Şimdi Ara

'ACER Arcade Deluxe' özelliğinin benzeri zaten Vista'da yok muydu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bir konu daha. Bu, windowsu açmadan multimedya özelliklerini açma özelliği zaten "media center" adı altında Vista'da yok mu? Bunun farkı ne? Ya da Vista'daki ne işe yarıyor? Ve bu sadece Acer'e özgü bir özellikmidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .hardCam. -- 15 Ocak 2008; 14:20:36 >

• KONU İÇİNDE KONU 1
    http://sadecenotebook.com/ güvenlimidir? Alınabilirmi?

KONU İÇİNDE KONU 2
    Acer 250GB 'lık laptoplar 4200 mü 5400 mü (rpm) ?

KONU İÇİNDE KONU 3 (önemli)
    Acer'in sitesine baktım bildiğimiz birçok marka "Nereden Alınır?" bölümünde yok! Burda yazılı olmayan yerlerden aldığımızda servisten/garantiden yaralanamıyormuyuz???
  • walla ya bnce gereksız gıbı zaten vısta da medıa center war arcade deluxe de onun aynısı hatta kopyası
  • arcade deluxe pcyi açmadan kullanılıyor daha dorusu windowsu açmadan

birde 250gb lık model 5400 rpm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orodreth Elanesse

arcade deluxe pcyi açmadan kullanılıyor daha dorusu windowsu açmadan

birde 250gb lık model 5400 rpm

nasıl windowsu açmadan kullanılıyor? her pc de olduğunu sanmıyorum...
  • Vista'daki media center nasıl işliyor bilen var mı?
  • Arcade Deluxe seçim yapmak için değer mi? Seçimimizi etkileyecek kadar iyi mi? Ya da gerek var mı? Nasıl çalışıyor anlatırmısınız, windows açılmayınca pc hızlı mı açılıyor? Gene süre aynıysa değmez. Veya pil tüketimini düşürüyormu, hangi programlar açılıyor falan filan...?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: .hardCam.

Arcade Deluxe seçim yapmak için değer mi? Seçimimizi etkileyecek kadar iyi mi? Ya da gerek var mı? Nasıl çalışıyor anlatırmısınız, windows açılmayınca pc hızlı mı açılıyor? Gene süre aynıysa değmez. Veya pil tüketimini düşürüyormu, hangi programlar açılıyor falan filan...?

Biraz daha hızlı yani 20 sn civarı bir sürede kullanıma hazır oluyor vista 1 dakka gibi bir sürede kullanır hale geliyor hatta dahada uzun sürebiliyor. Vİstada nasl birşey var bilmiyorum ama acerdaki sistem epey kullanışlı her türlü medyayı ister cd veya dvd isterseniz hdd üzerindeki herhangi bir yerdeki dosyaları kullanabiliyoruz. uzun süreli kullanmadığım için batarya ömrü konuşunda birşey söyleyemeyeceğim. Fazla olma ihtimali yüksek çünkü adeta sadece ekran çalışıyor

• O zaman güzelmiş. Zannedersem şarjı da az harcıyordur.
  • Ama gerçi gene de ekran kartı, hdd falan kullanıyor. Tabi oyundaki gibi değil ama...
  • arkadaşlar
    ben format attım şimdi arcade deluxe u bulamıyorum nereden bulabilirim bi bilginiz var mı???
  • http://komku.blogspot.com/2008/05/download-acer-arcade-deluxe-for-windows.html buradan indirebilirsin vista ve xp farkediyor ona göre indirirsin
  • arkadaslar ben pc ye format atmıstım arcade silinmişti şimdi bu verdiginiz linkteki programı yükledim ama bendeki program bundan farklıydı orda kendin cd dvd hazırlayabiliyodun bu ondan biraz farklı gibi
  • bu programı yükledim ben de, ilk aldığımdaki gibi arcade tuşuna basınca vista açılmadan programı açmıyor, ama elimizdeki ile yetineceğiz artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.