Şimdi Ara

ACER ASPİRE 6930G DERNEĞİ (655. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.301
Cevap
48
Favori
977.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 653654655656657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ekrem09 E kullanıcısına yanıt
    GPU anakartı boşamış ısınınca ayrılıyor, yapacak pek bir şey yok yaptırsan da uzun ömürlü olmaz şimdikinden iyi olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 22 Ocak 2019; 18:37:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihangir151 kullanıcısına yanıt
    parça parça satıyor musun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • teo80 T kullanıcısına yanıt
    Maalesef komple satmayı düşünüyorum.
  • cihangir151 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ağustos 2009'da aldığım Acer 6930G notebook'umu, OMEN by HP - 17-an005nt almam dolayısıyla geçen yaz anneme verdim günlük işlerini halletsin diye. Maşallah halen iyi durumda. Oyun oynamadığım için uzun süreli yüksek ısılara maruz kalmadı ve düzgün iş görmeye devam etti. Ancak bana performansı yetmez olmuştu. Artık sıra annemde, bakalım ona ne kadar hizmete devam edecek? Ben Acer'in bu modelinden ilk günden bu yana hep memnun kaldım. Core2duo artık yetersiz gelmeye başlamasaydı kullanmaya devam etmeyi de düşünürdüm. Halen kullanmakta olan arkadaşlarıma da iyi günlerde kullanmaya devam etmelerini diliyorum.
  • mehmet_75 kullanıcısına yanıt
    Esasen core 2 Duo yeterli de, büyük işletim sistemlerini kasarak donanım değiştirmeye milleti itiyorlar. Hafif bir linux işletim sisteminde canavar gibi çalışır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: miroglu69

    Esasen core 2 Duo yeterli de, büyük işletim sistemlerini kasarak donanım değiştirmeye milleti itiyorlar. Hafif bir linux işletim sisteminde canavar gibi çalışır.
    Ben linux kullanıyordum zaten profil resmimden de anlarsınız. Dediğim gibi bilgisayarı anneme verince temiz win7 kurmak durumunda kaldım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 9metal_99

    efsane aspire 6930g cihazim satiliktir.

    tamir gormemistir. sadece bataryasi degismistir. herseyiyle calisir durumdadir. hicbir problemi yoktur. belki son 4 senedir dogru duzgun kullanilmamistir. akilli telefonlar piyasaya cikinca. windows 10 yukludur.

    raden 4650 ekran kartlidir. ilk alindiginda bilesenleri ne ise aynisidir. ekleme yapilmamistir. kirik yoktur.
    satmaktan vazgectim
    4500 tlye yeni nesil i5 (8.nesil) islemcili ssd'li pc aldim. her yonuyle 6930dan iyi. arasinda 10 sene fark var. kullandigim ayni uygulamayi iki pcye yukledim. buyuk boyutlu bir uygulama. islemciyi yoran bir uygulama. 6930'dan aldigim performansi yeni pcden alamadim. resmen yerlerde.gec aciliyor, bir süre kullandiktan sonra agirlasiyor. ama 6930 boyle bir sey yok. tikir tikir calisiyor. ve sonunda yeni pcyi biraz zararla sattim. 6930 ile devam. hic tamir gormemis, sadece batarya bitik. canavar gibi calisiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir tane thinkpad ulltrabook aldım yanımda taşımak yazlığa giderken kullanmak amaçlı ama evde 6930 halen çatır çatır çalışıyor.
  • ASpire 6930 bilgisayarım 1 aydır ekran kartı durduruldu diyerek bilgisayara reset atıyor bazen mavi ekran hatası veriyor. Bu sorunu yaşayan var mı. Bir ikincisi bizim anakart hangi ekran kartlarını destekler. Malum ati radeon 4650hd 1gb ekran kartı bulmak mümkü değil gibi.
  • bendede bir ara mavi ekran hatası veriyordu. film falan izlerken netten, mavi ekran hatası çıkıyordu. ekran kartından şüphelenmiştim, sonra ramle alakalı imiş 2x 2gb ramlerden birini çıkar öyle kullan . sırayla tek ram çalışsın bak bakalım yine mavi ekran verecek mi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhaba arkadaşlar 10 yılı aşkındır kullandığım Acer 6930 bilgisayarımı şu ana kadar hiçbir şikayetim olmadan kullanıyorum. İlk defa 3 gün oldu ekrana üst görüntü gibi dama kareleri gibi bir görüntü geldi. Böyle birşey daha önce yaşayan veya bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımdan yardımlarını rica ediyorum. Bu nedir ve nasıl düzelir. Şimdiden teşekkürler.
  • 2008 de aldıgım acer 6930 12 yıldır halen canavar gibi ssd ve işlemci upgarde yaptım batarya bitti onunda orjinali yok orjinale yakın iyi kalite bişey bulursam süper olacak bir ara yeni bilgisayar alayım dedim baktım piyasadakileri inceledim bizim bilgisayar bu yaşına rağmen kral
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MAS207

