Şimdi Ara

ACER Aspire One... (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
0
Favori
34.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Katılıyorum, 550 yerine 890 verecek olsaydım bambaşka alternatiflere de bakardım. Sonuçta o fiyata Asus vs. 10 inc netbooklar vardı zamanında.
  • Bizim bıdıkların yerini hiç bir şey tutamaz.Bu kadar küçük kasaya daha iyi bir sistem sığmaz. Sığsa da ısısından tutulmaz. Ömürlük netbook bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Korgeneral

Bizim bıdıkların yerini hiç bir şey tutamaz.Bu kadar küçük kasaya daha iyi bir sistem sığmaz. Sığsa da ısısından tutulmaz. Ömürlük netbook bu.

Bende katılıyorum buna.
  • tutar tutmaz bilmem ama 770 liraya aldim bu urunu teknosadan. resimleri ve degerlendirmemi yakin zamanda yapabilirim sanirim.

tek sorunum ekran karti belleginin 8 mb olmasi. bios'ta ayar kismi goremedim henuz. acaba diger urunde de ayni sorun soz konusu mu ?
  • arkadaşlar bende 150 l var linux ben linuxu silmiştim yalnız üründe arıza çıktı iade etmem gerekiyor ancak aldığım yer aldığımız yer ürünü aldığınız haline getirin öyle bize ulaştırın diyor iiçinde çıkan cd lerden linux kurulumu başlamıyor bunun yolu nedir
  • Arkadaşlar Windows 7 kuranınız oldu mu? Arkadaşın biri Mac osx kurmuş ama nasıl kurulduğunu anlatmamış
  • quote:

Orjinalden alıntı: muyu61

tutar tutmaz bilmem ama 770 liraya aldim bu urunu teknosadan. resimleri ve degerlendirmemi yakin zamanda yapabilirim sanirim.

tek sorunum ekran karti belleginin 8 mb olmasi. bios'ta ayar kismi goremedim henuz. acaba diger urunde de ayni sorun soz konusu mu ?

Ekran kartı 1000mb olsa ne yazar. Zaten bu netbook'un en kötü yeri ekranı. Azıcık bakış açınızı değiştirin hemen görüntü gidiyor. Görüş açısı çok çok dar ....
  • Arkadaşlar Sonunda gittim yakından inceledim :) Acer aspire one a150l Beyaz olanı gercekten çok şirin duruyor mavi rengi nedense biraz daha teneke gibi :D (Kızmayın bana öyle gelmiş olabilir)
    Yanlız ben 120 gb'lık olanı almayacagım malesef kredi kartım bloke olmuş(#%*!a) O yüzden havale ile alicam ve 120 yerine 8gb'lık olanı almaya karar verdim.Şimdi bana;
    1-8gb'lık
    2-Ram olarak 1 gb (yoksa 512 olur)
    3-İsletim sistemi farketmez
    4-Beyaz ama diger renklerde olur.
    5-Peşin verecegim için fiyat 350 tl

bunu havale ile yada gidip alabilecegim bi yer var mı? Antalya veya İzmirde yoksa Netten siparis verebilecegim bir yer biliyormusunuz?

8 gb'lık hard disc eksikligini daha sonra bir tane usb ile baglanan harddisclerden alarak telafi ederim.
    Acil almam gerek Dogum günü hediyesi cünkü :)
  • Cok pardon ya ben unutmusum daha önce böyle secenekler sunmusum simdi kesin olarak alicam bunlardan hangisini alayim sizce?

http://www.istanbulbilisim.com.tr/One_AOA110-1662-Acer-Dünyası,7912.html

http://www.sanalmarketim.com/urun/e2dbca0d6869d375c7e4ab8905f1351f/ACER-LU-S020A-081-Aspire-One-A110L-N270-1.60GHz-512MB-8GB-8.9#39;-Linux-Beyaz

Bunlardaki fiyat farkının sebebi nedir??? Bunlar a150l modeli degil o yüzden mi?

Birde ACER ASPIRE ONE A150L INTEL ATOM N270 1GB 120GB MAVİ var bunun 8gb'lık olanı var mı??

• https://www.istanbulbilisim.com.tr :S

Satın almaya çalıştığınız ürün online satışa kapalıdır, lütfen diğer ödeme seçeneklerini kullanınız.)

Banka havalesi ile de alamıyorum Mail order war o ne? :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: superslim

arkadaşlar bende 150 l var linux ben linuxu silmiştim yalnız üründe arıza çıktı iade etmem gerekiyor ancak aldığım yer aldığımız yer ürünü aldığınız haline getirin öyle bize ulaştırın diyor iiçinde çıkan cd lerden linux kurulumu başlamıyor bunun yolu nedir

Recovery linux dvd si olması lazım. Zaten o DVD. Cd rom sürücü okumaz. Masaüstü windows xp kurar gibi kur. Herşeyi kendi yapıyor zaten. Ben arıza yüzünden bi ara iade edecektim, içinde windows xp yüklüydü. Servisi "niye buna xp yükledin" demedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pulascan

https://www.istanbulbilisim.com.tr :S

Satın almaya çalıştığınız ürün online satışa kapalıdır, lütfen diğer ödeme seçeneklerini kullanınız.)

Banka havalesi ile de alamıyorum Mail order war o ne? :S

O siteyi ben de bir kaç kare aradım, sanırım forumdan bir arkadaş da benim gibi telefon açmış. Ellerinde acer netbook yok ve gelecek dönemde de bulunacağını sanmıyorlarmış. Yani İstanbul Bilişimden almayı unut arkadaşım.
  • Şimdi ben 8gb'lık netbook peşin olarak fiyatta 362 tl olanı almayı düşünüyorum.Peki bunu nereden alıcam?? Bilen var mı ?? Bu istanbul bilişim hariç
  • Dostum neden 8 gb olan versiyonu alıyorsunki?Biraz daha para koy üzerine al mis gibi 120 gb yada 160 gb
  • Arkadaşlar pili çıkarında orada bi simkart girişi gibi bişey var. O ne işe yarıyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaturk -- 29 Nisan 2009; 19:09:45 >
  • Tahminim 3g için dostum ama emin değilim.
  • Aciliyetten :) Söz verdim Mayıs 15e kadar almam lazım ve ancak nakit 400 tl bulabiliyorum o yüzden 8gblık olanı alıcam.
  • Karar senin dostum umarım mutlu olursun minik cihazınla ;)
  • Arkadaşlar birkaç gündür ufaklığı Ubuntu 9.04 netbook remix versiyon işetim sistemi ile kullanıyorum ve gerçekten şahane. İhtiyaçlarımı karşılıyor bu şekli ile. Performansı da iyi, sadece fan sesi problem şimdilik ( kodu yazmam lazım ). Linpus tan kat ve kat daha iyi. Denemenizi tavsiye ederim...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.