Şimdi Ara

acer 5920 bios şifremi hatırlamıyorum yardım lütfen :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam..bende acer aspire 5920 model laptop var...phoenix bios var... MPOWERING TECHNOLOGY ile format atmak istedim ama bios şifresi istedi..makinayi açtıgım gibi şifre istiyo ve şifreyi bilmiyorum..makinam açılmıyo direl şifre kısmı çıkıyo..şifreyi 3 kere yanlış girdigimde (03080) hata kodu çıkıyo..pili çıkarmayı denedim ama bulamadım...phoenix backdoor şifrelerinden bazılarını denedim ama olmadı...yardımcı olursanız çok sevinirim..teşekkürler şimdiden...

• 3 seçenek var, pili çıkarıp 15 sn sonra geri takmak olmuyor ise pilin takılı olduğu artı ve eksi kutuplara paralel bir iletken ile kısa devre yapmak veya bu işten anlayan birine götürmek.... kolay gelsin....
  • Laptoplar icin bios sifreleri bios icine yazilmaz calinti olma ihtimaline karsin baska bir chip icinde tutuluyor ve bios pili ile sifirlanmiyor. en iyisi teknik servise faturasi ile birlikte goturmeniz... anca o sekilde biosun sifresini size cozerek vereceklerdir. yoksa onlarda calinti muamelesi gosterebilirler.
  • HDD şifresi bahsettiğin şekildedir... ve kesinlikle kırılmıyor... ama bios şifresi öyle değil... işim gereği sık sık karşılaştığım birşey bu konuda hiç bir problem yaşamadım şimdiye kadar.... ayrıca googleda arama yapıp amator kişiler tarafından bu işlemin kısa sürede yapılabildiğini ve sonuç alan bir çok insanın benim başıma geldi söyle hallettim diye makalelerine rastlamakta mümkündür... zaten arkadaş daha önce böyle birşey ile uğraşmadı ise bilgisine güvendiği bir teknik servise götürmesi daha doğru olacaktır... pil anakartın diğer tarafında olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgedik06 -- 10 Ocak 2011; 13:45:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.