Şimdi Ara

ACER AO725 Notebook Carrefour'da 549 tl, Carrefour Axess ile 494 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
3.357
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     ACER AO725 Notebook Carrefour'da 549 tl, Carrefour Axess ile 494 tl

AMD DUAL CORE C70 1.0 GHZ
    AMD RADEONTM HD 6290 ONBOARD
    WINDOWS 8, HDMI
    AĞIRLIK:1,2 KG
    11.6" HD LED EKRAN
    HDD:320 GB
    2 GB DDR3
    2X 2.0 - 1X 3.0 USB
    PİL HÜCRE SAYISI 4 HÜCRELİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2y -- 14 Nisan 2013; 0:00:09 >

• İşlemcisi hakkında bi bilgim yok ama gayet sıcak gibi. Ram az ama bu fiyata beklenti bu kadar olabilir :D
  • Geçen sene Kipa'nın elektronik kampanyasında bu aleti arkadaşa 460 TL gibi bir fiyata almıştık. Neden bir tane de ben almadım diye üzülmüştüm sonradan.

Arkadaş kullanıyor ve memnun.
  • Fiyat çok iyi. Her türlü film, müzik, internet ihtiyacınızı görür. Ayrıca birçok oyunu da düşük ayarlarda oynatır, sıkılmazsınız.

Bu fiyata N2600 işlemcili netbook bile yok. Bu onları cebinden çıkarır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Geçen sene Kipa'nın elektronik kampanyasında bu aleti arkadaşa 460 TL gibi bir fiyata almıştık. Neden bir tane de ben almadım diye üzülmüştüm sonradan.

Arkadaş kullanıyor ve memnun.

Ben de o kampanyadan aldım ve aldığımın 3 üncü ayında aynı fiyata satabildiğim için kendimi şanslı görüyorum.
    AMD işlemci olması zaten felaket. Ne rami iki katına çıkarmak ne de SSD takmak fayda etmedi.
    Bir de üzerine kapağın kapatıldığında gövdeye değmesini engelleyen lastik tamponların bir bir dökülmesi satmam gerektiğini anlamamı sağladı ve kurtulduğuma şükrediyorum.
  • pil olayı kötü sanki, benim packard 8-10 saat götürüyordu, bu 2-3 saat anca götürür...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakalım yarın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6000 TL'LİK MEDİA MARKT ÇEKİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de var bu cihaz isimi goruyorda tus takimi falan rezalet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Ben de o kampanyadan aldım ve aldığımın 3 üncü ayında aynı fiyata satabildiğim için kendimi şanslı görüyorum.
    AMD işlemci olması zaten felaket. Ne rami iki katına çıkarmak ne de SSD takmak fayda etmedi.
    Bir de üzerine kapağın kapatıldığında gövdeye değmesini engelleyen lastik tamponların bir bir dökülmesi satmam gerektiğini anlamamı sağladı ve kurtulduğuma şükrediyorum.

Dur tahmin edeyim; AMD işlemci çok mu ısınıyordu? Kesin çok ısınıyordur.

Bildim mi?
  • f/p ekseninde ürüne bakmak lazım.. yoksa üstüne 1000-2000 tl daha koysa herkes sessiz, üstün performans, ısınmayan, tasarım harikası bilgisayar alır!...
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2y

f/p ekseninde ürüne bakmak lazım.. yoksa üstüne 1000-2000 tl daha koysa herkes sessiz, üstün performans, ısınmayan, tasarım harikası bilgisayar alır!...

iyi bir cevap olmuş begenmeyen arkadaşlar koysunlar 1500 tl gidip alsınlar başka bişeler...
    internette gezinecek müzik dinleyecek kendi halinde geçinecek oyun oynamayn lar için ideal hemen 2 arkadaşıma tavsiye edeceğim
  • film izlemek için ekran biraz.küçük degilmi bide acer sanki bu biraz ucuza bulsam kamyon lastigi alırım demek olmuş :)
    sırf ucuz die alinmaz bence bu hem hicde öyle 1500 filan koymaya gerek yok iyi bir laptop icin vatan 1200 lere lenovonun z580 verdi ha ben bundan iki tane alirim ondan bitane alana kadar diyorsaniz sizin karariniz

• @usta0037

herkesin ihtiyacına göre laptop var en düşük seviye internet dolaşımı için fiyat gayet uygun bunun dışında sağlam bir makinenin fiyatı 2000 li rakamlarda geziniyor sizin bahsettiğiniz ortaya yakın alt seviyeler ha benim ihtiyacımı çojk çok karşılar ama dediğim gibi oyun makinesi isteyenin ihtiyacını nekadar karşılar herneyse konu böyle uzar gider en mantıklı bakış açısı fiyat ve yapılacak işler yönünden bakmaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Dur tahmin edeyim; AMD işlemci çok mu ısınıyordu? Kesin çok ısınıyordur.

Bildim mi?

Sadece ısınsa sorun olmaz ama rezalet yavaştı.
    Kimse bana AMD mobil işlemciyi savunmasın. Şimdiye dek kullandığım 3 farklı AMD mobil işlemci hem ısınıyordu hem de çok yavaştı.

• quote:

Sadece ısınsa sorun olmaz ama rezalet yavaştı.

Emrin olur.
  • quote:

Sayın Tuvnera, bu cihaz bir netbook, kıyaslama ve beklentilerin buna göre yapılması gerekiyor. Şu an size bu cihazla yanıt veriyorum. İnternet ve multimedya performansı tatminkar. Rakip olduğu intel atom mimarili netbook'lara göre oldukça verimli çalısıyor. Üstelik mobil kullanımda gerçekten 6 saat dolaylarında pil ömrüne sahip.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kullanmadiklarim satilik

quote:

Sayın Tuvnera, bu cihaz bir netbook, kıyaslama ve beklentilerin buna göre yapılması gerekiyor. Şu an size bu cihazla yanıt veriyorum. İnternet ve multimedya performansı tatminkar. Rakip olduğu intel atom mimarili netbook'lara göre oldukça verimli çalısıyor. Üstelik mobil kullanımda gerçekten 6 saat dolaylarında pil ömrüne sahip.

Ben de oturup BF2 oynamadım zaten
    Mozilla' da 3 sekmeden fazla açtığım zaman kilitleniyordu.
    Ctrl+Alt+Del kullanmaktan bunalmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 14 Nisan 2013; 14:50:50 >

• Muhtemelen problemli bir ürüne denk gelmişsiniz. c60 işlemcili Acer One 722'yi 1 yılı aşkın zamandır kullanıyorum, internette gezinirken bir sıkıntım olmadı, genellikle 7-8 sekme aktif kullanırım. şu an internette gezinirken bir taraftan müzik dinliyorum, utorrent download yapıyor, sıkıntım yok.
  • Elektronik şans işi safsatasına inanmam
    Zaten cihazı internette araştırınca Atom dan bile rezil olduğuna dair yorumları okuyabilirsiniz.

• Size göre herşey çöp zaten.. İhtiyacı olanlar alabilir bence. fiati uygun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.