Şimdi Ara

Acer Aspire 4830TG Notebook Alınırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acer Aspire 4830TG Notebook arkadaşlar sizce bu makine para vermeye degermi acaba fıyat araştırması yaptım bu makıne ıcın piyasa fiyatı 1700 cıvarında ama ben dun gold gıtıım ve bana dedılerkı elımızde bır adet kaldı ve sıze 1400 lıra yaparız dedıler sızce degermı sızlere almadan bı sorayım dedım pc degerı yuksek olan bı forum sıtesınde sızlerle paylasmak ıstedım

http://www.notebookcheck.net/Review-Acer-Aspire-4830TG-Notebook.53433.0.html

• http://pcdepo.com/acer-as4830tg-2414g50mn-notebook-urun6161.html

Piyasada 1500 civarı.Size 1400'e verdilerse alınabilir.
  • nasıl bır cıhaz ıszce kalıtel olarak ne kadar goturur bu cvıhaz yanı alınabılırmı yada bu fıyata ı5 alana kadar ı 7 de alınabılırmı
  • Özellik olarak gayet iyi.Bu fiyatlarda i7 de bulabilirsiniz,fakat bu ürünün avantajı küçük ve hafif olması.

http://www.hepsiburada.com/Liste/exper-karizma-nc6m-intel-core-i7-2630qm-2ghz-4gb-640gb-156-tasinabilir-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd760658&categoryId=98&SKU=BD760658

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7293

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 5 Temmuz 2011; 20:05:49 >

• epıca cok sagol supersın bu exper guzele benzıyor ama bana 13 ınc ıstıyorum bende
  • ben kullaniyorum yaklasik 1.5 ay oldu kesinlikle verdiginiz parayi hak ediyor bu konu ile ilgili baska basliklara yazmistim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsoldede

ben kullaniyorum yaklasik 1.5 ay oldu kesinlikle verdiginiz parayi hak ediyor bu konu ile ilgili baska basliklara yazmistim

konsoldede,

sana pm atamıyorum burdan söylemek zorundayım umarım onaylanır ben de almak istiyorum timelinex ancak 13 inc ile 14 inc arasında kaldım donanım yününden bir farkı var mı biliyor musun?

Bir de ben film izlerken şarjda tutarım yani bunun pili içinde uzun süre açık bırakmak gerektiğinde örneğin torrent indirmek gerektiğinde sabaha kadar açık kalacak e o zaman ne olacak yani pili çıkmıyorsa sürekli pil şarj ve reşarj işlemi olmak zorunda değil mi bu da pil ömrünü tüketmeyecek mi?=

ben film izleme değil de normalde internete girme ve office işlemleri yapmak için alacağım bana vaad ettiği 9 saati değil de 6 saatini bile sağlasa kafi siz kullanıyorsunuz bunu sağlıyor mu?

ya burdan cevapla yada lütfen bana pm ile dön

teşekkürler

• slm, benimkisi 14 lük, 13,lük almani tavsiye etmem .
    donanim yönünden farkli olabilir bakacaksin almadan
    pil konusuna gelince eger film e bakmayacaksan uzun süre sana yeter, pil ömrüne gelince nasil olsa bir gün isi bitecek benimle gidecek degilya ,ben kafaya takmiyorum evde oldum mu laptop devamli pirizde takili
    sen cikarirsin pirizden laptopunu pilini cok düsünüyorsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5C9D81039 -- 26 Temmuz 2011; 18:26:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsoldede

slm, benimkisi 14 lük, 13,lük almani tavsiye etmem .
    donanim yönünden farkli olabilir bakacaksin almadan
    pil konusuna gelince eger film e bakmayacaksan uzun süre sana yeter, pil ömrüne gelince nasil olsa bir gün isi bitecek benimle gidecek degilya ,ben kafaya takmiyorum evde oldum mu laptop devamli pirizde takili
    sen cikarirsin pirizden laptopunu pilini cok düsünüyorsan

ne bileyim pilini düşündüğüm için alıyorum:) 5-6 saat gitse yete de ne bileyim saçma geldi yani çoğuu notebook kullanıcısı çıkarır ya pilini uzun süre fişte kullanacaksa hani...

bakalım uygun bir kampanya bulursam alacağım sanırım sevdim şirin birşeye benziyo:)

Kullanan sensin lanet olsun laptop umun şu yönüne diyeceğin nson birşey var mı:) vatan da varmış gidip alcam bir iki güne

• arkadasim ,fistik gibi laptop yemede yaninda yat ,en ufak bir sorun yasamadim son olarak sdd hdd taktim oldu laptop bir fantom ,jet ucuyor
  • işletim sistemi win 7 basic sanırım neden premium falan değil ?

pile gelincede çıkmaması kötü ama sanırım altında bi kapak varmış onu açınca bir tuş ile pili devre dışı bırakabiliyormuşuz doğrumu bilmiyorum kullanan arkadaşlar ne derler acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: master357

işletim sistemi win 7 basic sanırım neden premium falan değil ?

pile gelincede çıkmaması kötü ama sanırım altında bi kapak varmış onu açınca bir tuş ile pili devre dışı bırakabiliyormuşuz doğrumu bilmiyorum kullanan arkadaşlar ne derler acaba ?

