Şimdi Ara

Asus X64J Laptop Ekran Karıncalanma,Pixel sorunu YARDIM Lütfen !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Ben Asus x64j kullanıcısıyım. yaklaşık laptobu alalı 6 ay oldu. uzun süredir karşılaştığım enteresan bir problemle ilgili resimleri buraya koyuyorum. Genellikle dvd seyrederken belirli bir süre sonra ekranda renkli kareler görünüyor . ( Resimde Görüldüğü üzere ) bilgisayarı bloke ediyor. Kapatıp açınca bilgisayarı tekrar kendine geliyor fakat yine birşey izlemek istesem aynı sorunla karşılaşıyorum. Mesela bir facebookta video izlesem bu sorunla karşılaşmıyorum. Ekran kartı chipset vs driverlaarı güncelledim ve gerekli yazılım ne varsa denedim sorun yazılımsal gibi gelmedi bana donanımsal bir problemmi acaba? ısınma veya uzun süreli izleme ile alakalıda olmayan bu duruma karşı nasıl bir çözüm önerisi sunabilirsiniz arkadaşlar engin bilgilerinize sığınarak soruyorum :)

Buyrun Telefon ile çekdiğim Resim Linkleri...

Buda Yakından Çekilmiş bir görüntü.

• Öncelikle geçmiş olsun. Sorun chipset arızası gibi görünüyor. Harici monitöre görüntü aktarmayı dene orada vermiyorsa data kablosu olma ihtimalide doğabilir.

http://www.laptopservisi.name/ Burdan bi göz at istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laptopyardim -- 6 Ağustos 2011; 13:41:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer ekran goruntu sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.