Arkadaslar bu cihazı bugün aldım. Şu an onu kullanarak yazıyorum. Pek kötü durmuyor ama sonucta 1gb ram ve pek de yeni olmayan bir cpu teknolojisi. Hiç arastırmadan, sadece kampanyada olduğunu görünce aldık geldik.
Arkada msn ve winampda müziğim açıkken bir yandan da google chorme'da 6-7 internet sekmesi açık olabilirse benim işimi görür demektir. Çok nadiren de film izlerim. Sizce uygun mu yoksa geri iade edeyim ya da başka bir modelle değiştireyim mi? Bir anlık gaza geldik aldık işte... :D
bataryasi kac cell? 6 cell degilse degis
Batarya 6cell
intel atom N455 (1.66ghz 512mb cache)
1gb DDR3 ram
160gb harddisk
10.1 inc led ekran
bende n550 1gb modeli var. o dediklerinde kasma oluyor. ama xp kurarsan sorunsuz kullanırsın
quote:
Orijinalden alıntı: g.a.d.d.a.r
bende n550 1gb modeli var. o dediklerinde kasma oluyor. ama xp kurarsan sorunsuz kullanırsın
hd filmlerde nasıl bir sonuç alıyorsun peki? (720p, 1080p)
quote:
Orijinalden alıntı: AND1
quote:
Orijinalden alıntı: g.a.d.d.a.r
hd filmlerde nasıl bir sonuç alıyorsun peki? (720p, 1080p)
720p lerde hiç sıkıntı yok. fakat 1080p lerde kasma var. en az kasma media player classic.te oldu. onu kullanıyorum 1080p lerde mkv biçimi harici videoları sorunsuz izlersin 1080lerde ufak donmalar gecikmeler var fakat rahatsz edici değil
aynisını bende bimden aldım 399 a hocam onun batarya 6 değil 3 hücreli.
aynisını bende bimden aldım 399 a hocam onun batarya 6 değil 3 hücreli.
Emin misin? kasadaki stickerda 6cell yazıyor. Ayrıca 5-6 saati görüyorum. 3 hücrelide bu kadar saati göremem sanırım.
benim kasada 3 hücreli yazıyor. Sizinki Model olarak aspire one d255e değil mi?
evet benimkinin model de D255E.
atom N455 (1.66ghz 512kb cache)
1gb ddr3 ram
160gb harddisk
6 hücreli pil
Bunlar yazıyor klavyenin sağ altındaki sticker'da. Seninki neden 3 hücre anlamadım. 6 olması lazım. Ne zaman aldın bim'den? karısıklık olmasın? belki diğer modeller 6 cell'di. çok geç olmadıysa değiştirme/iade şansın vardır.
Bu arada kasanın alt tarafında baştan başa ince uzun hoparlör var biliyorsun. Oranın hem sağından hem solundan ses geliyor mu seninkinin... Dinle de yazıver buraya.
şuan evde degilim ögle yazarım. 26.03.11 tarihinde aldım. Değiştirmeyi duşunmuyorum acıkcası. Ama nasıl boyle bır farklılık olur onu anlamıyorum?
Tamamdır cevap bekliyorum. Bendekinin sadece sol alt tarafından ses geliyor. Sağdan hiç ses gelmiyor. Ama normali mi böyle bilmiyorum.
Sende iki taraftanda geliyorsa ses; winampda filan sesi sağa-sola alınca noluyor? Sola alınca sağ tarafın, sağa alınca da sol tarafın sesi duruyor mu? Ben ne tarafa alırsam alayım ses sadece soldan geliyor, bu da ilginç. Sağa alınca durması gerek normalde sesin.
Eğer normali böyleyse tamam ama bi sorun varsa iade sürem dolmadan götürmem gerek geri. O yüzden cevabın benim için önemli.
Best buy'a geri götürdüm cihazı. Orada teşhirdekilerdeki kontrol ettim iki taraftan da ses geliyor. Görevli sizinki mono olduğu için öyle dedi. Stereo olanlarda iki taraftan da ses geliyormuş ve 2gb ram'li modeller öyleymiş. Benimki 1gb lık model. Neyse, herhangi bi işlem yapmadan aldım geldim cihazı geri. 2 gb lık modellerin bir artısı da stereo hoparlör ve daha yüksek sesmiş bunu da anlamış olduk.
doğrudur hocam bendede sağdece sol taraftan ses geliyor.
sağ tarafta ses yok.
bu arada netbook un resmi ve stickeri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi This Time -- 5 Nisan 2011; 17:11:27 >
Acer ve Exper markalarını hiç sevmiyorum yaw =) hiç hoşuma gitmiyo bu cihazlar 50 yüz lira verip daha iyi cihazlar alınabilir =)
quote:
Orijinalden alıntı: ByEfeNdi
Acer ve Exper markalarını hiç sevmiyorum yaw =) hiç hoşuma gitmiyo bu cihazlar 50 yüz lira verip daha iyi cihazlar alınabilir =)
Experi ben de almam ama Acer, çok para vermek istemeyen ama sorunsuz kullanmak isteyenler için iyi bir seçim, fakat servisi berbat onu söyleyeyim.
Bende de bu cihazdan var ve sol hoparlörden ses gelmeyince cihaz sorunlu sandım, meğer hepsi böyleymiş. :(
quote:
Orijinalden alıntı: AND1
Batarya 6cell
intel atom N455 (1.66ghz 512mb cache)
1gb DDR3 ram
160gb harddisk
10.1 inc led ekran
aynı özelliklerde ki bir lenovo kullanıyorum. ikinci bilgisayar olarak işimi güzel görüyor. internet- office - pdf ve normal filmlerde problem yok. 6 hücreli pil ile uzun süreli kullanım sağlıyor. ileride ram takviyesi düşünabilirim. hd kalitesinde film izlemek veya oyun oynamak için dizüstü bilgisayar kullanıyorum. bu fiyata bu işleri yapıyor. 700-1000 tl aralığındaki netbooklar ile daha performanslı işler yapılabilir ama bu paraya bu netbook gayet güzel.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme