Şimdi Ara

ACER AS4820 TG TİMELİNE X KULÜBÜ VE KULLANICILARI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.211
Cevap
5
Favori
88.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla bana göre bu ısınma aslında normal yani bukadar ince ve bukadar performanslı çalışan bi cihazda haliyle havalandırma olayı biraz eksik onun için yadırgamamak lazım ısınmasını zaten oyun dışında ben ofisde kullanırken herhangi bir sıkıntı çekimiyorum ısınma anlamında ki ofisde de eclipse falan kullanıyorum cpu yu yoran bi program
    quote:

Orijinalden alıntı: skyw@lker

Bu olmadı şimdi. Herşey iyi gidiyordu bu ısınma meselesine kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulutu

Now, I bought ACER 4820TG(Timeline) which is Window 7.
    I will install window XP on ACER 4820TG(TimeLine) but
    I can't find driver on anywhere.

What should I do?

Please help me for this.

hayırdır ya win 7 yi niye beğenmedin ki..
  • ya arkadaşlar bu makinanın diğer makinalardan farkı;
    *pil süresinin uzun olması
    * 14inc olup 13 inc ler kadar hafif olması
    *ve fiyatının düşük olmasıdır.

başka üstün taraflarını görmedim... zaten almamdaki en büyük etken pil süresi idi...yoksa toshiba çok güzel 13.3 inchler var...saydığım üstünlükleri benim için farketmez diyorsanız... toshiba alın derim...ama pahalı......zaten salakça bir tuş takımı koymuşlaar...artık tuşa basmaktan kooooorkuyorum...... o harfi sizlere ömür.saygılar
  • beyler pc de gelen MyWinlocker diye klasör şifreleme programı ne kadar güvenli... MSDOS ya başka yollardan kilitli dosyalara ulaşılabilir mi...bende yo safe açık diyor ama hala gözükmüyor ...önceleri gözüküyordu...şifre giriyom açtı diyor ama yok..
  • İnternette epey araştırdım ısınmadan kapanan aletler bios güncellemesiyle düzeliyormuş diye yazıyor. İsteyen deneyebilir eğer daha üst sürüm bios varsa resmi sitede.

Yalnız sorumluluk almak istemem riskli bir iş sayılır bios değişmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyw@lker -- 12 Temmuz 2010; 16:02:08 >
  • quote:

İnternette epey araştırdım ısınmadan kapanan aletler bios güncellemesiyle düzeliyormuş diye yazıyor. İsteyen deneyebilir eğer daha üst sürüm bios varsa resmi sitede.

Yalnız sorumluluk almak istemem riskli bir iş sayılır bios değişmek.

Valla iyi hatırlattın bios olayını resmi sitede güncel bi bios sürümü var direk windowsdan yükleyicisiyle birlikte açıp yüklüyosunuz 10 dk sürmüyor sürümü 1.06 dan 1.15 e yükselttim bende şimdi umarım bi faydası olur sağol hatırlattığın için böle cihazlarda biosun güncel olması önemli gerçekten
  • Umarım iyi bir sonuç alırsın. Haberlerini bekliyoruz.
  • quote:

Umarım iyi bir sonuç alırsın. Haberlerini bekliyoruz.

Aynen. Ben pek ısınma sorunu yok diye duymuştum. Senden haber bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdemiremre_7

quote:

Umarım iyi bir sonuç alırsın. Haberlerini bekliyoruz.

Aynen. Ben pek ısınma sorunu yok diye duymuştum. Senden haber bekliyoruz

Ya normal kullanımda zaten 45-50 derecede falan cpu öle abartı ısınma yok ama oyun performansını artık akşam denerim burdan bilgi veririm mutlaka çok ciddi bir fark olmaz sanırım ama en azından şu reset atma olayı çözülürse yeter sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnkmlogt -- 12 Temmuz 2010; 16:34:14 >
  • Teşekkürler, Gerçekten önemli bir konu, akşama haber bekliyorum...
  • az önce dayanamadım everest stress testini yaptım cihaz 92 dereceye kadar çıktı reset gibi falan bi sorun olmadı sanırım reset durumunu düzeltmiş bios olayı
  • Vallahi çok iyi yapmışsın dostum dayanamayıp biz de dayanamıyoruz çünkü Reset filan yok sadece ısınma varsa problem değil gibi. Oyunlarda da sorun çıkarmazsa tamamdır.
  • quote:

Vallahi çok iyi yapmışsın dostum dayanamayıp biz de dayanamıyoruz çünkü Reset filan yok sadece ısınma varsa problem değil gibi. Oyunlarda da sorun çıkarmazsa tamamdır.

