Şimdi Ara

Acer AS5552G | Phenom II X4 N950 | HD 6650 | 4 GB DDR3 | 500 GB | W7 Basic | 999 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.979
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: netses

ya arkadaşlar ben bu bilgisayarı 3 ay önce aldım electroworlden ama pili 1 saat gidiyor normal mi sizxce?

Anormal ve iade et.

Orijinalden alıntı: xFeeL

Ben yinede hor kullanılmayacağı için Dell derim.
    Bu demek değildir ki Acer'den memnun değilim.

Teşekkürler xFeeL...

Acer'in kasası Dell'in yanında çok basit gibi duruyor. (Gönlümde Dell'den yana )

xFeeL, peki seni Dell'e yönlendiren, çekici kılan nedir?

Orijinalden alıntı: alidolek

quote:

Garanti şartları, kasanın yapısı vs.
    Acer kasası farklı. Sade fakat malzeme 2. sınıf bence.
    Dell ise aşırı gösterişli değil, metalik kasa, sert yapıya sahip.

Klavye yapısı farklı. Dell, alışageldik masaüstü bilgisayarlarının klavyesine benziyor.
    Acer ise 'ciklet klavye' denilen düz ve kare tuşlardan oluşuyor. Tabi ben bunu seviyorum. Alıştım artık.

Bilmiyorum ama genel olarak Dell'e olan sempatim ve garanti koşulları cezbediyor beni. Dell Ins. 5010 alacaktım, 1500 TL verip paraya kıyamadım. TTNetten kampanyalı bunu aldım. Memnunum ama.

Niye sadece bunları düşünüyorsun ? Başka markalara da bak. Lenovo, Packard Bell, Toshiba gibi.
    Packard Bell, Acer Group'a aittir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 17 Eylül 2011; 18:50:52 >

• Şuan kullandığım acer sorunlu, arkadaşım dükkanına 2 tane acer aldı ikiside bozuldu. Acer olması almama sebebi benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 17 Eylül 2011; 19:03:00 >

quote:

quote:

Klavye yapısı farklı. Dell, alışageldik masaüstü bilgisayarlarının klavyesine benziyor.
    Acer ise 'ciklet klavye' denilen düz ve kare tuşlardan oluşuyor. Tabi ben bunu seviyorum. Alıştım artık.

Bilmiyorum ama genel olarak Dell'e olan sempatim ve garanti koşulları cezbediyor beni. Dell Ins. 5010 alacaktım, 1500 TL verip paraya kıyamadım. TTNetten kampanyalı bunu aldım. Memnunum ama.

Niye sadece bunları düşünüyorsun ? Başka markalara da bak. Lenovo, Packard Bell, Toshiba gibi.

1-2 gündür bu markalara bakıyorum. fiyat aralığım 1000-1200tl arasında. forumda elektroworld de geri ödemeli 1400-200 tl olan HP dv6 modeli var. ona da bakmak istiyorum. senin de bu fiyat aralığında tavsiye diyeceğin varsamemnun olurum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

1-2 gündür bu markalara bakıyorum. fiyat aralığım 1000-1200tl arasında. forumda elektroworld de geri ödemeli 1400-200 tl olan HP dv6 modeli var. ona da bakmak istiyorum. senin de bu fiyat aralığında tavsiye diyeceğin varsamemnun olurum.

Geri ödeme olayını ben de duydum. Fiyat uyuyorsa i5 alırsın 200 TL geri ödeme ile daha cazip olabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Geri ödeme olayını ben de duydum. Fiyat uyuyorsa i5 alırsın 200 TL geri ödeme ile daha cazip olabilir.

bugün akşam elektro world e gidip bakıcam varsa onu alırım herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Almamak için nedenler:

1-Acer
    2-AMD

gerisini yazmaya gerek yok.

