Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5520G Kullanıcıları Platformu... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.819
Cevap
25
Favori
677.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: technologies

    everest ultimate edition herşeyi gösterir.




    bu ewerst ultimate nerden bulucaz ???
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BLoWeR

    Benim derdim o yatay olan pin yuvasına dvi kablonun yatay pin i girmiyor, sanki dar gibi...Bunu çözemedim. Tam emin olamadım. Dvi kablosu olanlar bir zahmet deneyebilirler mi acaba? Sorunsuz takılacak mı yoksa sizde de aynı sorun var mı?

    Galiba anlaşamadık. DVI girişi birden fazla 5520g'deki DVI girişi DVI-D, zannedersem sen DVI-I olan bir giriş sokmaya çalışıyorsun. DVI-I girişinde o ince uzun olan pinin iki yanında da ikişer pin daha var ancak DVI-D de bu pinlar yok. Dolayısıyla DVI-I diğeri ile uyumlu iken DVI-D'de bu seçenek mevcut değil. Resimde daha açık olacak galiba:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmaralıterbiyeci -- 19 Ekim 2007; 16:59:01 >
  • merhaba arkadaşlar.masaüstü bilgisayarım ihtiyaçlarımı artık karşılayamaz duruma geldiğinden beri kapsamlı bir laptop araştırması yapıyordum.fiyat performans açısından acer in 5520g modeli bana uygun geldi.bu kararı vermemde forum ve derneğimizde izlenimlerini bizlerle paylaşan arkadaşlar bana çok yardımcı oldu onlara teşekkür etmek isterim.yaklaşık iki hafta önce elmadağ vatan bilgisayardan istanbulda o sırada bulunan sanırım son 5520g modelini ben aldım.bende izlenimlerimi sizlerle paylaşmak isterim.öncelikle cihazı aldıktan sonra blower arkadaşın tavsiyesine uyup tüm yedeklemelerini yaptım.daha önceden pek laptop kullanmadığım için cihazın touchpad ine alışmakta biraz güçlük çektim.en uygun ayarlarını yaptığım halde hala bazı internet sitelerinde dolaşırken en ufak harakette hala kendi kendine gereksiz tıklamalar yapıyor.yukarıdada bir arkadaş aynı sorundan bahsetmiş.bu sorunu formatlamı çözeceğim bilmiyorum.daha önce xp kullanan biri olarak benimde vista çok hoşuma gitti vistada kalmayı düşünüyorum.yalnız vistanın ben sıkıştırılmış dosyaları açabileceğini sanıyordum.belkide daha üst versiyonlarında bu özellik vardır.birde vistada mp3 cd lerini cihaza kaydetmek için direk diski kaydet diye bir seçenek yok ancak tutup taşıyarak harddiske kayıt mümkün(sanırım korsana karşılar )sonuçta hız ve performans olarak 5520g beni çok memnun etti.cihazımız bir numara arkadaşlar




  • arkadaşlar bu format olayını sadece sistem olanı mı dwd ye çekmek zorundayız fabrika ayarlarını ben dwd ye cektim de o dier 3 seçenek neyin nesidir onlarıda kaydetmek gerekiyomu ??
  • ben hepsini çektim vala ne olur ne olmaz bi kere uğraşalım sora elimizde bulunsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gpower -- 19 Ekim 2007; 23:56:49 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gpower

    ben hepsini çektim vala ne olur ne olmaz bi kere uğraşalım sora elimizde bulunsun.



    senin kaç dwd ye sığdı kayıtlar ???
  • arkadaşlar acilen xp için audio driver lazım !!! xp driverları diye verilen linkten indirip kurmaya çalışıyorum olmuyor...lütfn yardım !!!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ghost41

    arkadaşlar acilen xp için audio driver lazım !!! xp driverları diye verilen linkten indirip kurmaya çalışıyorum olmuyor...lütfn yardım !!!

    http://forum.donanimhaber.com/m_17992673/mpage_1/key_/tm.htm
  • ya arkadaşlar ben yedek dvd leri olusturmadan formatladım pc ye :(:( sorum şu : şimdi sizlerden fabrika ayarlarını yedekleyn arkadaşardan birini bulsam gitsem ödünç olarak recorv lanan dvd sini alsam (çizmem korkmayın) ödünç olarak işimi halledip getirsem olmazmı ?
    ben Ankara Dikmen den oturuom Ankarada oturan arkdaşlar cvp verin lütfen!!!!! şimdiden herkese teşekkürler acil lazım
  • 1 hafta önce aldım.cihaz tek kelime ile mükemmel.Beklentilerimden daha iyi çıktı diyebilirim.
    elimde olan tüm oyunları sorunsuz oynadım.
    10 15 saat pc acık kaldı ısınma çok az ve sessiz çalısıyor.
    ekran netliği mükemmel.
    şarj olma süresi kısa
    almadan önce donanımhaber in faydası çok oldu yapılan yorumlarla bu cihazı aldım iyikide almısım işllah sizede almak nasip olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thepriapos -- 22 Ekim 2007; 4:08:24 >
  • @marmaralıterbiyeci,

    Kardeş durum halloldu. Aynı senin dediğin gibi çıktı olay. Dvi monitör kablosu takıldı ama çeviriciler takılamıyordu . O dediğinden olsa gerek. Bu aleti bir bakıma LCD tv nin altında HTPC olarak kullanacağım(yakında alacağım) Onun için gerekli olacak bana. Ama buna uyan bir ucu DVI bir ucu HDMI kabloyu dün Bimeksde buldum. Bu şekilde çevirici kullanma derdi de bitti. Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.

