Şimdi Ara

Acer Aspire 5920 Derneği (480. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.905
Cevap
33
Favori
899.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 478479480481482
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ozanouma21

hocam teknikl işlerden pek anlamıyorum.
    anlatmışın nasıl recover CDSi yapılacağını ama beceremedim.
    yeşil çubuk çıkıyor ya recover diye sora fabrika varsayılan diski mi oluştur diyoruz sonra kendisi yazıyor mu alet?

quote:

* Öncelikle 3 adet boş dvd satın alın ve kenara koyun.
    * "Acer araçlarından Empowering" i açın.
    * "Acer eRecovery Management" i seçin.
    * Gelen ekrandan altta kalan "Burn disk"i seçin.
    * Burada gelen seçeneklerden "Create factory default disc"i seçin. 2 dvd gerekiyor. Bu komple yedek alıyor.
    * Diğer bir seçenekte "Create driver and application backup disc" ile sürücü ve hediye programların yedeğini almaktır. 1 dvd gerekiyor. Bence iki seçeneği de yapın.

quote:

Ben 5920'de "aşağıdaki adımları" uyguladım, az önce, aynen bu modelde de çalışıyor. Yalnız ben Tükçe Vista kullanıyorum sanırım ondan, belki modelden, iki ufak farklılık var onları belirtiyim ben de:

burn disc yerine "diski yazdır";
    "Create factory default disc" yerine "fabrika varsayılan diski oluştur";
    "Create driver and application backup disc" yerine "sürücü ve uygulama yedekleme diski oluşturun";
    var.

Bunları aldığım adres aşağıda, en son alıntı benim kendi iletimdendir.

http://www.notebook.gen.tr/acer-f28/acer-aspire-5920-hakkinda-hersey-burada-t103-190.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutkara1 -- 16 Şubat 2008; 21:36:47 >

• SELAM ARKADSLAR ARTIK NE YAZIKKI ACER 5920 KULLANCISI DEİLİM ASUS F3SV 240 DR KULLANOYORUM NEDENİ İSE ACERİ VATAN DAN ALDIM VE CİHAZ 4 KERE DEGİŞTİ NEDENİ İSE KENDİ KENDİNE KAPANIORRDU

AMA ALACAK OLANLAR BU YAZDIKLARMA BAKMASIN KESKE ACERİMM OLSAYDI AMA MAALESF ARTIK BENDE PESS ETTİM CİHAZLARIN KIYMETİNİ BİLİN BEYLER

BAYA Bİ ÜZÜLDÜM AMA YAPACAK BİRSEY YOK VATAN A GELEN SERİDE Bİ PROBLEM Varmıs bursa vatan bilgisayaRDAN ALMISTIM

SİMDİ ASUS KULLANIORUMM ARA SIRA BOLE CAY İÇMEYE UGRARIM ARKADSLAR AMA ASUSTA FENA DEGİL GÜZELL HERKESE İYİ MUHABBETLER VE BOL PAYLASIMLAR...

• beyler selamlar,ya bende acer 5920G T7300 modeli var klavye nasıl olduysa harflere basınca sayı yazıyor mesela o ya basıyorum 6 yazıyor num lock tuşu var F11 e endexli basıyorum ona o ya basıyorum yine 6 yazıyor nasıl düzeltecez bilen varmı,teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eser_733

beyler selamlar,ya bende acer 5920G T7300 modeli var klavye nasıl olduysa harflere basınca sayı yazıyor mesela o ya basıyorum 6 yazıyor num lock tuşu var F11 e endexli basıyorum ona o ya basıyorum yine 6 yazıyor nasıl düzeltecez bilen varmı,teşekkürler.

FN + F11 kombinasyonuyla basarsanız sorunun düzelmesi gerek
  • Allah Razı Olsun Kardeşim :)
  • arkadaşlar ben firefox kullanıcısıyım ama F11 tuşu yani firefoxu tam ekran yapma tuşu çalışmıyor nedenini anlayamadım sizce neden olabilir
  • arkadaşlar iyi geceler acil yardım ederseniz sevinirim disk yönetiminden c birimini 26 gb kadar küçülttüm fakat bu küçülttüğüm bölüm küçültmemle beraber kayboldu ve küçülttüğüm 26 gb kesinlikle hiç bir yerde gözükmüyor ne yapmam gerek acaba bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen simdiden cok saolun
  • merhabalar

benim ilginç bir problemim var
    bir adet 5920G (7500 ) aldım ve kutusunu bu akşam açtım ama beni kıl eden bir durum var
    power tuşunun yanındaki mavi neon çizgi diğer mavi ledlere göre çok daha sönük yanıyor (nerdeyse belli belirsiz)
    sebebi nedir, normal bir durummu yoksa ebnim led mi bozuk?

saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: iztech

merhabalar

bir adet 5920G (7500 ) aldım ve kutusunu bu akşam açtım ama beni kıl eden bir durum var
    power tuşunun yanındaki mavi neon çizgi diğer mavi ledlere göre çok daha sönük yanıyor (nerdeyse belli belirsiz)

saygılarımla

normal bır durum degıl arkadasım cunku benımkı cok canlı yanıyoo ıstersen bır foto gonderım eger merak edıyosan ama emın ol ole degıl cok canlı yanıyoo bence gotur degıstırsınler
  • quote:

merhabalar

saygılarımla

Eger dediğin ışık L şeklide duransa o sadece sarja takılı iken yanıyor diger durumda kendi bilgisayarımda kontrol ettim sadece power dügmesinin ıışıgından yansımadan dolayı yanıyormuş gibi görünüyor.

