Şimdi Ara

ACER AO725 Notebook Carrefour'da 549 tl, Carrefour Axess ile 494 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
3.357
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Elektronik şans işi safsatasına inanmam
    Zaten cihazı internette araştırınca Atom dan bile rezil olduğuna dair yorumları okuyabilirsiniz.

Cihazı uzun süredir kullanıyorum. Neye inanayım. Neyse Fanboy tavrına gerek yok, N2600 mini masaüstü pc de var evimde ondan daha fazla memnunum. Siz inançlarınızla yolunuzda ilerleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kullanmadiklarim satilik

Muhtemelen problemli bir ürüne denk gelmişsiniz. c60 işlemcili Acer One 722'yi 1 yılı aşkın zamandır kullanıyorum, internette gezinirken bir sıkıntım olmadı, genellikle 7-8 sekme aktif kullanırım. şu an internette gezinirken bir taraftan müzik dinliyorum, utorrent download yapıyor, sıkıntım yok.

Bu adama laf anlatmaya değmez hocam. Aynı cihaz 300 liraya satılsın, yazdığı tüm yorumları yalayıp yutar ve 3 tane birden satın alır. Kalıbımı basarım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Ben de o kampanyadan aldım ve aldığımın 3 üncü ayında aynı fiyata satabildiğim için kendimi şanslı görüyorum.
    AMD işlemci olması zaten felaket. Ne rami iki katına çıkarmak ne de SSD takmak fayda etmedi.
    Bir de üzerine kapağın kapatıldığında gövdeye değmesini engelleyen lastik tamponların bir bir dökülmesi satmam gerektiğini anlamamı sağladı ve kurtulduğuma şükrediyorum.

Dur tahmin edeyim; AMD işlemci çok mu ısınıyordu? Kesin çok ısınıyordur.

Bildim mi?

Sadece ısınsa sorun olmaz ama rezalet yavaştı.
    Kimse bana AMD mobil işlemciyi savunmasın. Şimdiye dek kullandığım 3 farklı AMD mobil işlemci hem ısınıyordu hem de çok yavaştı.

AMD Athlon Neo II K345 işlemcili laptop kullanıyorum. Fiyatına ve 12 W'lık TPD değerine göre hiç fena değil. Tabii ki bir core i5 olamaz ancak fiyatına göre pil dayanma süresi ve ısınma seviyesi kabul edilebilir seviyede.

Bence asıl sorun AMD'den değil Acer firmasının üretim kalitesizliğinden kaynaklanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: Kullanmadiklarim satilik

Muhtemelen problemli bir ürüne denk gelmişsiniz. c60 işlemcili Acer One 722'yi 1 yılı aşkın zamandır kullanıyorum, internette gezinirken bir sıkıntım olmadı, genellikle 7-8 sekme aktif kullanırım. şu an internette gezinirken bir taraftan müzik dinliyorum, utorrent download yapıyor, sıkıntım yok.

Bu adama laf anlatmaya değmez hocam. Aynı cihaz 300 liraya satılsın, yazdığı tüm yorumları yalayıp yutar ve 3 tane birden satın alır. Kalıbımı basarım.

Kendi kişiliğinde bir değer göremeyen senin gibilerin başkalarının kişiliğine saldırmaya çalışmasına sadece gülüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• C60 olanını kullandım bir süre. SSD+4GB ile. Gayet tatminkardı. Batarya süresi de oldukça iyiydi. 10.1" gibi saçma bir ekrana saçma atom işlemcili netbooklar vardı o zaman.
  • özel konulara girmeden yorumlarınızı sadece ürün hakkında yapsanız daha uygun olur diyorum hem birbirinizi kırmamış olursunuz.@TuVNeRa@jay jay justified
  • fiyat ii ama alcak olanlarin pek birsey beklememesi gerek. kullandim bende bu ürünü 1 hafta olmadan iade ettim. onemli olan ne amacla alincagi ve kisinin ne bekleyecegi
  • fiyat çok iyi. ama herkesin beklentisini karşılayamayabilir
  • Paylaşım için teşekkürler.

Akşam üzeri gidip aldım. :)
  • Donanım tırt ben hdmi ile 1080p film aktarırım dedim plazmaya gittim filmleri denedim cihaz açamıyor resmen patlıyor filmlerdeçOda 8-9gblık filmlerdi.
  • geçen bimin verdiği asusla kıyaslarsak nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Donanım tırt ben hdmi ile 1080p film aktarırım dedim plazmaya gittim filmleri denedim cihaz açamıyor resmen patlıyor filmlerdeçOda 8-9gblık filmlerdi.