Arkadaşlar tekrar dayanamayıp oyuna kastım 1 saat falan reset olmadı ısınmada eskisine göre biraz daha az oyunda 75 seviyelerinde falandı arada 80 civarınada çıkmıştır mutlaka kısacası bios güncellemesi başarılı gibi gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: chnkmlogt

quote:

Vallahi çok iyi yapmışsın dostum dayanamayıp biz de dayanamıyoruz çünkü Reset filan yok sadece ısınma varsa problem değil gibi. Oyunlarda da sorun çıkarmazsa tamamdır.

Arkadaşlar tekrar dayanamayıp oyuna kastım 1 saat falan reset olmadı ısınmada eskisine göre biraz daha az oyunda 75 seviyelerinde falandı arada 80 civarınada çıkmıştır mutlaka kısacası bios güncellemesi başarılı gibi gözüküyor

oh valla içim rahatladı. Cihaza karşı hala sıcağım..
    75-80 derece o bilgisayara göre çok değil bence kalınlığını düşünürsek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hortmaniac -- 12 Temmuz 2010; 20:00:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: chnkmlogt

quote:

Arkadaşlar biraz daha zorladım oyunla cihazı ısınma seviyesi biraz daha arttı ama 80-85 derece civarına ama reset sorunu yok full ayarlarla hiç takılmadan rahat rahat oynadım oyunu

• klavyede sorun yaşayan arkadaşlara klavye koruyucu silikon öneririm:

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?productId=bs01854&categoryId=112970

ben de klavyenin çok sağlıklı olmadığını öğrendiğimde laptopu alınca (nasip olursa tabi) şeffaf buzdolabı streçleri ile klavyenin üstünü kaplamayı düşünmüştüm, sonra da bu ürünü buldum... yorumlara bakılırsa çok işe yarıyor, ancak klavyenin üstünün kapalı olması laptopun ısınmasıne bir etki yapar mı bilmiyorum. bu konuda da bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar görüşlerini paylaşırsa sevinirim...

• Arkadaşlar,

Ürünün detaylı foto larını ve CPU, GPU v.b. (Everst ..v.s. aracılığı ile) test değerlerini ilk sayfaya koysanız... Oyun sever arkadaşlar oyun perfonması hakkındaki değerleri ve yorumları ile ısınma hakkındaki bilgileri yazsalar herkes için faydalı olur. Benim gibi henüz karar verip de ne alacağını bilemeyenler için de yönlendirici olur.

ASUS N61JA grubu mesela çıldırmış gibi yazışıyor...Gerçekten iyi bilgi birikti orda (Gereksiz sorularda çok ama katlanılır artık...) Giriş sayfaları çok açıklayıcı oldu.

Benim gönlüm ACER den yana ama kullanan arkadaşlar temel parçalar ve ürün geneli hakkında karşılaştıkları sorun veya yaptıkları yüklenmelere rağmen çatır çatır çalışan özelliklerini yazarlarsa çok iyi bi grup olur burası.

Ayrıca, ürünün eksileri artıları ortaya çıkar problemlere çözüm daha çabuk bulunur kanaatindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uye_dh -- 13 Temmuz 2010; 14:09:23 >

