Arkadaşlar ben laptopu xp ye çevirdim çevirmeden öncede recovery cd sini yapmayı unuttum recovery sürücüsüde hatalı recovery cd sini nerden bulabiliirm şimdiden teşekkürler
aynen yaa bende empowering şifremi unuttum recovery yapamıorum yardım edecek yokmu ?
Selam arkadaşlar, aynı sorun bende de var. Ben de 5920g 602 kullanıcısıyım. Malesef ben de en başta recovery dvd si oluşturmadım.Bilgisayarı vatan dan aldım ve bana dvdleri oluşturmam gerektiğini söylemediler ve ben de tek tuşla format atabileceğimi sanıyordum. Ancak vistada sorun çıktı ve bilgisayarı açtığımda simsiyah ekranlar karşılaşıyordum. Alt +f10 u denedim. DVD olmadığı için elimde recovery yapamadım. Fabrika ayarlarına dön dediğimde ise benden empowering şifresini istedi ki ben böyle bir şifre belirlemedim. O an Türkiye dışında olduğum için hemen servise götüremedim ve içindeki dosyalara acil ihtiyacım vardı.Vistanın kurulu olduğu C: sürücüsüne hiç dokunmadan, D: sürücüsünü de formatlamadan D: sürücüsüne direk xp yi kurdum. Ancak şimdi artık geri vistaya dönmek istiyorum ama bir türlü başaramadım. Bilgisayarımın ilk kurulumunu yapan vatan bilgisayara gittim sordum. Onlar artık xp yi kurarak vistayı sildiğimi söylediler ama ben c: ye hiç dokunmadım ve sadece D: ye kurdum. Kaldıki D: de hiç birşeyi silmedim. Lütfen bir çözüm yolu söylerseniz çok sevinirim. Hdd deki ölü durumdaki vistayı uyandırma ile ilgili makaleyi ve daha başka makaleleri okudum ama onlar 5920 g modeli için denemiş yollar değil ve ben onları denediğim de malesef başarılı olamadım çünkü bazı dosyalar farklılık gösteriyordu. Yardımınızı bekliyorum. ilgilenenlere şimdiden tşkler.