    @Falco-love,

    Kardeş birisinden emanet dvd alma işi olmaz. Sebebine gelince sistem yedeği alırken, fabrika ayarları seceneginde, kurulmuş olan Windows olan sistemle beraber yedek alır. Yani herkesin kendi "key" i ile. Bu bir bakıma norton ghost gibi birşey. Yani misal ben sana benim dvdlerimden kopyalama yaparsam benim key yuklu windows sana gecer. Buda kimsenin işine gelmez. Sana bir önerim var. Microsoft u ara ve durumunu açıkla. Sonuçta elinde faturan var key in var. Onlar sana bir yok gostersinler. Tavsiyem budur.

    @shotan

    Everest için link TIKLA




  • quote:




    senin kaç dwd ye sığdı kayıtlar ???



    2 acer backup
    1 driver
    2 my backup ( bu eğer birşey yüklemediysen 2 acer backup dvd sinin aynısı oluyo) / ama ben çektim yinede , temiz iş olsun dedim
  • My backup ın amacı şudur.

    Fabrika ayarlarında pcyi açtınız. Gereksiz demo vb programları kaldırdınız. Kendinizin devamlı kullandığı programları yüklediniz ve pc hazır hale geldi. My backup ı bu noktadan sonra yapacaksınız. Buda birşekil fabrika ayar dvd si gibi olacak ama sizin tüm kullandığınız programlar ile birlikte. Bu şekilde bir backup aldıktan sonra sistem geri yukleme yapacagınızda bu dvd lerden kurarsanız, sizin ayar etmiş olduğunuz şekilde kurar. Fabrika ayarına da gerek kalmaz...
  • BLoWeR



    @Falco-love,

    Kardeş birisinden emanet dvd alma işi olmaz. Sebebine gelince sistem yedeği alırken, fabrika ayarları seceneginde, kurulmuş olan Windows olan sistemle beraber yedek alır. Yani herkesin kendi "key" i ile. Bu bir bakıma norton ghost gibi birşey. Yani misal ben sana benim dvdlerimden kopyalama yaparsam benim key yuklu windows sana gecer. Buda kimsenin işine gelmez. Sana bir önerim var. Microsoft u ara ve durumunu açıkla. Sonuçta elinde faturan var key in var. Onlar sana bir yok gostersinler. Tavsiyem budur.

    blower saol anladım ; laptop ekranın tozunu neyle nasıl silmeliyim?






  • arkadaşlar benim kafama bişe takıldı şimdi batarya takılı iken (full dolu durumda) fişe bağladımızda elektrik direk makineyemi geliyor yoksa pilin üzerinden mi akım gerçekleşiyor?
    eğer pilden geliyorsa durum kötü pil ömrü kısalcak bildiğim kadarıyla ama direkt makinaya geliyorsa durum iyi diye düşünüyorum acaba hangisi oluyo bizim 5520G lerde?
  • Ben denemedim ama pil full şarjlandığında, bir müddet sonra adaptördeki sıcaklık düşüyorsa akımı kesiyor demektir.Onu bi kontrol et.
  • perşembe sipariş verdim elime pazartesi ulaştı. ilk kurulum gerçekleştikten sonra test drive unlimited i yükledim. 800*600 çözünürlük ve düşük özellkilerle 20-26 fps ile oynanabiliyor.fakat vista hiç hoşuma gitmedi. vistaya uygun olmayan bir programı yüklemeye çalıştığım için recovery yapmak zorunda kaldım aldığım gün. en kısa zamanda xp ye geçeceğim. ilk başlarda vista + xp kullanmayı düşünüyordum fakat bu program uyumsuzlukları yüzünden vistadan vazgeçtim. gerekirse sanal pc de kullanırım.
  • arkadaşlar sizde pil kaç saat çalıştırabiliyor cihazı? ayrıntılı olarak yazarsanız sevinirim.
  • arkadaşlar önce fişe takıldığında pilden değil direk prizden çekiyo akımı hem aldığım yerdeki sorumlu dedi hemde adaptörü baya bi ısınıyo diğer merak edilen konu ben denedim pil ömrünü 2 saatin biraz üstünde oda en düşük seviyede banda biraz düşük gibi geldi ama 1 aydır neredeyse kullanıyorum performansından çok memnunum alacaklara tavsiye ederim başka merak edilen bişey varsa elimden geldiği kadarıyla cevaplamaya çalışırım
  • çok teşekkürler paylaşımınız için...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.