıt
    bilgisayarın özeliklerine göre çok yavaş ve hantal olduğunu söyledim onlarda 1 saat kadar inceleyip onay verdiler topkapı vatan da ve yenisini aldım hocam..
  • dllzxc D kullanıcısına yanıt
    bilgisayarın özeliklerine göre çok yavaş ve hantal olduğunu söyledim onlarda 1 saat kadar inceleyip onay verdiler topkapı vatan da ve yenisini aldım hocam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysfkrmn

allaha şükür hiçbir sorunumuz yok.kusura bakmayın ama teknoloji şans işi ben laptopu aldığım gün ve ertesi günü 3 kere değiştirdim touchpad sıkıntılıydı sadece.

iyide bu modeli bir seferde sorunsuz alan yokmu çoğu kişi 2. 3. de sorunsuz denk geldi diye yazıyor teknoloji şans işide bu olayda olasılık prensiplerine aykırı bir durum var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: buzlucam

quote:

allaha şükür hiçbir sorunumuz yok.kusura bakmayın ama teknoloji şans işi ben laptopu aldığım gün ve ertesi günü 3 kere değiştirdim touchpad sıkıntılıydı sadece.

iyide bu modeli bir seferde sorunsuz alan yokmu çoğu kişi 2. 3. de sorunsuz denk geldi diye yazıyor teknoloji şans işide bu olayda olasılık prensiplerine aykırı bir durum var...

Hocam karismak gibi olmasin ama buradaki foruma gelenler ve yazanlarin hemen hemen hepsi sorunlarini paylasmak ve cozumlemek icin geliyorlar. Siz mesajinizda yazmissiniz ya sorunsuz alan yokmu diye, aslinda alanlar var sadece buraya yazmiyorlar sorunlari olmadigi icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: egmnaksu

quote:

Orijinalden alıntı: buzlucam

quote:

Hocam karismak gibi olmasin ama buradaki foruma gelenler ve yazanlarin hemen hemen hepsi sorunlarini paylasmak ve cozumlemek icin geliyorlar. Siz mesajinizda yazmissiniz ya sorunsuz alan yokmu diye, aslinda alanlar var sadece buraya yazmiyorlar sorunlari olmadigi icin.

pekiya alıpta sorun yaşayan ama buraya bile yazmayanları ne yapacağız, sorunu olan herkes de forumda paylaşmıyor bunun birde ters tarafı ve mantığıda var! her sorunu olan oturup forumada yazmıyor! ateş olmayan yerden duman çıkmaz!

• egmnaksu E kullanıcısına yanıt
    Ben ilk seferde aldım hiçbir sıkıntı çıkmadı, değişim vs yapmadım. Fan toz topladı ki bunu doğal karşılıyorum öğrenci evinde çok kaldım.

Arkadaşa bişey kanıtlamaya gerek yok, şanssızlık yaşamış uzatmaya da gerek yok. Geçmiş olsun.

• Arkadaşlar öncelikle selamlar foruma yeni katıldım. İnşallah acer 772g kullanıcıları olarakta aranıza katılıcam. :) Şimdi ben vatan bilgisayarda ki i5 işlemcili gtx850m ve 12 gb ram i olan modelini almayı düsünüyorum sizce nasıl alan deneyen varmı tavsiye edermisiniz. Çünkü çok araştırdım en ideal bu geldi ekran kartı olsun büyük ekranı olsun. :) alan deneyen varmı bu ürünü.
    http://www.vatanbilgisayar.com/acer-v3-772g-notebook-core-i5-4210m-26-ghz-12gb-1tb-173-2gb-w81-notebook.html#ozellikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komodoejderi14 -- 3 Temmuz 2014; 16:39:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: komodoejderi14

Arkadaşlar öncelikle selamlar foruma yeni katıldım. İnşallah acer 772g kullanıcıları olarakta aranıza katılıcam. :) Şimdi ben vatan bilgisayarda ki i5 işlemcili gtx850m ve 12 gb ram i olan modelini almayı düsünüyorum sizce nasıl alan deneyen varmı tavsiye edermisiniz. Çünkü çok araştırdım en ideal bu geldi ekran kartı olsun büyük ekranı olsun. :) alan deneyen varmı bu ürünü.
    http://www.vatanbilgisayar.com/acer-v3-772g-notebook-core-i5-4210m-26-ghz-12gb-1tb-173-2gb-w81-notebook.html#ozellikler

Ben de bu modeli düşünüyorum her ne kadar sorunla karşılaşan olsa da . Bu modeli alip kullananlar nesnel yorumlarini burdan yada ozelden yazarsa iyi olur :)

• Arkadaşlar sayfaları teker teker bakarsanız bir çok kişi sorunsuz olarak kullanıyor bu bilgisayarı bende dahil, abartmayalım. Elektronik aletlerin hepsinde sorunlu ürün çıkacaktır bu en kral marka bile olsa böyledir. Bu ürünler de içimizden birine rastlayabilir şans. Genelleştirmeyin, V3-772G aynı fiyattaki diğer bilgisayarlara göre çok daha sorunsuz bir bilgisayar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R_DeNiro

Arkadaşlar sayfaları teker teker bakarsanız bir çok kişi sorunsuz olarak kullanıyor bu bilgisayarı bende dahil, abartmayalım. Elektronik aletlerin hepsinde sorunlu ürün çıkacaktır bu en kral marka bile olsa böyledir. Bu ürünler de içimizden birine rastlayabilir şans. Genelleştirmeyin, V3-772G aynı fiyattaki diğer bilgisayarlara göre çok daha sorunsuz bir bilgisayar.

