Bildirim
acer aspire 2920z nasıl format atıcam
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hocam Ben Acer Aspire bilgisayara format atayım dedim illallah ettim yani. Bilgisayarın HDD si korumalıymış. HDD biçimlendirmek zorunda kaldık. Çok şükür ki Win7 kuruyordum driverlerı kendi halletti. HDD korumalı olup olmamasına bakın derim öncelikle. -
quote:
Orijinalden alıntı: ThunderVoid
Hocam Ben Acer Aspire bilgisayara format atayım dedim illallah ettim yani. Bilgisayarın HDD si korumalıymış. HDD biçimlendirmek zorunda kaldık. Çok şükür ki Win7 kuruyordum driverlerı kendi halletti. HDD korumalı olup olmamasına bakın derim öncelikle.
HDD nin korumalı olup olmadını nasıl anlıcaz -
Asus -hp-acer olsun bir çok laptopa format atıp yeniden işletim sistemleri kurdum ''korumalı hdd'' denen olaya rastlamadım.
Satalı xp cdsiyle bir soruna rastlamadım.
Eğer satalı xp cd varsa cd-rom u ilk sıraya alıp formatını atabilirsin.
Driverlere gelince acerin sitesinden driverlerini bulabilirsin.
Başarılar -
quote:
Orijinalden alıntı: yolcu_27
Asus -hp-acer olsun bir çok laptopa format atıp yeniden işletim sistemleri kurdum ''korumalı hdd'' denen olaya rastlamadım.
Satalı xp cdsiyle bir soruna rastlamadım.
Eğer satalı xp cd varsa cd-rom u ilk sıraya alıp formatını atabilirsin.
Driverlere gelince acerin sitesinden driverlerini bulabilirsin.
Başarılar
Hocam ben hangi serisi oldunu unuttum ama Acer Espireydi yine HDD korumalıydı hdd yi biçimlendirmek zorunda kalmıştım.
Yine de her ihtimale karşı dikkat et hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThunderVoid -- 4 Ağustos 2010; 20:26:02 > -
wista yüklicemde o korumalı hdd canımı sıktı şimdi, zaten ben hdd nin tamamına format atıcam biçimlendircem yani sonra başka şey olurmu bu korumalı Hdd lerde hiç wista notebooklarına format deneyimim yok pc ilk alışta cd de vermemişler, internette notebookun back up gibi cdleri var onlardan birini indirsem işe yararmı -
quote:
Orijinalden alıntı: __koleksiyoncu__
wista yüklicemde o korumalı hdd canımı sıktı şimdi, zaten ben hdd nin tamamına format atıcam biçimlendircem yani sonra başka şey olurmu bu korumalı Hdd lerde hiç wista notebooklarına format deneyimim yok pc ilk alışta cd de vermemişler, internette notebookun back up gibi cdleri var onlardan birini indirsem işe yararmı
Ha zaten HDD tamamen biçimlendireceksiniz sorun yok.Yedekleme falan olursa diye söylemiştim.
-
quote:
quote:
wista yüklicemde o korumalı hdd canımı sıktı şimdi, zaten ben hdd nin tamamına format atıcam biçimlendircem yani sonra başka şey olurmu bu korumalı Hdd lerde hiç wista notebooklarına format deneyimim yok pc ilk alışta cd de vermemişler, internette notebookun back up gibi cdleri var onlardan birini indirsem işe yararmı
Ha zaten HDD tamamen biçimlendireceksiniz sorun yok.Yedekleme falan olursa diye söylemiştim.
tamam o zaman çok teşşekkürler
peki driver yükleme pc deki gibi dimi notebooklarda yoksa sıra yokmu
-
quote:
quote:
quote:
tamam o zaman çok teşşekkürler
peki driver yükleme pc deki gibi dimi notebooklarda yoksa sıra yokmu
Öncelikle şunu söyleyim. Vista yüklemeyin. Vista çok yavaş. Windows 7 yükleyin. Driverları bildiğiniz şekilde yükleyebilirsinizi. Sırası önemli dğeil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThunderVoid -- 4 Ağustos 2010; 21:10:34 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- televizyon kendi kendine kanal değiştiriyor
- microsoft visual c++ nedir
- sahibinden yayında olmayan ilanları görme
- youtube türkçe altyazı yok ne yapmalıyım
- kasa çalışıyor ama ekran gelmiyor
- pc kapatma komutu
- udf indir
- mavi ekran hatası
- uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b
- root ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X