Şimdi Ara

Acer Aspire 5920 Derneği (479. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.905
Cevap
33
Favori
908.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 477478479480481
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: The Force

Alman dili edebiyatı hazırlıktayım ama. Hala burdamısın?

Buradayım. Arada bir makinenin başından kalkıyorum. Hazırlıktaysan daha yeni geldin yani Beytepe'ye. Kolay gelsin. İktisat binasını biliyorsun o zaman. Odama uğrarsan görüşürüz. Kapıda adım yazıyor. İktisat bölümü, binada 2 katta. Ben bazen kütüphaneye de takılıyorum. Orada da olabiliyorum. Benim makineyi de bu 3 ay boyunca getiriyorum, bakarız beraber uğrarsan. Arada masa tenisi de oynuyoruz, haberin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutkara1 -- 15 Şubat 2008; 23:31:35 >

Bence harddiskin devrini değiştirmek çok gereksiz olacaktır, sadece pil ömrünü yiyecektir. Kazandıracağı performans tahmin ettiğiniz gibi olmayacaktır. Ramlerin zamanlamalarına bakın, belki OCZnin zamanlamaları daha yüksektir o yüzden Kingston'a göre ucuzdur.

@Byzihh

Bilmiyorum ama Vista puanları falan fazla 2. parti T7700lerin. Nasıl bir geliştirme yaptıklarını bilmiyorum, Biosla alakalı olabilir tahminimce.

@umutkara1

Vakit bulursam tanışmaya uğrarım ancak okulda genel olarak gezen "Hazırlık tatil dönemidir" efsanesi Almanca hazırlık sınıfları için kesinlikle yalan İyi değilimdir ama oynarım, kısmet olursa oynarız birkaç set. Makine ile ilgili birşeyler olursa 1. elden yardımcı olabilirim sürekli kampüste sayılırım

Logitech MX5000 Kablosuz Masaüstü Seti İncelemem ve Asus N61JA-JX114V Dizüstü Bilgisayar İncelemem

• quote:

@umutkara1

Vakit bulursam tanışmaya uğrarım ancak okulda genel olarak gezen "Hazırlık tatil dönemidir" efsanesi Almanca hazırlık sınıfları için kesinlikle yalan İyi değilimdir ama oynarım, kısmet olursa oynarız birkaç set. Makine ile ilgili birşeyler olursa 1. elden yardımcı olabilirim sürekli kampüste sayılırım

Evet biliyorum almanca için genel olarak daha fazla zorluyorlar, arkadaşlar vardı tanıdığım çok sıkıntı çektiler. Bir de edebiyat olunca sizi daha fazla sıkıyorlardır. Ben de genelde kampüste olurum, yardımcı olabileceğim bir şey olursa gelirsin. Zira işimiz danışmanlık.

Orjinalden alıntı: tarikaltuncu

sanırım bioshock için vista yaması vardı oyunu vistada açabilmek için onu yüklemelisin tabi yanlış hatırlıyor da olabilirim...
    ayrıca ekran kartı driverını ve inf dosyasınıwww.laptopvideo2go.com dan indireceksin(tavsiyem 169.25)
    onra driverı bir klasöre çıkardıktan sonra infi de oklasöre atacaksın crack yaparkenki gibi kopyala ve değiştirmek için onay isteyecek evet diyeceksin sonra setup a girip yükleyeceksin...

bioshock vistada ben sorunsuz çalıştırdım yama falan yüklemedim

• @umutkara1

Teşekkürler, illa birşey çıkar daha çok acemiyiz burada

@Orodreth Elanesse

Kopyaysa crack yama yerine geçmiş olabilir bende yama yüklediğimi hatırlamıyorum ama.

