Şimdi Ara

ACER 5739 DERNEĞİ----ANA PAYLAŞIM KULÜBÜ--Ayrıntılı İnceleme İçeridedir (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.975
Cevap
7
Favori
159.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mutlu arkadasim

    arkadaslar sizce oyun oynayinca laptobun omru azalirmi . . counter oynuyom arada 60 derecelerde gezio gt130m ekran karti cok oyun oynayan biri deiilim merak ettim sadece
  • arkadaslar darty de 5739 8700 işlemci gt130m ekran kartli model 1400 mus ramler ddr2 herhalde bu modelde wista ile gelio 20 dolara win7 alinabiliyor.. .işlemciceye oncelik verenler 1700 e alamayanlar bu modeli onceliklerine koysalar daha iyi bence tabi sizin secimizdir..
  • http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

    en son sürücüyle ses sorununu test eden oldu mu arkadaşlar?
  • ya be yuklıcem ama benim sistem vista nasıl yapıcam bunu vista 32bit olanı varmı bulan varsa severim??
  • http://www.nvidia.com/object/notebook_winvista_win7_195.62_whql.html


    sonsurummmu bilmiom senin icin buldum aradim bunu cikardi son surumdur herhalde kendindeki surumu kontrol et
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gunesindostu

    mutlu arkadasim

    arkadaslar sizce oyun oynayinca laptobun omru azalirmi . . counter oynuyom arada 60 derecelerde gezio gt130m ekran karti cok oyun oynayan biri deiilim merak ettim sadece

    Şöyle örnek vereyim ben ondan sonra emin olabilirsin sanırım

    Eski monster bilgisayarımda tam 3 sene boyunca bazı günler kapalı olmak üzere hergün torrent emule ve rapid kaynaklarından indirme yapmaktaydım.. Yani laptop gece gündüz açıktı.. Günlerce aç kapa yapmadan kullandığımı bile biliyorum (acerı da aynı şekilde kullanmaya devam etmekteyim).. Çoğu zaman da Cod4 Lineage2 benzeri online oyunları sabahlara kadar (özellikle üniversitede) oynadığımı biliyorum.. Buna rağmen hiçbir şekilde bir sorun yaşamadım..

    Ki yaşamam gereken ilk sorun harddisk sorunuydu.. Zira 3 sene boyunca emule benzeri programları çalıştırmak zorunda kaldı.. Emule kullananlar bilirler harddiski gerçekten çok zorlar..


    Demek istediğim öyle oyun oynamakla, gece gündüz açık kalmasıyla hiçbir laptopun ömrü azalmaz.. Ki bilgisayarların ekonomik ömürleri tahmin ettiğinizden çok daha fazladır ömrünü tamamlayana kadar siz yeni bir laptop almış olursunuz zaten.. Buyüzden gönül rahatlığıyla istediğiniz gibi kullanın bilgisayarınızı.. Tek dikkat etmeniz gereken elektrik kesintileri ya da yıldırım gibi olağanüstü durumlar ve sıcaklıktır..




  • internetten ful time counter o zaman :)))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gunesindostu

    internetten ful time counter o zaman :)))


    Olması gereken de bu zaten Arkadaşımın 4 yıllık Nvidia 6600 ekran kartlı Datron laptopu bile bozulmadıysa bukadar işkenceye dayandıysa her laptop dayanır..
  • 5739G - 744G32Mn modeli,
    İntel Core 2 Duo P7450 2.1 Ghz işlemcili modelin oyun performansını denemiş olan yok mu?
    GTA 4 oyununda kaç FPS aldığını merak ediyorum bilgisayarın. :) Kim benim için ölçebilir?
  • herkese merhaba.bende uzun zamandır bir laptop almak istiyordum kendimce araştırmalarım sonucunda BÜTÇEME'de uygun olarak 3gün önce 5739G 664g32mn aldım.vatan bilgisayardan 1410TL(933USD) o gün kur yüksekti.neyse iyimi yaptım bilmiyorum.sizler kadar bilgisayar bileşenleriyle haşır neşir değilim.
    t6600 2.2 ghz
    geforce gt240m ekran kartı
    4gb ddr3 ram
    320gb hd
    windows 7
    birde evde telefon kullanmadığım için uydunet aldım.limitsiz fiyatı 17 küsür tl.
    limitsiz tt nette 39 tl galiba.eve telefon çektirsem birde onun için kullanmasam bile her ay ayrıca 9 tl hat bedeli ödiyecektim.
    modem seçenekleri fazla olmadığından netmaster kablosuz cbw-560 aldım.gayet iyi çalışıyor.telefonla teknik serviside gayet iyi.
    bu donanımdaki diğer laptoplar uçuk fiyatlarda neden acer in fiyatı daha uygun????alınmış alınmıştır ama yinede iyi yapıp yapmadığımı merak ediyorum bi yorum yaparsanız sevinirim.




