Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5520G Kullanıcıları Platformu... (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.820
Cevap
25
Favori
677.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • wlan 802.11 a/b/g ile 802.11 b/g arasındaki fark nedir? genellikle b/g amd işlemcilerde oluyor??
  • quote:

    Orjinalden alıntı: karoten

    arkadaslar ben senelerdir LG kullanıyorum cd/dvd yazıcıda,hiç bir sorun da yasamamıstım.ama bu makinenin pioneer yazıcısı hiç hosuma gitmedi:(kullanıp yazamadım da.2 dvd heba oldu.
    acaba kullanıp da memnun kaldıgınız dvd marası var mı.bu aralar toplu pakette dvd almak istiyorum,ama markada kararsızım.
    hangi dvd kullanıslı bu "seckin" makine de:))
    acele cvp bekliyorum arkdaslar...


    Verbatim sorunsuz
    TDK sorunsuz
    Diamond sorunsuz
    Princo sorunsuz...

    4 ünü denedim ne okumada ne yazmada sorun çıkarmadı bana...Başka marka dvd lerle deneyin, sorun devam ederse servise gösterin...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: lordareon

    Valla her bir portu koymuşlar be, maşşallah. 8600 GT li bir AMD modeli yapsalarda alsak yaw. AMD nin tek sorunu biraz daha fazla pil harcaması ve performansının nazaran biraz daha düşük olması, Core2Duo ya göre ancak fiyat / performans ta bence gerçekten iyi bir laptop... Almışken en iyisini alma gibi bir huyumdan dolayı 5920 yi hedeflemeseydim bunu alırdım. Herkese hayırlı olsun, iyi bayramlar.


    Ekran kartı için 5920 alınabilir. Ama işlemci olarak fark yok gibi birşey. Arkadaşımda 5920 var o makine bana daha hantal geldi Vistada. Yaklaşık 1 hafta bende kaldı XP' de uçuyor o alet ama Vistada sürünüyor resmen. 5520 nedendir bilmem Vistada daha performanslı...
  • verbatim alabilirsin ancak dvd yazmak için bence harici bir yazıcı almalısın sürekli dvd yazıyor isen dizüstü bilgisyarların tümünde tam performanslı olmuyor çünkü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aceruser -- 15 Ekim 2007; 20:02:21 >
  • maxell den şaşman hem hızlı hem uzun ömürlü şimdiye kadar ne dvd yaktı, nede bozulma oldu.
  • öncelikle dernek arkadaşlarımıza merhaba

    benim bu hftayla 3 hafta oldu cihaz ı alalı gerçekten de süper bi alet

    nfs carbon gerçekten de cok güzel oynanıyo hiç de kasmıyo

    fifa07-08 trcell superlig kasmadan oynanıyo

    BF vietnam kusursuz oynanıyo

    aslı ben bu cihazı net we oyun için aldım çünkü sabit bi yerde durmuyorum onun için wakit geçirmek için 10 numara bi alet

    bu cihazı almak isteyen arkadaşlar ulan hakketten bunlar atıyo ,kesin bunlar sahtekar, alalım da kaçsın bitarafınmıza para die düşenenler olabilir ben de çok araştırdım forumları çok takip ettim sizin düşündüklerinizi tahmin edebiliyorum

    bence bu laptop özellik olsun performans olsun kıyak bi alet
  • Arkadaşlar ben de artık 5520g üyesiyim bundan 3 hafta kadar önce vatan'dan %20 indirim + 6 taksit kampanyasıyla almıştım. İşletim sistemini ben de başlarda değiştirmeyi düşünüyordum ama vista'ya alıştım artık sorun yaratmıyor. Daha tam olarak test etme imkanım olmadı ama genel itibariyle memnunum diyebilirim...
    Aşağıda sorunsuz bir şekilde oynayabildiğim oyunların listesi var değerlendirme yapmak isteyenler için;
    1- Quake 4
    2- Company of Heroes
    3- Prince of Percia
    4- Fifa 08 (ilk kurduğumda oynadım ama menü geçişleri çok ağırdı anlamadım sebebini daha sonra da tekrar oynama fırsatı bulamadım)
    5- Medal of Honor Pasific Assault
    6- NFS Carbon
    7- Diablo 2 (en baba oyun :) )
    Bunların hepsini gayet rahat bir şekilde orta düzeyde oynadım ve hiçbir kasma ya da zorlanma yaşanmadı.
    Ayrıca amd performansı da gayet ii bence 15 saat boyunca açık kaldı ve birçok işlem yaptım notebook'da (oyunlar da dahil) çok ama çok az bir ısınma söz konusuydu..
    İlerleyen zamanlarda daha ayrıntılı incelediğimde izlenimlerimi belirtirim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLacKeLDiaBLo -- 26 Aralık 2007; 12:16:06 >
  • Ya bu saatin yanında winzip - winamp vs simgelerini XP de kaldırmayı biliyodum ama vistada acemiliği daha atamadım : ) kaldırma olayını nası yaptığımız bi söylersin süper olcak
  • Beyler elinizde DVI kablosu varsa takmayı denermisiniz? Ben takmayı denedim ama alete takılmıyor. Benim port da bi hata olsa gerek ama emin olamadım servise göndericem. Sizde de bu sorun var mı acaba?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BLoWeR

    Beyler elinizde DVI kablosu varsa takmayı denermisiniz? Ben takmayı denedim ama alete takılmıyor. Benim port da bi hata olsa gerek ama emin olamadım servise göndericem. Sizde de bu sorun var mı acaba?