Oyle diyorsunuz AMA son sayfalarda genelde sorunlar yazilmis :) siz bile cok isindigini felan yazmissiniz kimisinin WiFi kopup geliyormus , kimisinde fps birden bire azaliyormus . Tabi bunlarin cozumu vardir heral . Yinede vatandaki i5li 2400 civari olan modeli indirim olursa almayi dusunuyorum :) AMA bi yandan da 5 - 6 ay sonra sorunlar cikartir mi diye dusunduruyor

• arakadaşlar bir sürü şey yazılıyor ama ben de size daha faydalı 1-2 şey yazayım, bu bilgisayarı alacaksanız yanınızda bir usb flash götürün flash ın bütün usb çıkışlarında deneyin maviler usb 3.0 siyahlar 2.0 dır ama denemede bunun önemi yok flaşın içine resim dosyaları koyun en az 1920x1080 1-2 fotoğrafa olsun ayrıca saf renkleri yani kırmızı, yeşil, sarı mavi, beyaz ve siyah rengi içeren photoshopda hazırlayacğınız jpg (1920x1080) mutlaka yanınızda olsun dead veya stuck pixel kontrolu yapın (farklı renk veya siyah nokta varmı), çizgi varmı). Bir diğer konu internette yuksek frekansları da içeren 3-4 tane gitar ve keman test sesleri var onu usb ye kaydedin ve hoparlörleri ve sesi kontrol edin sesi en az yuzde 70 açın, yok ben bu dosyayı bulama m diyorsanız bilgisayardaki windows sesi ring 3 de yuzde 70-80 de hoparlör arızasını belirgin ortaya koyuyor.. ekrandaki titremeye ana ekrandan karar vermeyin muzik dosyası açtığınızda veya ikinci ve sabit renkli programlar açtığınızda bakın bu sırada çok belirginleşiyor... fan sesine az da olsa yandan bakın bunları yaparken aceleye getirmeyin kimseyide takmayın deneyin öyle alın... YANIZDA UFAK KULAKLIK GÖTÜRÜN KULAKLIĞI ÇIKIŞINA TAKIN MUZİK SIRASINDA ONUDA KONTROL EDİN.. BEN BUNLARIN HEPSİNİ YAPTIM AMA DOĞRUSU CAZIRTININ YUZDE 60 IN UZERİNDE OLACAĞI AKLIMA GELMEMİŞTİ, SESİ ÇOK AÇMAMIŞTIM.... BİRDE WORD PAD VEYA RTF DOSYASI VS AÇIN BUTUN TUŞLARA BASIN DENEYİN BEN ÖYLE YAPTIM...

YOK hocam kafanı takma gözü kapalı al bunlar şansızlık yaşamış demek yerine ben bunları öneriyorum ve denemenizi öneririm yok eğer ben bunları temin edemem diyen varsa özelden e mail yazsınlar göndereyim... TEKrar yazıyorum bilgisayar donanım olarak şu anda fiyat performans olarak alınabilecek en mantıklı seçim gözüküyor ama sorunsuzsa... eğer aldınız eve götürdünüz ne yapacağım diyorsanız internet vs bağlanmadan önce( wifi kontrolunu 1 dakika yapın) ilk yapacağınız hemen dvd ye driver yedeklemesi olsun veya 4 gb lık bir flaş diske yedekleyin ikinci yapacağınız 32 gb lık bir usb flash diske recovery almak olsun hiçbir şey yüklemeden önce (recovery yaklaşık 16 gb tutuyor ... sakın 16 gb lık usb disk yeter diye düşünmeyin çünki hiçbir 16 gb lık disk gerçekte 14.4 gb dan büyük değildir içine 16 gb lık recovery sığmaz .. nedenine gelince üreticiler pratikte 1000mb = 1gb gibi yazarlar satışta ama gerçekte 1024 mb= 1gb dır.. (bazıları bunu bile forumlardan 3 ay ÖNCEöğrenmiş sanırım)... recovery almak 4-5 saat sürebilir ona göre haberiniz olsun... bunları yapmazsanız ileride acer srervisine aman bana recovery demek zorunda kalabilirsiniz ..
    8.1 GUNCELLEMESİNE ACELE ETMEYİN... ÇÜNKÜ YAKINDA YENİ BİR WİNDOWS GUNCELLEMESİ GELİYOR1-2 AY İÇİNDE...
    BENDEN BU KADAR .... ALACAKSANIZ KONTROLUNUZU YAPMADAN ALMAYIN... BUNLARDA HARD DİSK HAFİF SÜRTÜNME SESİ GİBİ SES ÇIKARIYOR BU ARIZA DEĞİL İÇİNDEKİ HARD DİSKİN TİPİ BÖYLE FANDA YAVAŞ DEVİRDE SÜREKLİ DÖNÜYOR ARIZA DEĞİL!!!!
    OK .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzlucam -- 4 Temmuz 2014; 9:06:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: matraksssss

quote:

Orijinalden alıntı: cartel21

ArkadaşLar Call Of Duty Ghost'da Oyun'da Sağlıklı Renkler Alamamakla beraber adam yürürken Hafif takılmalar oluyor , Modern Warfare 2'de böyle bi Sorun yoktu ...

Cihazım ; İ7 işlemci
    16 Gb RAM
    GT 750M Ekran Kartı
    1000 GB HDD ....

Önerileriniz nelerdir ?

renk sorunu oyundan kaynaklı ayarlarda colorblind filter sekmesini disabled yaparsan düzelir. takılmalarda ısınmadan kaynaklı olabilir pc nin altına soğutucu koyarsan her oyunu tam performans oynayabilirsin

EyvAllah Kardeş , Evet Soğutucusuz Kullanıyorum , Ama Dediğim Gibi Modern Warfare 2 deki Stabil'lik ve akıcı'lık yok GeForce Experience İle de optimize ediyorum ama nafile , Birde GTX 750-760 M ile GT 750 M arasında ki bariz fark farkmı dır bu kadar yahuu :( ??

• quote:

Orijinalden alıntı: cemil&mustafa

evt,
    bu arada gtx olmayan 760m var mı?

Konuyu, bu bilgisayarı tanıyan da okuyor tanımayan da... ben tanımayan grup okuyormuş gibi yazıyorum...
  • PUNCTUM kullanıcısına yanıt
    ok
  • istisnalarKaideyiBozmaz kullanıcısına yanıt
    cartel21 C kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ısındı dedim ama neden ısındığını da söyledim toz. Toz her bilgisayarda zamanla oluyor temizlenmezse sıcaklık artar anlık fps düşüşleri artar. Burda ki benle birlikte bir kaç arkadaşın sorunu bu sadece. Ama siz hala sorunu çok, almayacağım derseniz bilemem sizin kararınız içinize yatanı alın. Ancak buna alternatif alacağınız bilgisayarın forumlarını da dolaşın lütfen, asıl sorunları görün. En azından bu bilgisayarın kronik bir sorunu yok.

@cartel21 , Hocam ghost bildiğim kadarıyla optimzasyon sorunlu bir oyun ondan kaynaklanmış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R_DeNiro -- 3 Temmuz 2014; 23:49:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R_DeNiro

Hocam ben ısındı dedim ama neden ısındığını da söyledim toz. Toz her bilgisayarda zamanla oluyor temizlenmezse sıcaklık artar anlık fps düşüşleri artar. Burda ki benle birlikte bir kaç arkadaşın sorunu bu sadece. Ama siz hala sorunu çok, almayacağım derseniz bilemem sizin kararınız içinize yatanı alın. Ancak buna alternatif alacağınız bilgisayarın forumlarını da dolaşın lütfen, asıl sorunları görün. En azından bu bilgisayarın kronik bir sorunu yok.

@cartel21 , Hocam ghost bildiğim kadarıyla optimzasyon sorunlu bir oyun ondan kaynaklanmış olabilir.

Biraz abartili yazmisim zaten :) Soyle bir sey de var buraya gelen arkadaslarin bazilari sorunlarinin cozumunu bulmak icin yaziyo , durum oyle olunca sanki cok sorunluymus gibi gozukuyo . Konu sahibi arkadas da yardimci oldu ozelden sagolsun. Vatandaki 2400tl olan modelde indirim olursa , butcemde yeterse almayi dusunuyorum hayirlisi artik .

• istisnalarKaideyiBozmaz kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle içinize yatanı alın bir kere daha diyorum :) Konu sahibi MirlivaVII bana da çok yardım etti sorunlarımda yardımcı oldu sağ olsun, almamda büyük etki sağladı :) Ben gerçekten memnunum şu ısınma sorununu biraz kafaya takmıştım ama tozu görünce rahatladım garantiye verip temizleticem büyük ihtimal. Şu an oyunlarımda bir sorun teşkil etmiyor ancak içim rahat olsun. Birde bu kadar para verince en ufak bir sorunda bende alan arkadaşlarımızda biraz abartabiliyoruz, bu da normal o kadar para verdik güzel bakıyoruz en ufak sorun istemediğimizden :) Böyle küçük sorunları kafana takma. İyice araştır. Ben çok araştırdım zamanında MSI ile git gel yaptım. MSI da iyi cidden.Sende böyle araştır kafana yatanı al çokda ona buna sorup kafanı karıştırma :)
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.