2 cevap aşşağıda vermiş arkadaş cevabını...Acere bende yanaşmam ama amd den ne istiyorsunuz ?...En son masaüstü bilgisayarım amd phenom x3 tü arkadaşın dediği gibi çok memnundum ve çok uyguna almıştım..Aynı fiyata intel alsam kasım kasım kasılırdı..

quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Aynen hocam :) Sanılanın aksine Acer'in kasaları gayet kaliteli. Bundan 2 yıl önce 3850 ekran kartlı bir Dell almıştı arkadaşım yüksek bir fiyata, ürüne hayran kalırsınız kasası ve ekranı o kadar kaliteli ki anlatamam..

Ama Dell'in yeni kasaları, tam anlamıyla felaket. Ev arkadaşıma ben aldırdım ve her gün düzenli olarak küfür yiyorum

Edit: O da yatağın üzerinde kullanıyor ya da bir kutunun üzerinde, yoksa ürünün parça performans fiyat durumu çok iyiydi alırken yine olsa yine aldırırım. Tek yapması gereken paraya kıyıp oyunlar için güzel bir laptop soğutucusu almak Zalman 3000

Foruma yazdıktan sonra bilgisayarları yerinde görmeye gittim.
    Dell'in kasası daha güncel ve albenili iken... Acer'in kasası, ben çok eskiyim diyor gibiydi :)
    Dell'in HDD'si 320GB - Acer HDD 500GB
    Acer'da Bluetooth yok ve DVD sürücüsü combo.
    Dell Nvidia 1024MB GT525M - Acer 1024 MB Ati HD6650 Ekran Kartı (Acer daha iyi)

Bu bilgisayarlardan birisine karar verecez. Oyundan ziyade günlük işler için kullanılacak (internet, ofis programları vs.)

Değerlendirmelerinizi büyük bir şevkle takip ediyorum. Hangisini alalım dersiniz?
    Paylaşımda bulunanlara içten teşekkürler...

Dell 5110 / i3-2310M işlemcili 1037-TL
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/dell-5110-b31h43-ins.-5110-core-i3-2310m-2.10ghz-4gb-320gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt525m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=53701

Acer AS5552G / AMD Phenom 2 X4 N950 İşlemci 2.1 GHZ 999-TL
    http://www.electroworld.com.tr/urunler/acer-as5552g-n954g50-dzustu-bilgisayar.aspx

Hocam mesajınız için çok teşekkür ederim, bugün biraz koşuşturmaca içinde olduğumdan cevap yazamadım.

Ürünlerle ilgili gördüğüm artı ve eksileri isterseniz yazabilirim ama söyleyeceğim ki siz de farkına varmışsınız HP DV6-6010et 200TL farkla iken bahsettiğiniz ürünler eğer biraz bütçeniz var ise alınmaz.

Doğru düşünüyorsunuz aynen devam edin yalnız dikkat edin stok bitmeden alın yarın

Ekran Kartı Sevenler Ölmesin..!

• nacizane bilgi vermek isterim.

İşlemci:
    phenom ve i3 işlemciyi karşılaştıramayız i3 sandy bridge yeni nesil içinde grafik işlemcisi barındırıyor.

Ram:
    Eşit
    not:2310 işlemcide diger i3 işlemcilerden farklı olarak ram 1333mhz olarak çalışıyor phenom hakkında bilgim yok.

Hdd:
    acer 500 gb ile önde

Ekran kartı:
    ekran kartları arasında pek fark yok 2 side aynı performansta ekran kartlarıdır.
    aralarında uçurum yok hatta oyuna göre degişiyor diyebiliriz.
    dell cihazda ayriyetten hd3000 ekran kartı vardır.
    istediginiz uygulamaları sag tıklayarak gt525 ile açıyorsunuz.
    dolayısıyla az elektrik ile uzun pil ömrüne ulaşırsınız.