  • merhaba arkadaşlar oncelikle herkese merhaba. mutlu kardesımede grubu duzenlediği icin tesekkurler.

    mutu arkadasımla birlikte aldık laptoplarımızı ve hemen aynı gün xplerimizi yuklemiştik. yanlız ben 2-3 gun gectıkten sonra win 7 ultimate 32 bite gectim.

    (64 bitte her programın calısmamasından dolayı 32 bite gectim)

    inanın xpciler icin soyluyorum artık zamanı gelmiş win7 ye gecmenini bunu ictenlikle soyluyorum. sorunsuz her program calısıyor ve hic cakılma,reset tarzı bırsey basıma gelmedi.

    driver konusunda hemen herseyi tanıyor. özellıkle xp de okadar ugrasıp yaptıgımız hdd durumunu gosteren barlar,işlemci, ram kullanım barları gibi araçları cok kolay birşekilde koyabiliyorsunuz.

    araçları buradan indirebilirsiniz
    http://gallery.live.com/results.aspx?bt=1&pl=1&ds=2&la=en&tier=0&st=5&p=1&c=0

    tavsiye edeceğim araclar : Computer status, networkmatter, Gpu monitor




  • bu fan asırıı sınırımı bozmaya basladı, yok mu suna bır cozum ya, gıdıp baska daha sessız bır funla degıstıremezmıyız sunu. Asırı ses cıkarıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkans

    bu fan asırıı sınırımı bozmaya basladı, yok mu suna bır cozum ya, gıdıp baska daha sessız bır funla degıstıremezmıyız sunu. Asırı ses cıkarıyor.



    kardeş sicak bi bilgisayar olsa sessiz dahami iyi bunu dusun zate sıcak olduğunda fan devreye gircektir unutma. . . .
  • arkadaşlar gerçekten çok faydalı bi konu olmuş. öncelikle yardımı dokunan herkese tşkrü borç bilirim.

    benim de hoporlördeki çıt pıt sesler dikkatimi çekmişti. ama burada verdiğiniz linkdeki sürücü windows xp/32 bit içim. ben halen bilgisayarda kurulu olan windows 7 64bit i kullanıyorum. bu sesleri gidermek için benimkiyle uyumlu bir sürücü mevcut mu?

    fan sürekli çalışması konusu gelince, önerdiğiniz program işe yarıyor. sorun olmayacağa benziyor bu konu.

    son bir kafama takılan şey var. acer fabrika yedekleme gibi bişey çıkıyor arada sırada. bunu dvdye yazmaya çalıştım. 3dvd gerektiğini söyledi. yazmaya başlattım ama %100 e gelince sorun veriyor. bi türlü oluşturamadım bu diski. kaliteli bi dvd değil açıkcası ama sorun dvdde mi yoksa yazma sorunu mu var anlayamadım. bu sorunla karşılaşan başka birisi var mı acaba? ve çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gunesindostu


    quote:

    Orijinalden alıntı: berkans

    bu fan asırıı sınırımı bozmaya basladı, yok mu suna bır cozum ya, gıdıp baska daha sessız bır funla degıstıremezmıyız sunu. Asırı ses cıkarıyor.



    kardeş sicak bi bilgisayar olsa sessiz dahami iyi bunu dusun zate sıcak olduğunda fan devreye gircektir unutma. . . .


