Şimdi Ara

acer aspire 2920z nasıl format atıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pcde cok format attım ama bu notebook aynı format şekliylemi atılıyor, bide bu notebookda driver yükleme sırası varmı tabi bide driverlarını nerden bulucam

• Hocam Ben Acer Aspire bilgisayara format atayım dedim illallah ettim yani. Bilgisayarın HDD si korumalıymış. HDD biçimlendirmek zorunda kaldık. Çok şükür ki Win7 kuruyordum driverlerı kendi halletti. HDD korumalı olup olmamasına bakın derim öncelikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVoid

Hocam Ben Acer Aspire bilgisayara format atayım dedim illallah ettim yani. Bilgisayarın HDD si korumalıymış. HDD biçimlendirmek zorunda kaldık. Çok şükür ki Win7 kuruyordum driverlerı kendi halletti. HDD korumalı olup olmamasına bakın derim öncelikle.

HDD nin korumalı olup olmadını nasıl anlıcaz
  • Asus -hp-acer olsun bir çok laptopa format atıp yeniden işletim sistemleri kurdum ''korumalı hdd'' denen olaya rastlamadım.
    Satalı xp cdsiyle bir soruna rastlamadım.
    Eğer satalı xp cd varsa cd-rom u ilk sıraya alıp formatını atabilirsin.
    Driverlere gelince acerin sitesinden driverlerini bulabilirsin.

Başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcu_27

Asus -hp-acer olsun bir çok laptopa format atıp yeniden işletim sistemleri kurdum ''korumalı hdd'' denen olaya rastlamadım.
    Satalı xp cdsiyle bir soruna rastlamadım.
    Eğer satalı xp cd varsa cd-rom u ilk sıraya alıp formatını atabilirsin.
    Driverlere gelince acerin sitesinden driverlerini bulabilirsin.

Başarılar

Hocam ben hangi serisi oldunu unuttum ama Acer Espireydi yine HDD korumalıydı hdd yi biçimlendirmek zorunda kalmıştım.

Yine de her ihtimale karşı dikkat et hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThunderVoid -- 4 Ağustos 2010; 20:26:02 >
  • wista yüklicemde o korumalı hdd canımı sıktı şimdi, zaten ben hdd nin tamamına format atıcam biçimlendircem yani sonra başka şey olurmu bu korumalı Hdd lerde hiç wista notebooklarına format deneyimim yok pc ilk alışta cd de vermemişler, internette notebookun back up gibi cdleri var onlardan birini indirsem işe yararmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: __koleksiyoncu__

wista yüklicemde o korumalı hdd canımı sıktı şimdi, zaten ben hdd nin tamamına format atıcam biçimlendircem yani sonra başka şey olurmu bu korumalı Hdd lerde hiç wista notebooklarına format deneyimim yok pc ilk alışta cd de vermemişler, internette notebookun back up gibi cdleri var onlardan birini indirsem işe yararmı

Ha zaten HDD tamamen biçimlendireceksiniz sorun yok. Yedekleme falan olursa diye söylemiştim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer aspire laptop wireless sorunu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

wista yüklicemde o korumalı hdd canımı sıktı şimdi, zaten ben hdd nin tamamına format atıcam biçimlendircem yani sonra başka şey olurmu bu korumalı Hdd lerde hiç wista notebooklarına format deneyimim yok pc ilk alışta cd de vermemişler, internette notebookun back up gibi cdleri var onlardan birini indirsem işe yararmı

Ha zaten HDD tamamen biçimlendireceksiniz sorun yok. Yedekleme falan olursa diye söylemiştim.

tamam o zaman çok teşşekkürler

peki driver yükleme pc deki gibi dimi notebooklarda yoksa sıra yokmu

• quote:

quote:

quote:

tamam o zaman çok teşşekkürler

peki driver yükleme pc deki gibi dimi notebooklarda yoksa sıra yokmu

Öncelikle şunu söyleyim. Vista yüklemeyin. Vista çok yavaş. Windows 7 yükleyin. Driverları bildiğiniz şekilde yükleyebilirsinizi. Sırası önemli dğeil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThunderVoid -- 4 Ağustos 2010; 21:10:34 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.