Eğer bilgisayarın sarja takılı ikende sönük gibiyse bir problemin var ama sarjda değilken normal bir durum.
  • arkadaşlar bu siteden yaptığım teste güvenip de driverleri değiştirsem mi ki acaba?bir sürü şeyi kurcalamak gibi olacak çünkü.

http://driveragent.com/driveragent_results.php?hwid=d7c57facec1b832ac05c851bc2ad2dad&PHPSESSID=7isunaja3er2144h2dctprrmm2

Acer Aspire 5920 Derneği

• Hayır hiç gerek yok, performansa etki edecek sadece ekran kartı ve kimi zaman Bios updateidir. Bunlara gerek yok ve muhtemelen site paralı olduğu için kandırma amacıyla yeni versiyonu var diyor olabilir.
  • Arkadaşlar merhaba Acer AS5920G-602G16MI T7500 8600Gs olan seride intel turbo memory özelliği varmı acaba..çünki bilgisayarın üstünde özelliklerini yazan etikette yok sanırım T7700 serılerınde 8600Gt ekran kartı olan modellerde varmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akaco23

Arkadaşlar merhaba Acer AS5920G-602G16MI T7500 8600Gs olan seride intel turbo memory özelliği varmı acaba..çünki bilgisayarın üstünde özelliklerini yazan etikette yok sanırım T7700 serılerınde 8600Gt ekran kartı olan modellerde varmış.

Hayır sadece T7300lü serinin ilk partisinde vardı, kullandım çok bir getirisi yok ve daha sonradan takılabileceği söylendi başlık altında.
  • çok teşekkür ederim the force cevabın için.iyi sabahlar dilerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: adgzl

quote:

merhabalar

saygılarımla

Eger dediğin ışık L şeklide duransa o sadece sarja takılı iken yanıyor diger durumda kendi bilgisayarımda kontrol ettim sadece power dügmesinin ıışıgından yansımadan dolayı yanıyormuş gibi görünüyor.

Eğer bilgisayarın sarja takılı ikende sönük gibiyse bir problemin var ama sarjda değilken normal bir durum.

Merhabalar tekrar,

evet kontrol ettim şarja takılı iken gayet canlı yanıyor ama pilden çalışırken sadece mavi tuştan gelen ışığın yansıması gibi, sanırım bu durum normal anladığım kadarıyla..

saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: The Force

quote:

Arkadaşlar merhaba Acer AS5920G-602G16MI T7500 8600Gs olan seride intel turbo memory özelliği varmı acaba..çünki bilgisayarın üstünde özelliklerini yazan etikette yok sanırım T7700 serılerınde 8600Gt ekran kartı olan modellerde varmış.

Hayır sadece T7300lü serinin ilk partisinde vardı, kullandım çok bir getirisi yok ve daha sonradan takılabileceği söylendi başlık altında.

bendeki t7700 de turbo memory var ancak bir getirisi olmadığına katılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: sphylcn

arkadaşlar iyi geceler acil yardım ederseniz sevinirim disk yönetiminden c birimini 26 gb kadar küçülttüm fakat bu küçülttüğüm bölüm küçültmemle beraber kayboldu ve küçülttüğüm 26 gb kesinlikle hiç bir yerde gözükmüyor ne yapmam gerek acaba bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen simdiden cok saolun

Bilgisayar yönetimi / disk ve depolamaya bak bakalım orda bir yerde olmasın
  • böyle bişeyle karşılaşan varmı? msn-itunes emule 3ünü aynı anda kullanamıorm görev yöneticisinden baktıgımda msn 80.000K ram harcıyo :) iexplorerda sevmedm ben bu vistayı :D

http://img514.imageshack.us/img514/9415/homu3.jpg
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Force

quote:

t7700 8600 gt modelını kullanıyorum efet bunda 1 gb robson memory olarak gecıyoo ve ıcınde var bu robson memory nın gorevı işletim sisteminin ve en sık kullandıgınız programların acılıs dosyalarını ıcınde tutyoo ve 1 gb ready boots ozellıgı olarakta kullanılıyoo performansında barız bır etkı edıyoo bılgınıze arkadasım acılsı ve kapanıs uglamalarda sadece acılıs ve kapanıs performansına etkı edıyoo bılgınızee ıntelın dedıgıne gore %20 performans artısı saglıyoo dogru ama sıstemın sadece acılıs ve kapanısında bırde ugulama acılıs kapanıslarında

• 
Sayfa: önceki 478479480481482
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.