UVD3 mevcut üzerindeki HD 6290M'de. Her türlü medyayı rahatlıkla çözebiliyor. Yapamamışsınız, donanıma sallamayın bari.
  • Ben de bir sorun yaşamadım valla herhangi medya oynatırken. CS4 le işlerimi de gördüm bir o kadar rahat.
  • Fiyat/performans olarak 11.6 boyutlarında alınası bir ürün, tek eksiği 4 hücreli pili ancak fiyatı nedeniyle göz ardı edilebilir, ben asus 1215b kullanıyorum(12.1 ekran), üzerinde amd c60 cpu, hd6290m gpu var, kullanım amacım internet, microsoft visual studio ve adobe programları(photoshop, fireworks vb) ve benzeri yazılım, tasarım programlarıydı. Bunları rahatlıkla kullanıyorum, referans olması açısından euro truck simulator 2 oyununu çok akıcı olmasa bile oynanacak seviyede çalıştırabiliyor ki oyun oynatmasını beklemiyeceğim, oynatırsa eyvallah diyeceğim bir cihaz. Kısacası ihtiyacınızı iyi belirleyin, 15,6 boyutlarında laptopları taşımak yarım saatden sonra sıkıntı verir, internette dolaşıp, film izleme ve benzeri seviyelerde iş yaparım ve en önemlisi taşınabilirliği önemli diyorsanız bu cihaz ihtiyaçlarınızı karşılar.
  • 1080p açamayan srkadaş nasıl becermiş anlayamadım, özellikle gpu'yu kullanamayan bir player falan seçmiş olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

@usta0037

herkesin ihtiyacına göre laptop var en düşük seviye internet dolaşımı için fiyat gayet uygun bunun dışında sağlam bir makinenin fiyatı 2000 li rakamlarda geziniyor sizin bahsettiğiniz ortaya yakın alt seviyeler ha benim ihtiyacımı çojk çok karşılar ama dediğim gibi oyun makinesi isteyenin ihtiyacını nekadar karşılar herneyse konu böyle uzar gider en mantıklı bakış açısı fiyat ve yapılacak işler yönünden bakmaktır

hocam benim anlatmak istedigim acer sıkıntısı zate ürüne lafım yok ha işlemcisindende hiç anlamam desem yeridir hatta arkadaşa basit bişeyler bakıyordum almayı bile düşündüm ama acer oldugunu anlayınca hemen buz gibi oldu sıcakfırsat sandıgım ilan ama benim z580 de laf söyletmem samsung acer dell toshiba ve hp kullandım ama lenovo bambaşka hiçde altın bir üstü ortanın bir altı degil crysis 3 bf 3 farcyr 3 yüksek ayarlarda oynadım hiç ısınmadı ve kasmadı desem yeridir şuandada maxpayne 3 oynamayı düşünüyorum bence en üst cihaz bu evet belki bu işlerden sizler kadar anlamadıgım yazımdan belli olmuştur ama ben z580 i tek geçerim

• AMD Kaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Geçen sene Kipa'nın elektronik kampanyasında bu aleti arkadaşa 460 TL gibi bir fiyata almıştık. Neden bir tane de ben almadım diye üzülmüştüm sonradan.

Arkadaş kullanıyor ve memnun.

severek kullanıyoruz, bataryası 6 hücreli ve 5-6 saat gidiyor

Edit: Ürün windows 7 home basic ile gelmişti, onunla kullanmak gerçekten sıkıntı veriyordu, win 7 ultimate ile gayet akıcı bir bilgisayar oldu

Mesela şu anda 8-10 sekme açık, medya player, utorrent aktif, kasma takılma kesinlikle yok. Spash pro ile Full hd videolarda takılma yok( 18gb)

Isınma mevzusu; prizde iken sol taraf ılık pilde iken gayet serin

Ao722 c60 işlemcili, bu c70 biraz daha akıcı kullanıma izin verir ama pil 4 hücreli.( kullanım süresi tahminim 3-4 saat olur)

Ekranı parlak ama gayet kaliteli BU fiyata bence gayet iyi tavsiye ederim, umarım almayı düşünenlere yardımcı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebellious86 -- 16 Nisan 2013; 0:19:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rebellious86

quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Geçen sene Kipa'nın elektronik kampanyasında bu aleti arkadaşa 460 TL gibi bir fiyata almıştık. Neden bir tane de ben almadım diye üzülmüştüm sonradan.

Arkadaş kullanıyor ve memnun.

severek kullanıyoruz, bataryası 6 hücreli ve 5-6 saat gidiyor

Edit: Ürün windows 7 home basic ile gelmişti, onunla kullanmak gerçekten sıkıntı veriyordu, win 7 ultimate ile gayet akıcı bir bilgisayar oldu

Mesela şu anda 8-10 sekme açık, medya player, utorrent aktif, kasma takılma kesinlikle yok. Spash pro ile Full hd videolarda takılma yok( 18gb)

Isınma mevzusu; prizde iken sol taraf ılık pilde iken gayet serin

Ao722 c60 işlemcili, bu c70 biraz daha akıcı kullanıma izin verir ama pil 4 hücreli.( kullanım süresi tahminim 3-4 saat olur)

Ekranı parlak ama gayet kaliteli BU fiyata bence gayet iyi tavsiye ederim, umarım almayı düşünenlere yardımcı olur.

Aleti kullanmayan insanların yorumlarından ziyade gerçek kullanıcı yorumu dikkate alınmalı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.