Genel Bakış:
    acer kasada kullanılan plastik kalitesi zaman içerisinde çok esneme yapıyor.(daha önceki deneyimlerim, bahsedilen kasayı tam bilmiyorum)
    dell bu seride kasa değişimi yapmış ve genel bir sorun yaratmış.makinede bariz ısınma sorunu var fakat ısınan malzeme touchpad in sol tarafında bulunan hdd.bir sorun yaratmıyor fakat ısı konusunda takıntılıysanız rahatsız eder.

Servis:
    acer bildiginiz garanti prosedür ile çalışır.
    dell tel edersiniz telde yardımcı olurlar sonuç alınmaz ise sorunlu parça ertesi gün evinize gelen servis elemanı tarafından degiştirilir.

• Arkadaşlar bu makinanın alt modelini ( AS5552G - N954G32 ) alalı dört ay oldu.Hiçbir sorunla karşılaşmadım.Genelde günlük 3-4 saat civarı oyun oynadım. Boşta 55 C BBBC2 oynarken en fazla 75 i görüyorum.İşlemci olarak biraz internetten araştırırsanız İntel i5-460M @ 2,53 gHz civarında, hatta bazı testlerde geçiyor. Win 7 testlerinde HDD haricindekiler fiyatına göre çok iyi.HDD 5,9 grafik ve oyun grafik 6,7 işlemci 6,9 bellek 7,2 puan alıyor. Tek kötü yanı Hdd si.Onu da isteyenler SSD alırsa cillop gibi olur.Hala anlayamıyorum İntel fanatikliğini, yıllardır AMD kullanırım hiçbir sorunla karşılaşmadım.Ama yine de istiyorsanız yani paranız çoksa İntel işlemcili bir bilgisayar alabilirsiniz.

quote:

quote:

Aynen hocam :) Sanılanın aksine Acer'in kasaları gayet kaliteli. Bundan 2 yıl önce 3850 ekran kartlı bir Dell almıştı arkadaşım yüksek bir fiyata, ürüne hayran kalırsınız kasası ve ekranı o kadar kaliteli ki anlatamam..

Ama Dell'in yeni kasaları, tam anlamıyla felaket. Ev arkadaşıma ben aldırdım ve her gün düzenli olarak küfür yiyorum

Edit: O da yatağın üzerinde kullanıyor ya da bir kutunun üzerinde, yoksa ürünün parça performans fiyat durumu çok iyiydi alırken yine olsa yine aldırırım. Tek yapması gereken paraya kıyıp oyunlar için güzel bir laptop soğutucusu almak Zalman 3000

Foruma yazdıktan sonra bilgisayarları yerinde görmeye gittim.
    Dell'in kasası daha güncel ve albenili iken... Acer'in kasası, ben çok eskiyim diyor gibiydi :)
    Dell'in HDD'si 320GB - Acer HDD 500GB
    Acer'da Bluetooth yok ve DVD sürücüsü combo.
    Dell Nvidia 1024MB GT525M - Acer 1024 MB Ati HD6650 Ekran Kartı (Acer daha iyi)

Bu bilgisayarlardan birisine karar verecez. Oyundan ziyade günlük işler için kullanılacak (internet, ofis programları vs.)

Değerlendirmelerinizi büyük bir şevkle takip ediyorum. Hangisini alalım dersiniz?
    Paylaşımda bulunanlara içten teşekkürler...

Dell 5110 / i3-2310M işlemcili 1037-TL
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/dell-5110-b31h43-ins.-5110-core-i3-2310m-2.10ghz-4gb-320gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt525m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=53701

Acer AS5552G / AMD Phenom 2 X4 N950 İşlemci 2.1 GHZ 999-TL
    http://www.electroworld.com.tr/urunler/acer-as5552g-n954g50-dzustu-bilgisayar.aspx

Hocam mesajınız için çok teşekkür ederim, bugün biraz koşuşturmaca içinde olduğumdan cevap yazamadım.

