Şimdi Ara

Acer as5742g ve Asus K52JC serisi notebooklarda hdmi - lcd tv bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Forumlarda çok aradım ama bir çözüme ulaşamadım.

Elimde Acer - as5742g serisi notebook var. Hdmi kablosu ile lcd tv ye görüntü aktaramadım. Notebookda çift ekran kartı var. Nvidia gt420m 2 gb ve İntel onboard ekran kartları var. Nvidia optimus teknoloji kullanılıyor.

Oyunları oynarken kart geçişlerinde herhangi bir sorun yaşamadım. Yalnız birçok ayarları kurcaladım hdmi çıkışından lcd ye görüntü aktaramadım.

Bilgisayar ilk açılırken tv ye görüntü geliyor(kabloda ya da tv de herhangi bir sorun yok). Fakat bilgisayarın masaüstü görüntüsü geldiğinde görüntü kayboluyor ve sinyal yok uyarısı veriyor. Hdmi çıkışına gelen veri kesiliyor.

Ayrıca aynı sorunu yine Nvidia optimus çift ekran kartı teknolojisi kullanan Asus K52JC serisinde de yaşadım.

Yardımlarınızı bekliyorum.

• Böyle bir sorunla hiç karşılaşan olmadı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dou18
    Merhaba Arkadaşlar.
    Forumlarda çok aradım ama bir çözüme ulaşamadım.

Elimde Acer - as5742g serisi notebook var. Hdmi kablosu ile lcd tv ye görüntü aktaramadım. Notebookda çift ekran kartı var. Nvidia gt420m 2 gb ve İntel onboard ekran kartları var. Nvidia optimus teknoloji kullanılıyor.

Oyunları oynarken kart geçişlerinde herhangi bir sorun yaşamadım. Yalnız birçok ayarları kurcaladım hdmi çıkışından lcd ye görüntü aktaramadım.

Bilgisayar ilk açılırken tv ye görüntü geliyor(kabloda ya da tv de herhangi bir sorun yok). Fakat bilgisayarın masaüstü görüntüsü geldiğinde görüntü kayboluyor ve sinyal yok uyarısı veriyor. Hdmi çıkışına gelen veri kesiliyor.

Ayrıca aynı sorunu yine Nvidia optimus çift ekran kartı teknolojisi kullanan Asus K52JC serisinde de yaşadım.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Eğer HDMI kablosu kasaya sıfır değilse yani içeri girintili bir yapısı varsa bu olabilir.Acaba öylemi HDMI kablosunu kendi elinizle portta sıkı ve güzel tutarak deneyin derim tabi benim dedğim gibi içeri girinti varsa

• TV markası ne ?

yerli LCD tvlerde tv ayarlarından da PC seçmen gerekiyor... yabanvılarda durum nedir tam bilmiyorum ama... sen böyle bi ayar yapıyor musun ?
    tv den de ayarlıyor musun yani ?

http://bit.ly/jLXPGS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 16 Haziran 2011; 20:06:15 >
  • k52jc bilgisayarı hdmi ile samsung led tv ye bağlayamadım. yardımlarınızı bekliyorum.
  • sorunu çözdüm. kablo arızalıymış ))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus notebook Wifi problemi
    4 yıl önce açıldı
    Asus N56VZ Klavye Led Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.