Ben bu ürünü 2 hafta kadar önce Vatan Bilgisayar'dan (Worlcard'a %25 indirim yaptıkları bir kampanyadan) aldım. Niyetim Packard Bell'in oldukça benzer bir modelini almaktı (onda Win 7 HPR yüklüydü...) ama bu aleti görünce seksapeline dayanaamdım; daha da ucuz olduğunu görünce hemen aldım.

Win7 Basic yüklü olası beni de şaşırttı ama TR için fiyat tutturmak amacıyla Basic yüklendiğini zannediyorum. Açıkçası kullanmaya başladığımda zaten Win 7PRO yükleyeceğimden çok da dert etmedim.

Şu anda SSD takmak niyetinde değilim ama içindeki HDD'yi olduğu gibi çıkartıp yerine Seagate'in hibrit HDD'sini (4 GB NAND SSD + 500 GB HDD / 32MB / 7200 rpm)takacağım. Bu model Seagate hibrit HDD halen kullanmakta olduğum Toshiba Portege M800-107'ye takmıştım; son derece başarılı oldu.

Üzerinde gelen 4GB RAM şimdilik bana yeter zannediyorum...

Altta, tek bir vidayla kolayca sökülebilir bir kapak var. Onu açınca HDD, Wi-Fi kartı ve de RAM'lara erişebiliyorsunuz ama dediğiniz tür minyatür bir switchi görmedim ama çok da aıcı gözle bakmamıştım... Kullnım kitabını da daha incelemedim; zira bu cihazı 2 hafta kadar sonra operasyonel hale getireceğim. Dikkatimi çeken birşeyler olursa buraya tekrardan yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mafaky

quote:

Orijinalden alıntı: master357

işletim sistemi win 7 basic sanırım neden premium falan değil ?

Ben bu ürünü 2 hafta kadar önce Vatan Bilgisayar'dan (Worlcard'a %25 indirim yaptıkları bir kampanyadan) aldım. Niyetim Packard Bell'in oldukça benzer bir modelini almaktı (onda Win 7 HPR yüklüydü...) ama bu aleti görünce seksapeline dayanaamdım; daha da ucuz olduğunu görünce hemen aldım.

Win7 Basic yüklü olası beni de şaşırttı ama TR için fiyat tutturmak amacıyla Basic yüklendiğini zannediyorum. Açıkçası kullanmaya başladığımda zaten Win 7PRO yükleyeceğimden çok da dert etmedim.

Şu anda SSD takmak niyetinde değilim ama içindeki HDD'yi olduğu gibi çıkartıp yerine Seagate'in hibrit HDD'sini (4 GB NAND SSD + 500 GB HDD / 32MB / 7200 rpm)takacağım. Bu model Seagate hibrit HDD halen kullanmakta olduğum Toshiba Portege M800-107'ye takmıştım; son derece başarılı oldu.

Üzerinde gelen 4GB RAM şimdilik bana yeter zannediyorum...

Altta, tek bir vidayla kolayca sökülebilir bir kapak var. Onu açınca HDD, Wi-Fi kartı ve de RAM'lara erişebiliyorsunuz ama dediğiniz tür minyatür bir switchi görmedim ama çok da aıcı gözle bakmamıştım... Kullnım kitabını da daha incelemedim; zira bu cihazı 2 hafta kadar sonra operasyonel hale getireceğim. Dikkatimi çeken birşeyler olursa buraya tekrardan yazarım.

bende almayı düşünüyorum ama acer ın servisi beni biraz korkutuyor duyduklarıma göre biraz sıkıntılıymış

işletim sistemini değiştirdik diyelim win 7 pre yükleyince üzerindeki performans ile ilgili olan tuşu birde sanırım touchpad inin farklı özellikleri varmış onları kullanılabilir hale getirebilicek miyiz ?

son olarak bnm limitim 2000 tl belki üstüne biraz daha çıkabilirim bana bu özelliklerde yada daha iyisi olarak herhangi bir notebook tavsiye edebilir misiniz mümkünse ince olmasını istiyorum derli toplu bişi macbook lar gibi ...

Teşekkür Ederim...

• Bende hafta sonu vatan bilgisayardan aldım 4830 TG 14" oldukça memnunum sıkıntı yok kesinlikle tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.