    2008 de aldıgım acer 6930 12 yıldır halen canavar gibi ssd ve işlemci upgarde yaptım batarya bitti onunda orjinali yok orjinale yakın iyi kalite bişey bulursam süper olacak bir ara yeni bilgisayar alayım dedim baktım piyasadakileri inceledim bizim bilgisayar bu yaşına rağmen kral
    Kasası,sesi gercekten cok cık makina hala...
  • Benim de ilk bilgisayarımdı 2009 yılında almıştım 2 sene kullandım kullanmaya devam edecektim arkadaşın ısrarıyla ona satmıştım. Acer bilgisayarlara hala hayranım ve şu anda Acer Swift 3 kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar 10 yıllık laptopum hala iyi çalışıyor ama ekran kartım bozuk ati Radeon 4650 bu kart anakarta mı bağlı ? Bağlıysa nasıl değiştirebilirim değilse nasıl değiştirebilirim ? Donanım olarak çok bilgim yok oldukça Türkçe açıklarsanız teşekkür ederim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam, 6930g upgrade yapmak istiyorum en son desteklediği bileşen modelleri nelerdir?
    Cpu ???
    Ram ddr2 800 4gb x2 adet (bunu buldum)
    Ekran kartı ???


    Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drhakans -- 5 Haziran 2020; 12:24:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ram yuvalarından biri çalışmıyor 2gb kullanıyorum 4gb ram takmak istiyorum. nasıl ram almam gerek? yardım bekliyorum...
  • drhakans kullanıcısına yanıt
    CPU'da ben T9800 e upgrade yaptım (T9900 baya pahalıydı ben aldığımda)
    Ekran kartını da kendi ekran kartım yandığı için 9600M GT ile değiştirdim.
    SSD taktım Samsung Evo 860 (bence ilk yapması gerekilen)
    Ram de DDR2 4 GB'lar çok pahalı o yüzden değiştirmek istemedim bir de tek slotta 4 GB çalışır mı bilemiyorum.
    Şimdi WIFI card'ı upgrade etmek istiyorum bir şeyler buldum ama çalışır mı emin değilim. Service manual'inde PCI Express yazıyor wifi card için. Bulabilirsem wifi 6'lı bir kart alıp deneyeceğim.
  • Bu cihazın VGA portunun kenarlarında neden bağlantı sabitleme vida yuvaları yok? Klavyeye biraz sert bassam veya cihazı oynatsam ikinci ekrandaki görüntü kopuyor, böyle saçmalık mı olur yahu?

    Acaba var da plastik kasanın altında mı diye tornavida ile eritip deldim metal kısmında altında eğer o yuvalar varsa, ki her VGA portunun vardır bunun ki kasa içine gmülü kalmış.

    Yok böyle bir zırvalık yahu, güzelim cihaz yap sonra detaylarda saçmala. Bu cihazın kaderi benim tarafımdan kesilmek delinmek olsa gerek.

    Alıp eve geldiğim gün de ikinci HDD yuvasına disk takmak için 20 $ kapak değişimi olduğunu öğrenince orasını kesip atmıştım.

    VGA portunun yanlarında vida yuvası görünüyor bu fotoda




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 22 Ağustos 2020; 11:18:10 >
  • 
Sayfa: önceki 653654655656657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.