Şimdi Ara

Acer Aspire 8920G ve 6920G

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu ürünler yeni duyuruldu.. tasarım çok güzel

Acer New York'ta "Gemstone Blue" dizüstü sistemini tanıttı. Dizüstü, Blu-ray optik sürücüsü, CineReal ses sistemi (Dolby Surround'un ikinci nesli) ve yüksek çözünürlüklü ekranı ile dikkat çekiyor. Mavinin hakim olduğu Acer Aspire Gemstone'un tasarımı oldukça çekici.

Gemstone'da tuşların solunda touchdial ve multimedya kontrolleri yer alıyor. "CineDash" denen bu bölümde ses açma kapama ve menü gezintisi gibi işlemler yapılabiliyor. teknomag.com

Tanıtılan iki modelden Aspire 8920G'de 1920x1080 piksel çözünürlüğünde 18.4" ekran bulunuyor (yüzde 90 renk genişliği - color gamut). Daha küçük olan Aspire 6920G ise aynı çözünürlükte ancak 16" boyutunda ekrana sahip (yüzde 60 renk genişliği). Ekran çözünürlüklerinden anlaşılacağı üzere dizüstü sistemeler Blu-ray filmleri hakkıyla oynatabiliyor. 18.4" 3 saat kesintisiz film oynatabilirken 16" ekranlı modelde bu süre 2.5 saat. 720p oynatımı için farklı bir modelin geleceği de belirtilmiş.(alıntıdır)

Bir ay içinde satışa çıkacak olan Acer Aspire Gemstone Blue dizüstüler 1700$'dan başlayacak. Teknik detaylar sunulacak alternatifler arasından belirlenerek sistem satın alınabilecek. İşlemci tarafında Intel Core 2 Duo yer alırken sabit disk 320GB olabilecek (8920G için 2 x 320GB).

6920g nVidia 9500m GS 16"
    8920g nVidia 9650M GS 18.4"

http://www.acer.com/gemstoneblue/eng/

Acer Aspire 8920G ve 6920G

• gerçekten tasarımı çok hoş, umarım bu serininde ucuz modelleri çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 14 Mart 2008; 16:03:45 >
  • TECHNOLOGİES KARDEŞİMİZ AÇMIŞ TOPİC AYNI MEVZU HAKKINDA KALABALIK OLURSA BNKİ SİLİNEBİLİR YANİ...
  • Çok güzel görünüyor bilgisayarlar özellikle 6920g ideal görünüyor,
    Yalnız ekran kartının daha iyi olması lazım ..
    9500 GS 512MB GDDR2 ramdir ..
    8920g deki gibi GDDR3 ram li bir ekran kartı kullanmadıkça almam
  • toucpad in çevresi hp pavilionları andırıyor. biraz tasarımdan kaybediyor bence.
  • ya arkadaşlar ben kendi bilgisayarım olan 5920g ye alıştım içi beyaz kapağı siyah falan diğer bütün siyah laptoplar nedense kütük gibi geliyor artık gözüme herkes sevmiş bunun tasarımını ama ben sevmedim üzgünüm hastalık gibi oldu 5920g bende
  • Tasarım gerçekten güzel türkiyede ne zaman satışa sunulur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Aspire 4920
    18 yıl önce açıldı
    ACER ASPİRE 6930G DERNEĞİ
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • coktan satıssa sunuldu gerci sen mesaj yazalı 4 ay oldu ama :D:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.