    Bende DVI kablosu yok ama masaüstü bilgisayarımın ekran kartındaki DVI girişi ile karşılaştırdım, bu girişler birbirinden farklı. Uzun çubuğun yanındaki 4 tane delik eksik laptopun DVI girişinde. Acaba neden böyle ki hatamı yokda farklı mı???

    Edit: Yalnız şimdi bir şeye baktımda acerın sitesinde çıkış DVI-D olarak geçiyo ama ekran kartının sitesinde DVI-I olarak geçiyo acaba bu iki giriş birbirinden neden farklı???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmaralıterbiyeci -- 18 Ekim 2007; 1:24:53 >
  • Benim derdim o yatay olan pin yuvasına dvi kablonun yatay pin i girmiyor, sanki dar gibi...Bunu çözemedim. Tam emin olamadım. Dvi kablosu olanlar bir zahmet deneyebilirler mi acaba? Sorunsuz takılacak mı yoksa sizde de aynı sorun var mı?
  • arkadaşar bende bu modeli aldım yaklaşık 2.5 hafta oldu ama aklıma takılan bazı sorular sizlerle paylaşmak istedim;
    1.bluetooth tuşu war ama bluetooth driverını yükleyemiyorum bluetooh çalısıtrınan varmı acaba ?
    2.bios update yaptım ama yapmadan versiyonuna bakmamıstım v1.07 oldu şimdi ; aklıma takılan 1.07 miydi yüklemden önce yoksa yükledikten sonramı oldu yapmayan arkadaslar version u söyleyebilirmi?
    3.son olarakta ben yedek dvd olusturmadan xp kurdum simdi tekrar nasıl fabrika ayarlarına döndürebilrim, yani aldığımızdaki haline ?
    Herkese teşekkürler ;
  • quote:

    Orjinalden alıntı: falco_love

    arkadaşar bende bu modeli aldım yaklaşık 2.5 hafta oldu ama aklıma takılan bazı sorular sizlerle paylaşmak istedim;
    1.bluetooth tuşu war ama bluetooth driverını yükleyemiyorum bluetooh çalısıtrınan varmı acaba ?
    2.bios update yaptım ama yapmadan versiyonuna bakmamıstım v1.07 oldu şimdi ; aklıma takılan 1.07 miydi yüklemden önce yoksa yükledikten sonramı oldu yapmayan arkadaslar version u söyleyebilirmi?
    3.son olarakta ben yedek dvd olusturmadan xp kurdum simdi tekrar nasıl fabrika ayarlarına döndürebilrim, yani aldığımızdaki haline ?
    Herkese teşekkürler ;


    Bluetooth bu cihazda yok.
    Bios versiyonu cihaz yanmda değil akşama bakar yazarım.
    Eğer backup dvdlerini oluşturmadıysan yandın. Bir yerden Türkçe Vista Home Premium dvd si bulacaksın. Onunla yükleyip makinenin altındaki etiketten Vistanın keyini gireceksin. Sonra Acer sitesinden Vista driverları cekip kuracaksın. Ama Acerin yanında yüklü gelen programları bulabileceğini sanmıyorum. Sitede ben setup dosyası göremedim. Ama oladabilir emin değilim.
  • anladım saolasın bide bios versiyonunu sölersen sevinirim, ha bide ben makinayı 4-5 saat şarj ediyorum ama 1.5-2 saat dayanıor bi ayarı falan varmı tekrar tşkler
  • blower kardeşim backup dwd lerini şimdi bende oluşturuyorum iyiki warsın yoksa bizi uyaracak bi watan daş yok walla

    en kötü ihtimalle biz bunların setuplarını nerden bulabiliriz sana zahmet bi cewap lasan saygılar

    izmirli___
  • quote:

    Orjinalden alıntı: falco_love

    anladım saolasın bide bios versiyonunu sölersen sevinirim, ha bide ben makinayı 4-5 saat şarj ediyorum ama 1.5-2 saat dayanıor bi ayarı falan varmı tekrar tşkler

    cevap lütfen
  • @falco_love
    Biosuna şu an baktım. "V1.07". Aynı biosu yeniden yüklemişin sen :)

    @shotan
    Acer'in cihaz yanında gelen "Empowering Technology" bundle programları eğer laptopu yedeklemeden formatladıysanız hiçbiryerde bulamazsınız. Acer sitesinde indirme linki yok.
  • blower kardeş senide baydık ama kusura bakma aklımda soru işratleri kalmasın die soruyorum ; cihazı açarken veya yeniden başlatırken 2 kere üst üste garip bir ses gelior sizlerde de varmıdır.?
  • kardeş son olarak bişi sorcm cihazın ısısını gösteren bi program falan varmı nasıl anlıcaz.? ben dvd yedeklememiştin sölemiştim yedekleyn birinden alıp kursam uyarmı
  • everest ultimate edition herşeyi gösterir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.