Ürünlerle ilgili gördüğüm artı ve eksileri isterseniz yazabilirim ama söyleyeceğim ki siz de farkına varmışsınız HP DV6-6010et 200TL farkla iken bahsettiğiniz ürünler eğer biraz bütçeniz var ise alınmaz.

Doğru düşünüyorsunuz aynen devam edin yalnız dikkat edin stok bitmeden alın yarın

Teşekkürler
    quote:

cianni
    ...

Sizlerin paylaşım ve tavsiyeleriniz doğrultusunda Elektroworld'den hp dv6 6010et aldım.
    Arkadaşlar bilgisayarı diğer sitelerden de araştırınca ne kadar sıcak fiyata olduğunu göreceksiniz... Mediamarkt ve Vatan bilgisayarın kampanyalarından daha da uygun olduğu aşikar.

Ankaradakiler kaçırmasın... Mağazadaki görevli arkadaş stok durumuna baktı.
    Antareste 3 stok (1'ini ben aldım 2 kaldı)
    Ankamall Stok yok
    365 Avm 9 Stok
    Anatolium 15 stok vardı (17 Eylül, Saat 21:00)

• quote:

Orijinalden alıntı: gaziliaydın

Arkadaşlar bu makinanın alt modelini ( AS5552G - N954G32 ) alalı dört ay oldu.Hiçbir sorunla karşılaşmadım.Genelde günlük 3-4 saat civarı oyun oynadım. Boşta 55 C BBBC2 oynarken en fazla 75 i görüyorum.İşlemci olarak biraz internetten araştırırsanız İntel i5-460M @ 2,53 gHz civarında, hatta bazı testlerde geçiyor. Win 7 testlerinde HDD haricindekiler fiyatına göre çok iyi.HDD 5,9 grafik ve oyun grafik 6,7 işlemci 6,9 bellek 7,2 puan alıyor. Tek kötü yanı Hdd si.Onu da isteyenler SSD alırsa cillop gibi olur.Hala anlayamıyorum İntel fanatikliğini, yıllardır AMD kullanırım hiçbir sorunla karşılaşmadım.Ama yine de istiyorsanız yani paranız çoksa İntel işlemcili bir bilgisayar alabilirsiniz.

Acer 5552G-Phenom II X4 N950 ile Dell 5110-i3 2310M arasında gidip gelirden birden forumdaki diğer sıcak fırsatı yakalamak nasip oldu.

İmkanı olan arkadaşlar varsa 200-TL daha üste vererek biraz daha üst model bir bilgisayar alabilirler.
    İhtiyacı olan acele etsin derim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_52813647/mpage_1/f_/key_//tm.htm#52828515

Değerli fikir ve bilgileriyle paylaşıma katkıda bulanan arkadaşlar sonsuz teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Almamak için nedenler:

1-Acer
    2-AMD

gerisini yazmaya gerek yok.

Uzman yorumu gelmiş. Sony den başka TV markası tanımam diyordunuz zamanın birinde de. Ona da gülüyordum buna güldüğüm gibi>
  • Bir aydir kullaniyorum cok memnunum. Aslinda Amd A8 veya A6 islemcili model alacaktim ama gelmedi henuz. Bende bulmusken bu fiyata aldim 4 cekirdek bir baska... Eski nesil i5 veya yeni nesil i3 ler ile kiyasliyorlar ama o testlerde cok cekirdek farki gozukmuyor saniyorum...Rhino vray ile cok basarili render konusunda.

http://pcdepo.com/lenovo-b570-59-071348-notebook-urun6208.html

Orijinalden alıntı: hagi1010

o fiyata bu lenevo daha iyi acer ve amd notebookta özsellikle tercih edilmez 2 ay sonra neden aldım bu pc yi derseniz bence bu lenovo daha iyi

http://pcdepo.com/lenovo-b570-59-071348-notebook-urun6208.html

Şunun ekran kartlısını verin bu fiyatada alalım.
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.