Logitech MX5000 Kablosuz Masaüstü Seti İncelemem ve Asus N61JA-JX114V Dizüstü Bilgisayar İncelemem
  • arkadaşlar demin vista puanımı güncelledim haftada bir güncellerim ram 4.8 çıkar hep bugün 4.9 çıktı nedense update fln wardı bugün acaba onlarla ingili olabilir mi

Orjinalden alıntı: eticet06

quote:

Orjinalden alıntı: adgzl

yav bendekilerde direk samsung yazıyordu acaba modele göremi değişiyor bunlar

@eticet06

tam model numaran ne acaba merak ettim benimki 5920G 602G-25MI

Samsung çıktı 2 gb taktım onun yerine. hatta fazladan elimde duruyo 1gb alıcı çıkarmı acaba

arkadaslar acer 5920 g -702g25Mn modelı bendekı arkadasım bu arada ben bu cıhazın eksıklerını tamamlamayı kafaya koydum hdd ıle remlerı degıstırıcem :D zaten vistada dusuk puannı onlar alıyoo 200 gb wd 7200 rpm hdd alıcam bırde ocz 2 gb ddr 800 remlerın sıparsını verdım zaten 667 ıle arasında 10 ytl oynuyor ama kınstonmu alayım dıye cok dusunuyom bunun hakkında bır fıkrı olan varmı kıngstonun fıyatı yaklasık oczden 70 ytl fazla hemde 667 mhzlık keske geil notebook remlerı bulabılsek

yav çok abartmaya gerek yok hem önce insan bir hevesle yapıyo para harcıyo sonrada gereksizmiş diyo yani bende genelde öyle oluyor.

10 senedir bilgisayarlarım oldu evim hurdalıga döndü birsürü eski parçalarla hiç biride işe yaramıyo ama onları söküp kucalamak zevkli hatta bir toshiba laptop parçalayıp topladım alıştırma olsun diye. Şimdi planım eski bir hddyi cam fanus içine alıp o şeklde usbden masa üstüne bağlayıp şekil yapmak . Tabu şu okul işinde bir rahata çıkarsam adamlar atacak yav

Peugeot 307 HDi XT 2005

• quote:

Orjinalden alıntı: Orodreth Elanesse

arkadaşlar demin vista puanımı güncelledim haftada bir güncellerim ram 4.8 çıkar hep bugün 4.9 çıktı nedense update fln wardı bugün acaba onlarla ingili olabilir mi

Bu puanların hiç önemi yok arkadaşlar, puanlama yapılırken rame 1 kblık veri gider birşey olur işlem yaptığı için testin zorlamasına tam cevap veremez, ama başka sefer sistem yükü daha hafiftir az daha fazla puan alır. Tabii bazen updatelerde etkiliyor ama ramlerin performansını ancak Bios update arttırabilir diye biliyorum

• quote:

arkadaşlar demin vista puanımı güncelledim haftada bir güncellerim ram 4.8 çıkar hep bugün 4.9 çıktı nedense update fln wardı bugün acaba onlarla ingili olabilir mi

tüü allah seni her hafta mı güncelliyon ben yerini unuttum
    güncellemelerdendir zira vista sistem kaynaklarını en iyi şekilde kullanmak için tasarlanmıştır sonuçta sana puan veren yine vista yarın ben güncellerim puanımı bakalım doğru mu dediğin

• quote:

@umutkara1

Teşekkürler, illa birşey çıkar daha çok acemiyiz burada

@Orodreth Elanesse

Kopyaysa crack yama yerine geçmiş olabilir bende yama yüklediğimi hatırlamıyorum ama.

Şimdi değil de bölüme geçtiğin zaman uğrarsın sanırım. Orada işler çok daha karışık oluyor.

Gözüm korkmadı desem yeridir, sene başında bize konferans vermemiş olsalardı biz şu anda hala not sistemini öğrenmeye çalışıyor olacaktık, umarım gene bir konferans ayarlarlar bölüme geçince (ki geçebilirsek bilgilenelim ) teşekkürler hocam

• quote:

@umutkara1

Gözüm korkmadı desem yeridir, sene başında bize konferans vermemiş olsalardı biz şu anda hala not sistemini öğrenmeye çalışıyor olacaktık, umarım gene bir konferans ayarlarlar bölüme geçince (ki geçebilirsek bilgilenelim ) teşekkürler hocam

Ben çıkıyorum, kendine iyi bak. Uğra bi' ara bölümün çayını ısmarlayım

• quote:

Orjinalden alıntı: Feanorien

quote:

tüü allah seni her hafta mı güncelliyon ben yerini unuttum
    güncellemelerdendir zira vista sistem kaynaklarını en iyi şekilde kullanmak için tasarlanmıştır sonuçta sana puan veren yine vista yarın ben güncellerim puanımı bakalım doğru mu dediğin

her haftadan kastım bi ara yeni driver çıktıkça deneyip güncelliyorum ondan
    genelde aero ve 3d oynuyor ama ram oynayınca ilginç geldi ondan yoksa çok önemli olmadığının farkındayım ayrıca o sırada her zaman boş olmasının aksine wow açıktı ve sanırım ekran kartı ramdan çalıyordu bellek kullanımı %65 civarıydı ondan ilginç geldi

• Arkadaşlar,
    Dell XPS 1530 da yaşadığım elektrik sorunu yüzünden Acer almayı düşünüyürum..
    yaklaşık fiyatı aynı olan Aspire 5920g-933G25Mn modeli hakkında beni aydınlatacak birisi var mı?
    5920g tavsiye ediyor musunuz? memnun musunuz?

arkadaslar sizinle bir konu paylasmak ıstıyorum benım acer 5920 g t7700 once acer 3261 travelmate vardı ben onun remlerı degıstırmıstım ddr2 667 1 gb kıngston rem almıstım bu rem vıstada 5.4 alıyodu ama bu acer dakı remler yanı 5920 gdekı 4.8 alıyoo bu cok sasırtıcı gelmıstı bana ve bugun ıcını actım remlerın markasına baghmak ıcın remler hynix in neden dusuk aldıgı anlasıldı harbıden acer cakma rem kullanmıs yazık bu arada sızınle bu fotoları paylasmak ıstedım bılgılendırmek amacı ıle birisi kapak acıkken cektıgım foto bırısı ıse rem ın tek fotsu sokup baghtım

buarada arkadaşlar t7300 lerde kronik bir sorun olan sonraki serilerdedevarmı acaba diyebaşta çok meraklandığımız ancak sonrada herkesin unuttuğu bir sorun çözüme kavuştu tabi o cihazın ortasındaki wifi kartı ise...bildiğiniz gibi t7300 lüklerde 4965 wifi kartı olduğu halde tek anteni vardı ve n desteğinitam olarak veremiyordu ancak bu resimden anlaşıldığı üzere t7700 de düzeltilmiş.acaba benim ilk parti t7500 de nasıl???
    Desenize hayvanlar insanlardan daha Medeni...! (M.Akif Ersoy)

• Arkadaşlar sizde de oluyor mu bilmiyorum ama MSN de görüntülü konuşurken ses problemi oluyor.Ben konuştuğum zaman ses kısılıyor ve aynı anda karşı taraf konuşuyorsa onun sesini alamıyorum.Benim konuşmam bittiği zaman karşı taraf konuşmaya başladıktan 1 sn sonra falan ses açılıyor.Bu, Vista'dan kaynaklı bir ses düzenleyicisi de olabilir.Bunu iptal edebiliyor muyuz? Zira böyle konuşmak hiç de stabil olmuyor...

2.sorum da msn in kısayoluna bastığımda eskiden hemen açılırdı.Şimdi 5 sn sonra msn penceresi geliyor.Bunun sebebi ne olabilir.Localdeki klasörü sildim sonuç gene aynı.

All success comes from a combination of implementation and knowledge.
    Knowledge alone is meaningless without action.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperyaman

Arkadaşlar sizde de oluyor mu bilmiyorum ama MSN de görüntülü konuşurken ses problemi oluyor.Ben konuştuğum zaman ses kısılıyor ve aynı anda karşı taraf konuşuyorsa onun sesini alamıyorum.Benim konuşmam bittiği zaman karşı taraf konuşmaya başladıktan 1 sn sonra falan ses açılıyor.Bu, Vista'dan kaynaklı bir ses düzenleyicisi de olabilir.Bunu iptal edebiliyor muyuz? Zira böyle konuşmak hiç de stabil olmuyor...

