Şimdi Ara

acer 5745g sorunum acill lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bilgisayarı alalı 3-4 ay oldu daha ve sorunsuz olarak kullanıyordum.dün gt420 ekran kartında bi sorun çıktı.driverlerım güncel olur hep önceki sürümleride yükledim yinede düzelmedi.sorunu koyduğum resimle anlatmaya çalışıcam.

     acer 5745g sorunum acill lütfen


    arkadaşlar bu resimde gpu kapalı gibi gözüküyor üzerinde gpu 0 vatt güç harcıyor yazıyor.normalde bu simgenin renkli olması lazım şu an siyah beyaz.benim aklıma ekran kartının yanmasından başka birşey gelmiyor sorun ne olabilir ?eğer ekran kartım yandıysa garantiden değiştirebilirmiyim ?



  • ne bekliyorsunki garantiye ver değiştirsinler.
  • arkadaşlar sorun çözüldü.driverı değiştrdim vs. ama düzelmeynce fabrika ayarlarına geri döndürdüm bilgisayarı ve sorun çözüldü sonra en güncel sürücüyü tekrar kurdum yine aynı sorun oluştu.sanırım son sürücüde bi problem var

    edit:benzer bir sorun yaşayabiecek arkadaşlar için yazdım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samican -- 21 Temmuz 2011; 14:57:25 >
  • Optimus la alakalı bir durum bu yaşadığın , pc nvidia ekran kartını kullanmaya başladığında yeşil olacaktır.Programın amacı zaten yüksek çözünürlük isteyen oyunlarda veya hd filmlerde falan nvidia ekran kartını devreye sokmaktır.Gri olarak durması intel hd ekran kartını kullandığından dolayıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.