Şimdi Ara

ACER 6530G XP YÜKLEDİM İZLENİMLERİM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
6.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar xp yükledim nasıl yükledim ve ne tür durumlarla karşılaştım anlatayım...

ÖNCELİKLE VİSTADAN SONSUZA KADAR VAZGEÇMEYİ KABULLENİN DAHA SONRA XP KURUN.....
    KURMADAN ÖNCEhttp://komku.blogspot.com/2008/11/acer-aspire-6530-6530g-windows-xp-and.html SİTESİNDEN XP DRİVERLARININ HEPSİNİ ALIP XP KURMAYI DÜŞÜNMEDİĞİNİZ SÜRÜCÜNÜN İÇİNE ATIN,YADA BİR YERE KAYDEDİN...:-)
    ÖNCELİKLE İÇİNDE SATA DRİVER BULUNAN BİR XP CD Sİ EDİNİN BİLGİSAYARCILARDA MEVCUT.BEN BU CD YARDIMI İLE KURDUM BELİRTEYİM....
    Kurmadan önce bilgisayarı başlatın F2 tuşu ile bios a girin ve main içinde en altta bulunan SATA nın karşısında yazan ACHİ yi İDE yapın.....
    Daha sonra istediğiniz bir sürücüye xp nizi paşalar gibi kurun ve sonrasında da driverlarını kurun.Toucpad otomatik tanıyor bunu kurmasanızda olur.

ŞİMDİ DE SONUÇLARI

-Makine adeta delirdi kafayı yedi.Çıldırdı adeta uçuyor şu an.... tutamıyorum bir türlü, her şey aşırı hızlı hale geldi.Vistada bulunan hantallıktan eser yok.Herşey tıkır tıkır çalışıyor
    -Ses vistada az çıkıyordu bunda bariz derecede fazla bir ses çıkıyor zannedersin ekstradan hoparlör fakan takılmış.
    -Dokunmatik tuşlarda sorun yok çaılışıyor fakat Euro ve Dolar tuşlarını çalıştıramadım.

AÇIKÇASI BEN BU MAKİNE İÇİN KESİNLİKLE XP DİYORUM Kİ BEN ASLINDA XP YE KARŞIYDIM VİSTAYI SAVUNURDUM AMA GÖRDÜM Kİ ALİMDE BULUNAN 6530 G DE VİSTA XP NİN YANINDA SALYANGOZ GİBİ KALIYOR...

HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN DİYELİM:-)

• değerli commandos07 arkadaşım tekkelime ile süpersin.hemen işe koyulup xp kurmayı planlıyorum.ne bu vista bunalımı.tahminlerim doğruimiş.

bu makinaya xp pro 64 bit yakışır diye düşünüyorum.bende kurunca bende izlenimlerimi yazarım.
  • arkadaşlar windows 7 dir bu makinenin hakkı xp bende kurdum 32 ve 64 bit olarak ama kesinlikle 64 bit windows 7 deneyin derim

ahcili kurulum da yapabiliyorsunuz xp ile ide getirmenize gerek yok, sadece ahci driverini nlite programı ile xp cdnize gömmeniz yeterli sonra tıkır tıkır yükleniyor boşuna performanstan olmayın yani, ama xplerde mobility modder yemiyor bu alet bi türlü yediremedim o yüzden ekran kartında 2 şıkkınız kalıyor yukarıda verilen linkten temin etmiştim bende driverları orda bir asus un bir dell in driveri var asusun ki 64 bit xp yede uyuyor dellinki uymuyor diğer driverlarda sorun çıkmıyor sadece xp 64bit'te windows başlarken parmak izi olayını yapamadım o kadar ama gene de windows 7, direct x 11 performansıyla bişeyler yapmak başka oluyor crysis de bile performans gözle görülür artış gösterdi buna bile değer

deneyim derim windows 7
  • windows 7 de denemek istiyorum.driverlerini nerde bulabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VMTX -- 11 Şubat 2009; 8:21:59 >
  • çoğunu kendi buluyor ama sorun çıkabilir diye ben yükledim bazılarını tekrardan o xp'ye yüklediğin driverların hepsi oluyor, bir tek ekran kartı kalıyor onu kendi buluyor ama ben mobility modderla driveri modlayıp öyle kullanıyorum denemeni hatta windows 7'de kalmanı öneririm
  • Aynen Dediğin Gibi Makinaya Xp Kurduğumda Çıldırdı Makina...
  • ok arkadaşlar tavsiyelerinizi deniyicem.bakalım nasıl sonuç vericek çok merak ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg x200 netbook xp driver ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ahci yi niye ide yapıyorsun ki

sata driverlı xp zaten ahcida hızlı çalışır

ide açarsan bilgisayarı yavaşlar
  • arkadaşlar ben de 65300G kullanıcısyım.bilgisayarımda vista kurulu ve bariz bir şekilde yavaş yavaş yavaş yani artık gelip görmeniz lazım o derece anlkatılır yavaş kelimesi :D şimdi ben buna xp kurmak istiyiroum servisine götürdüm 60tl para istediler :S bn bu xp yi kendim kursam garantisi iptal olur mu ???
  • Vistanın Yedeğini Cdye Veya Zaten 3e Bölünmüş Hard Disk Var Birisinden Birisine Kayıt Et Ondan Sonra Kur Xpyi Kafana Göre Takıl...Bir Sorun Olursa Yedekteki Vistayı Alırsın Sorun Felan Kalmaz...
    quote:

Orjinalden alıntı: hüseyin_07

arkadaşlar ben de 65300G kullanıcısyım.bilgisayarımda vista kurulu ve bariz bir şekilde yavaş yavaş yavaş yani artık gelip görmeniz lazım o derece anlkatılır yavaş kelimesi :D şimdi ben buna xp kurmak istiyiroum servisine götürdüm 60tl para istediler :S bn bu xp yi kendim kursam garantisi iptal olur mu ???
  • Süper bi konu olmuş emek vermişsiniz.

bu yüklediğiniz XP 32 bit mi 64 bit mi ?

64 bit nerden bulucaz nette torrentlerde var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: azrail155

Vistanın Yedeğini Cdye Veya Zaten 3e Bölünmüş Hard Disk Var Birisinden Birisine Kayıt Et Ondan Sonra Kur Xpyi Kafana Göre Takıl...Bir Sorun Olursa Yedekteki Vistayı Alırsın Sorun Felan Kalmaz...
    quote:

arkadaşlar ben de 65300G kullanıcısyım.bilgisayarımda vista kurulu ve bariz bir şekilde yavaş yavaş yavaş yani artık gelip görmeniz lazım o derece anlkatılır yavaş kelimesi :D şimdi ben buna xp kurmak istiyiroum servisine götürdüm 60tl para istediler :S bn bu xp yi kendim kursam garantisi iptal olur mu ???

yardımınız için teşekkürler en yakn zamanda kurmaya çalışıcam xp yi

• KUR TABİ KUR VİSTA ÇEKİLMEZ HİÇ...
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: azrail155

Vistanın Yedeğini Cdye Veya Zaten 3e Bölünmüş Hard Disk Var Birisinden Birisine Kayıt Et Ondan Sonra Kur Xpyi Kafana Göre Takıl...Bir Sorun Olursa Yedekteki Vistayı Alırsın Sorun Felan Kalmaz...
    quote:

yardımınız için teşekkürler en yakn zamanda kurmaya çalışıcam xp yi

• Ben de xp 32 bit ile w7 64 biti aynı anda kullanmayı planlıyorum. 64 bit w7 sadece oyun için
    XP'nin hızından vazgeçemeyenlerdenim ben de. Vista hayal kırıklığı. w7 yi denemedim henüz.
  • kardeş ne kurdunda vistadan daha cok ses çıkardı makine halbuki tam tersi olmalı
  • ben visstaya format attım yine çalışmıyo onlar bahane arıyomuş demekki
  • arkadaşlar acer 6530 xp kurdum fakat bir sorunum var ati hd3650 driver ve catalyst yükleyemiyorum komku blogspottaki driver olmadı arkadaşlar başka atinin sitesinden indirdiğim güncel driver da donanımınız bu yazılımla uyumlu değil hatası veriyor.Bir şekilde acerfans.ru rusça siteden temin ettim ama

xp her açılışta çözünürlüğü 1024*768 e çekiyor 1300*xxx ayarlamama rağmen lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mi veya uyumlu driver olan
    link vs.... gönderebilirmi
  • vista kadar hantal bir işletim sistemi yok
    xp kurup eğer illa vista istiyorsanız bunu da tema ile yapabilirsiniz
    vistada ekstradan ne yapıyorsunuz ki zaten? ben aldığımdan beri notebookumda xp kullanıyorum
    şu an xp sp3le son derece sorunsuz ve çok hızlı
  • dostum peki sarj durumu nasıldır? arttı mı performansı? ben de dusunuyorum. ama hem vısta hem xp kurarsam nasıl olur sızce? goruslerınızı beklıyorumm.
  • Hiç İkisini Birden Felan Kurma Sakın...Vista Çok Hantal Ve Ram'de 1 gb Yer Tutuyor...Boşu Boşuna Pcyi Yavaşlatma.Kur Xpyi Paşalar Gibi Ne İstersen Yap Ondan Sonra...
    quote:

Orjinalden alıntı: seo204

dostum peki sarj durumu nasıldır? arttı mı performansı? ben de dusunuyorum. ama hem vısta hem xp kurarsam nasıl olur sızce? goruslerınızı beklıyorumm.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.