2.sorum da msn in kısayoluna bastığımda eskiden hemen açılırdı.Şimdi 5 sn sonra msn penceresi geliyor.Bunun sebebi ne olabilir.Localdeki klasörü sildim sonuç gene aynı.

arkadasım aynı sorun bendede var vısta ıle alakası yogh ben su anda xp kullanıyom ondada aynı sorun defam edıyoo gercı ben ustune fazla dusmedım goruntulu konusmayı fazla kullanmadıgım ıcın ama ses acılıp kapanıyoo kendı bırden acılıyoo bırden kısılıyooo efet bende sımdı sen soleyınce arastırmaya baslayacam ınsallah bır yol bulurum bu arada bence bendekı cıhaz vıstada daha stabıll calısıyoo bunu cok denedım ben helede ultımate surumunde daha kararlı sımdı bende vısta sp1 ın cıkması beghlıyorum ınsallah bır an once cıkar rc surumunu yukleddım bundan once gercekten vıstanın calısmasını etkılıyoo ama tam surum olmsası daha ıyı olur dıye dusunuyorum bu msn sorununu cozdugumde en kısa zaaman da senıde bılgılendırecem

• Bence foruma bir göz at, ben tavsiye etmem, çünkü 3 aylık ürünüm 2. kez serviste ve bozulmadık parçası kalmadı, ve servis değiştirmek yerine yapmak için kasıyor hala, ama problem yaşamayan arkadaşlar şiddetle tavsiye eder. Özellik bakımından alet fiyat ve performans olarak rakipleri katlar çünkü..

quote:

Orjinalden alıntı: mendux

Arkadaşlar,
    Dell XPS 1530 da yaşadığım elektrik sorunu yüzünden Acer almayı düşünüyürum..
    yaklaşık fiyatı aynı olan Aspire 5920g-933G25Mn modeli hakkında beni aydınlatacak birisi var mı?
    5920g tavsiye ediyor musunuz? memnun musunuz?

quote:

Orjinalden alıntı: alperyaman

Arkadaşlar sizde de oluyor mu bilmiyorum ama MSN de görüntülü konuşurken ses problemi oluyor.Ben konuştuğum zaman ses kısılıyor ve aynı anda karşı taraf konuşuyorsa onun sesini alamıyorum.Benim konuşmam bittiği zaman karşı taraf konuşmaya başladıktan 1 sn sonra falan ses açılıyor.Bu, Vista'dan kaynaklı bir ses düzenleyicisi de olabilir.Bunu iptal edebiliyor muyuz? Zira böyle konuşmak hiç de stabil olmuyor...

arkadasım aynı sorun bendede var vısta ıle alakası yogh ben su anda xp kullanıyom ondada aynı sorun defam edıyoo gercı ben ustune fazla dusmedım goruntulu konusmayı fazla kullanmadıgım ıcın ama ses acılıp kapanıyoo kendı bırden acılıyoo bırden kısılıyooo efet bende sımdı sen soleyınce arastırmaya baslayacam ınsallah bır yol bulurum bu arada bence bendekı cıhaz vıstada daha stabıll calısıyoo bunu cok denedım ben helede ultımate surumunde daha kararlı sımdı bende vısta sp1 ın cıkması beghlıyorum ınsallah bır an once cıkar rc surumunu yukleddım bundan once gercekten vıstanın calısmasını etkılıyoo ama tam surum olmsası daha ıyı olur dıye dusunuyorum bu msn sorununu cozdugumde en kısa zaaman da senıde bılgılendırecem

İlgin için teşekkür ederim hocam.Ben de konuyla ilgili bir gelişme bulursam yazarım foruma

All success comes from a combination of implementation and knowledge.
    Knowledge alone is meaningless without action.

• hocam teknikl işlerden pek anlamıyorum.
    anlatmışın nasıl recover CDSi yapılacağını ama beceremedim.
    yeşil çubuk çıkıyor ya recover diye sora fabrika varsayılan diski mi oluştur diyoruz sonra kendisi yazıyor mu alet?
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.