Şimdi Ara

Acer Aspire 5920 Derneği (481. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.905
Cevap
33
Favori
901.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bu arada aklıma gelmısken benım pc yı ılk aldıgımda yanı uzerındekı yazılımda bos cd veya dvd taktıgımda Lightscribe yaz ozellıgı cıkıyordu ama ben ıcındekı yedek partları sıldım sımdı bunu deneyen varmı veya Lightscribe cd yazan varmı acaba bılgılendırırsenız sefınırım varsa bundan sonra soft warenı yukleyıp yenıden kullanacam ben ce cok guzel bır teknolojı hep aklımda dıyorum ama bır soramadım sımdı gelmısken sorayım bakalım deneyen varmı
  • arkadaşlar bende 5920 7700 modelinden almıştım,2 hafta kullandım sonra bir açtımki ekran karanlık,servise gitti hatalı dediler arka lambalarmıdır nedir onlar yanmış,başka bir acer kullanıcı arkadaşımda aynı sorunu şimdi yaşıyor bende üzülerek asusa döneceğim galiba,yoksa dizaynı felan mükemmeldi çok ta sevmiştim ama kısmet diilmiş,yinede sizlere özeniyorum kıymetini bilin sağlam olanlar.....
  • arkadaşlar merhaba. 5920g t7500 olan modelden aldım 1 hafta kadar önce. ekran kartı 8600gs. oyunlarda yavaşlama yapıyor. full grafik açmamış olsam bile yaklaşık 1 saniye süreli yavaşlamalar yapıyor. sürücü kaynaklı problem diye düşündüm omega sürücüsü yükledim ama değişen pek bişey olmadı. aynı modelden kullanan arkadaşlar oyun performanslarını yazabilirmi. need for speed pro street ve carbon ile denedim ikisindede yavaşlama oluyo. özellikle duman efektinde sorun yaşıyo. 8600gs kullanan arkadaşlar oyunlar akıcı oynanabiliyomu söylerseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tural.i -- 18 Şubat 2008; 1:17:36 >
  • eticet06 kardeşim galiba senin bilgisayarındada wireless için 2 anten bağlı görünüyo 3 anten olması grektiği halde yada benmi yanlış biliyorum. acaba bu modelde hep böyle yapmış acer çünkü daha önce başka arkadaşlar da bu durumdan şikayet etmişler.

quote:

Orjinalden alıntı: eticet06

arkadaslar sizinle bir konu paylasmak ıstıyorum benım acer 5920 g t7700 once acer 3261 travelmate vardı ben onun remlerı degıstırmıstım ddr2 667 1 gb kıngston rem almıstım bu rem vıstada 5.4 alıyodu ama bu acer dakı remler yanı 5920 gdekı 4.8 alıyoo bu cok sasırtıcı gelmıstı bana ve bugun ıcını actım remlerın markasına baghmak ıcın remler hynix in neden dusuk aldıgı anlasıldı harbıden acer cakma rem kullanmıs yazık bu arada sızınle bu fotoları paylasmak ıstedım bılgılendırmek amacı ıle birisi kapak acıkken cektıgım foto bırısı ıse rem ın tek fotsu sokup baghtım

Acer Aspire 5920 Derneği

Acer Aspire 5920 Derneği

Acer Aspire 5920 Derneği

• Selam

yeni BİOS 3808 çıkmış denemekte fayda var

http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_5920.html

Date : 01/29/'07
    ZD1 BIOS Ver. : v1.3808
    Z01 BIOS Ver. : v1.3806
    ZD1 EC Version: 0.045
    Z01 EC Version: 0.045
    ZD1 IGD BIOS : 1478
    Z01 IGD BIOS : 1478

ZD1:
    1. Fix Robson cache policy select items "ReadyBoost and ReadDrive" Enabled can
    not be selected since bios 3801.

Z01:
    1. Fix Atheros Wireless transfer interrupt issue.

2. Change EC bios to 0.45 to fix below:
    1. Fixed JAPAN "Enter" key issue.
    2. Fixed application charge command some can't work issue.
    3. Fixed S3 can't wakeup issue when lid state not stable in power
    button press.

