Arkadaşlar bu bahsettiğim model netbook tan almak istiyorum kullanan veya daha önceden araştırmış bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımlarını esirgemesinler.
İşletim Sistemi : Linux İşlemci : Intel® Atom? processor N270 (1.60 GHz, 533 MHz FSB, 512 KB L2 cache) Ekran : 8.9" WSVGA high-brightness Bellek : 1GB DDR2 533Mhz Sabit Disk : 120GB 2,5´ HDD Webcam : Entegre Acer kamera, 0.3DV CrystalEye Diğer : Wlan, Wireless,Card reader, 3-cell battery, 1,26kg ,10/100 Mbps Fast Ethernet, Koruma cantası LU-S040A-065(w) LU-S050A-065(b)
windows yüklü modelini şuan kullanmaktayım gayet güzel ve kullanışlı klavyesi çok rahat dahili camerası var wirelessi çok iyi iyi kötü efsane oyunlarıda çalıştırıyor ama yenilerini değil tabiki vatanda bugün gördüm 790 ytl civarı bişeydi
Dostum teşekkür ediyorum yorumların için. Anladığım kadarıyla sendeki 160 gb lık olan versiyonu.Bu versiyonda bluetooth mevcut değil seninkinde mevcutmu acaba?
bendeki 120 gb xp home yüklü olanı bluetooth yok diğer modelde var sanırsam ayrıca pili daha çok dayanıyor benimki max 2.5 saat..
benim aldığım model 160 GB lık olanı 700 YTL. Çok ama çoook memnunum. Siyah olanı bana göre en şekil olanıdır o yüzden siyah aldım tabi herkesin zevki farklı
ama şu bi gerçek ki ACER iyi iş başarmış şiddetle tavsiye ederim
Bu arada sistemi alırken HDD'ye dikkat etmekte fayda var zira Linux'lu iki model bulunuyor, birisi HDD'li diğer SSD'li, Acer One'ın SSD'li sürümünü gördüğünüz yerde kaçmanızı şiddetle tavsiye ederim, hele alır da üzerine Windows XP kurarım diyorsanız, yazma hızı en düşük SSD şampiyonası olsaydı sanırım Acer One'ın SSD'si açık farkla birinci olurdu.
bu konu ıle ılgılı arkadalar ıle actıgım konu uzerınden tartısmaktayız ıstersen o konudan devam edebılırız bırlıkte sonucta aynı seyı ıstıyoruz