• Klavye koruyucuları Laptop ısınmalarrına yol açmaz laptoplar alttan yandan ve arkadan ısı dağılımlarını sağlar üst taraf ısınsa bile o içerideki sıcak havanın üst parçaları etkilemesiyle olur yukarıda hava deliği bulunan laptop hiç görmedim olsaydı etki ederdi tabi ısınan hava bir şekilde dışarı atılmalı ve hava girişini de kapatmamaya dikkat edilmeli laptoplarda soğuk hava girişi olmazsa sürekli sıcak hava çıkışı olur ve sirkülasyon sağlanmaz doğal olarak ısı yüksek seviyede kalır donanım için erken biten ömüre neden olur...Arkadaşlar Bios Güncellemesi ile ısının Bir Alakası olduğunu sanmıyorum ki 1 veya 2 derecelik farklar zaten hiç bios güncellemedende her testte değişkenlik gösterebilir mesela ilk testi öğlen sıcak bir havada yapmışsınızdır sonraki testi ise bir kaç saat sonra 1, 2 derece düşen havada yapmışsınızdır sonuç değişken çıkabilir mesela gece soğuk havada yapılan bir test kışın belki 10 derecelik bir farkada neden olabilir... ama bios güncellemesiyle belki dönen fanların dönüş hızlarına etki sağlandıysa veya parçaların frekanslarında ufak oynamalar yapıldıysa bir kaç derece fark edebilir bu konu yoruma açıktır kesin olmamakla birlikte...oyun oynarken 80 dereceye kadar ısı normal kabul edilebilir...zaten son bir sınır vardır belki 90 derece o yakalandığında laptop genelde reset atmaz direkt kapanır ve kalır...reset başka sorunların habercisi olabilir mesela...ram sorunları gibi...!!!ya da yazılımsal sorunlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: uye_dh

Arkadaşlar,

Ürünün detaylı foto larını ve CPU, GPU v.b. (Everst ..v.s. aracılığı ile) test değerlerini ilk sayfaya koysanız... Oyun sever arkadaşlar oyun perfonması hakkındaki değerleri ve yorumları ile ısınma hakkındaki bilgileri yazsalar herkes için faydalı olur. Benim gibi henüz karar verip de ne alacağını bilemeyenler için de yönlendirici olur.

ASUS N61JA grubu mesela çıldırmış gibi yazışıyor...Gerçekten iyi bilgi birikti orda (Gereksiz sorularda çok ama katlanılır artık...) Giriş sayfaları çok açıklayıcı oldu.

Benim gönlüm ACER den yana ama kullanan arkadaşlar temel parçalar ve ürün geneli hakkında karşılaştıkları sorun veya yaptıkları yüklenmelere rağmen çatır çatır çalışan özelliklerini yazarlarsa çok iyi bi grup olur burası.

Ayrıca, ürünün eksileri artıları ortaya çıkar problemlere çözüm daha çabuk bulunur kanaatindeyim.

Kesinlikle katılıyorum. Bu tip çok araştırılan laptopları alan arkadaşlar incelemeleri yapıp, bizleride bilgilendirmeliler.

• quote:

Orijinalden alıntı: star1981

Klavye koruyucuları Laptop ısınmalarrına yol açmaz laptoplar alttan yandan ve arkadan ısı dağılımlarını sağlar üst taraf ısınsa bile o içerideki sıcak havanın üst parçaları etkilemesiyle olur yukarıda hava deliği bulunan laptop hiç görmedim olsaydı etki ederdi tabi ısınan hava bir şekilde dışarı atılmalı ve hava girişini de kapatmamaya dikkat edilmeli laptoplarda soğuk hava girişi olmazsa sürekli sıcak hava çıkışı olur ve sirkülasyon sağlanmaz doğal olarak ısı yüksek seviyede kalır donanım için erken biten ömüre neden olur...Arkadaşlar Bios Güncellemesi ile ısının Bir Alakası olduğunu sanmıyorum ki 1 veya 2 derecelik farklar zaten hiç bios güncellemedende her testte değişkenlik gösterebilir mesela ilk testi öğlen sıcak bir havada yapmışsınızdır sonraki testi ise bir kaç saat sonra 1, 2 derece düşen havada yapmışsınızdır sonuç değişken çıkabilir mesela gece soğuk havada yapılan bir test kışın belki 10 derecelik bir farkada neden olabilir... ama bios güncellemesiyle belki dönen fanların dönüş hızlarına etki sağlandıysa veya parçaların frekanslarında ufak oynamalar yapıldıysa bir kaç derece fark edebilir bu konu yoruma açıktır kesin olmamakla birlikte...oyun oynarken 80 dereceye kadar ısı normal kabul edilebilir...zaten son bir sınır vardır belki 90 derece o yakalandığında laptop genelde reset atmaz direkt kapanır ve kalır...reset başka sorunların habercisi olabilir mesela...ram sorunları gibi...!!!ya da yazılımsal sorunlar...

Tabiki Bios güncellemesinin ısınmayla bi alakası yok bios güncellemesi sadece sistemin belli değerlere karşı olan davranışlarını düzenliyor bunlardan biride yüksek ısı

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.