• quote:

Orjinalden alıntı: tural.i

arkadaşlar merhaba. 5920g t7500 olan modelden aldım 1 hafta kadar önce. ekran kartı 8600gs. oyunlarda yavaşlama yapıyor. full grafik açmamış olsam bile yaklaşık 1 saniye süreli yavaşlamalar yapıyor. sürücü kaynaklı problem diye düşündüm omega sürücüsü yükledim ama değişen pek bişey olmadı. aynı modelden kullanan arkadaşlar oyun performanslarını yazabilirmi. need for speed pro street ve carbon ile denedim ikisindede yavaşlama oluyo. özellikle duman efektinde sorun yaşıyo. 8600gs kullanan arkadaşlar oyunlar akıcı oynanabiliyomu söylerseniz sevinirim.

Omega sürücüsü çoğu zaman daha kötü performans veriyor Nvidiada ve bildiğim kadarıyla uzun zaman önce desteği kesmiş olmaları gerekiyor muhtemelen eski tarihli bir sürücü indirmişsiniz. Ben X1600xt gibi bir ekran kartında takılma olmadan oynuyorum 8600gsde olmayacaktır driverları düzgün bir versiyonla değiştirirseniz. Pro street neyse de (ki onuda fullde açar bu kart) carbonda yavaşlama olması driver sorunudur bence.

Birde Vistada N-draft sorunu yaşayan arkadaşlar, Vista SP1 betayı yükleyerek sorunu ortadan kaldırabilirler sanırım. SP1 özelliklerinde N-drafta tam destek diyordu, buda normal versiyonda tam destek yok demek oluyor benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Force -- 18 Şubat 2008; 1:56:30 >

• Ekran kartı için son sürücüleri nerden indirebiliyoruz ?
  • beyler iyi geceler geç bi saat oldu ama toshiba kullanıyorum.artık bi değişiklik yapma gereği hissettim.acer da karar kıldım.kullandığınız 7500 2.2,7700 2.4 bu ürünler hakkında fikirleriniz nelerdir?ACER AS5920G-933G25MN almayı düşünüyorum.yeni bir ürün ama kullanan arkadaşlar var mıdır?tavsiyeleriniz nelerdir?vereceğiniz fikirler benim için önemlidir,teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dicklers

Ekran kartı için son sürücüleri nerden indirebiliyoruz ?

Arama motorunu kullanın, nasıl yükleyeceğinizide öğrenmiş olursunuz bu sayede

@wolkywolky

Başlığın amacı zaten yorumları paylaşmak, yani okursanız bolca yorum görürsünüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Force -- 18 Şubat 2008; 3:11:51 >
  • arkadaslar sıze 1 gb robson bellegı olupta problem yasayan veya hızını farketemeyen le ıcın sıze nasıl calıstıgını ve neler yapmanız gerektigini resimli bir sekilde anlatacam

ilk olarak 1 gb robson bellegı gorub gormedıgıne burdan bakabılırsınız ve bu yzaılımlar olması gerekir ilk basta biosta ACHI modun acık olması gerekır 1 gb robson bellegı kulanabılmenız ve laptopunuzun gormesı icin yani resimdeki gibi ikinci olarak İNTEL MATRİX STORAGE yazılımının yuklu olması şart ve resimde işaretledigim bölümün görünür olması gerek son olarak İNTEL TURBO MEMORY yazılımda işaretledigim bölümler etkin olmalı yoksa 1 gb robson memory i kullanamıyorsunuz inş yardımcı olabilmişimdir

Acer Aspire 5920 Derneği

Acer Aspire 5920 Derneği

Acer Aspire 5920 Derneği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi griffin06 -- 18 Şubat 2008; 5:33:11 >

• simdi arkadaslar recoryveryı sıkca sorulan soruyu resımlı olarak anlatacam ılk basta resımdekı gıbı bıosdan d2d menusu enabled olması gerekıyor bunu enabled yaptıktan sonra kaydedıp bıosdan cıkın ve acer yazısı geldıgınde alt+f10 tslarına beraber basarak recorveryı harddıskınızden cd sız bır sekılde yukleyebılırsınız

Acer Aspire 5920 Derneği
  • simdi size son olarak xp yuklerken cd nın ıcıne sata drıverını entegre edıyosunuz buna hıc gerek yogh bu kadar sahmete bıostan ufak bır degısıklıkle xp nız hard dıskınızı ıde olarak gorup dırek sata drıversız yukleyebılıyorsunuz

Acer Aspire 5920 Derneği
  • 29. iş gününde geldi lap top um. anakartı ve inverter i değişmiş, hopörleri de yapılmış. adamlar lap top toplamışlar maşallah. ben de hayaller kuruyordum, başka marka ve modellere bakıyordum neyse herşeyin hayırlısı
  • hayırlısı olsun dostum benim içimden bir ses banada aynısı olacağını söylüyoro yüzden kendimi uzak tutuyorum fazla hayallerkurmamaya çalışıyorum...
  • ARKADASLAR SELAM BNDE ESKİ ACER 5920 KULLANICISIYIM EKRAN KARTINA OVERCLOCK YAPACAKTIM AMA MENÜDE TEST YAZISI CIKMIYOR PROGRAM RİVA TUNER DEDİGİM GİBİ MENÜDE AAYRLARI YAPTKTAN SONRA TEST YAZISI YANİ TEST TIKLMASI CIKMIYOR NASIL OLACAK YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ

bir sorumda vista puanımı nasıl yükseltebilirim suan 4.7 ama nasıl yükseltecegimm bilen varsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkeoJENK -- 19 Şubat 2008; 11:45:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: arkeoJENK

ARKADASLAR SELAM BNDE ESKİ ACER 5920 KULLANICISIYIM EKRAN KARTINA OVERCLOCK YAPACAKTIM AMA MENÜDE TEST YAZISI CIKMIYOR PROGRAM RİVA TUNER DEDİGİM GİBİ MENÜDE AAYRLARI YAPTKTAN SONRA TEST YAZISI YANİ TEST TIKLMASI CIKMIYOR NASIL OLACAK YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ

bir sorumda vista puanımı nasıl yükseltebilirim suan 4.7 ama nasıl yükseltecegimm bilen varsa sevinirim

riva tuner le degil arkadasım n tune ile nvidia ntune programını kuracaksın
  • ve sonunda TAMİR BİTTİ
    inşallah yarın yada sonraki gün gidip alacağım biligsayarımı...
    harddisk ve diğer donanımın değişip değişmediğine bakacağım.hasar çizik vs.ve acer empowering ile recovery partitionları...
    başka imzalamadan önce kontrol etmemi tavsiye ettiğiniz birşey varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tural.i

arkadaşlar merhaba. 5920g t7500 olan modelden aldım 1 hafta kadar önce. ekran kartı 8600gs. oyunlarda yavaşlama yapıyor. full grafik açmamış olsam bile yaklaşık 1 saniye süreli yavaşlamalar yapıyor. sürücü kaynaklı problem diye düşündüm omega sürücüsü yükledim ama değişen pek bişey olmadı. aynı modelden kullanan arkadaşlar oyun performanslarını yazabilirmi. need for speed pro street ve carbon ile denedim ikisindede yavaşlama oluyo. özellikle duman efektinde sorun yaşıyo. 8600gs kullanan arkadaşlar oyunlar akıcı oynanabiliyomu söylerseniz sevinirim.

prostreet de, kariyer %1 de, ayarlar fule yakın ama öyle bir durum söz konusu değil. (8600 gs, T7300 2.0) ghz
  • quote:

Orjinalden alıntı: eticet06

arkadaslar sıze 1 gb robson bellegı olupta problem yasayan veya hızını farketemeyen le ıcın sıze nasıl calıstıgını ve neler yapmanız gerektigini resimli bir sekilde anlatacam

ilk olarak 1 gb robson bellegı gorub gormedıgıne burdan bakabılırsınız ve bu yzaılımlar olması gerekir ilk basta biosta ACHI modun acık olması gerekır 1 gb robson bellegı kulanabılmenız ve laptopunuzun gormesı icin yani resimdeki gibi ikinci olarak İNTEL MATRİX STORAGE yazılımının yuklu olması şart ve resimde işaretledigim bölümün görünür olması gerek son olarak İNTEL TURBO MEMORY yazılımda işaretledigim bölümler etkin olmalı yoksa 1 gb robson memory i kullanamıyorsunuz inş yardımcı olabilmişimdir

Acer Aspire 5920 Derneği

Acer Aspire 5920 Derneği

Acer Aspire 5920 Derneği

2. resimde intel matrix storage o kısım gözükmüyor nasıl gözükmesini sağlarım ?

• arkadaşlar T7300 8600gs li cihazımın 3d mark 2006 skoru 2307 puan çıktı.iyi puan mı? bu arada toshiba a200-1bp yi de ölçtüm, o cihaz 699 puan çıktı.tabi cihazın sahibi köpürdü biraz
  • 
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.