    Evet ınanın sıcak bır bılgısayarı tercıh ederım. Fan sesı cok gurultulu. Benım derdım fanın calısması degıl, fanın cok gurultu cıkarması. Cok seslı dandık bır fan var ıcınde. Samsunglarda aynı ıslemcıye sahıp ancak en ufak bır ses duymuyorsunuz fanından, ustelık calısır haldeyken.

    Arkadaslar aldıgım fıyata satmaya karar verdım. fan sesı bazılarına gore normal ama bana gore asırı rahatsız edıcı.

    Nakıt fıyatım 1550
    Taksıtlı secenekler de olabılır. Vade farksız taksıtte yapıorum. Henuz 6 gunluk laptop. Vatan bılgısayardan alındı. Faturası mevcuttur. Garantısı vardır. Model numarası AS5739G7-874G32MN . Vatan bılgısayarda su an 1900 lerde ındırımsız fıyatı.http://www.vatanbilgisayar.com/acer-as5739g7-874g32mn-as5739g-core2duo-p8700-2.53ghz-4gb-320gb-dvdrw-15.6cam-1024mb-gt240m-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=40252.

    Ilgılenenler pm atsın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkans -- 6 Aralık 2009; 19:05:45 >




  • kardes sen bilin yeni aldığın icin takıyorda olabilirsin... ama yinende senin kararin insan yeni alinca her noktasını karıs karıs inceliyor.r..r :) heryerinde ksuur buluyor:=) bence laptobun tadini cikarmaya bak. .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ukalaaa

    5739G - 744G32Mn modeli,
    İntel Core 2 Duo P7450 2.1 Ghz işlemcili modelin oyun performansını denemiş olan yok mu?
    GTA 4 oyununda kaç FPS aldığını merak ediyorum bilgisayarın. :) Kim benim için ölçebilir?




    Arkadaşlar bu modelde hiç GTA 4 oynuyan yok mu?
  • Acer Aspire 5739G, P7450 2.1 GHz işlemcili bilgisayar için yorumlarımdır.

    Arkadaşlar ilk aldığımda herhangi bir ses sorunuyla karşılaşmamıştım ama ikinci günden itibaren ben de hoparlörden "pıt pıt" tarzı sesler duymaya başladım, özellikle müzik dinlerken. Ama Acer'in web sitesindeki en son ses driverını yükledikten sonra bile bu sorun hala sürmekte. Yalnız bu konuda ilginç bir anektod vermem gerekirse şunu söyleyebilirim ki, bu bahsi geçen "pıt" sesleri sadece ve sadece müzik dinlerken duyuluyor. Şu ana kadar sadece Winamp'la müzik dinledim. Belki Winamp sürümüyle ilgili olabilir diye düşünüyorum. Henüz Media Player veya daha başka bir programla denemedim. Açıkçası gerek de duymuyorum. Çünkü beni rahatsız etmiyor. İleride çok büyük bir problem yaşayacağımı sanmıyorum. Dediğim gibi, sadece müzik dinlerken bu sorunu yaşadım. Onun haricinde ne oyunlarda, ne de normal kullanımda bu sesleri duymak mümkün değil. Teknosa'da görüştüğüm Acer yetkilisi bu sorunun mp3 kalitesindeki müzik dosyalarının çalınırkenki bit hızlarıyla ilgili olabileceğini söyledi. Mesela track dosyalarının bit hızları daha büyük olduğu için sorunsuz bir şekilde dinleyebileceğimi de belirtti. Neticede lafı ses sistemine getirerek, söz konusu ses sisteminin ödüllü bir ses sistemi olduğunu ve bit hızı düşük olan dosyaları bu şekilde çalıştırmasının normal bir durum olabileceğini belirtti. Bu söylenene inandığımı söylemem zor ama bazılarınıza inandırıcı gelebilir.

    Bazı arkadaşların bilgisayardan "çıt" diye ses duyduklarını okumuştum. Zira aynısıyla ben de karşılaştım. Teknosa'daki Acer yetkilisiyle görüştüm. Bana bunun soğutucuyla ilgili olabileceğini söyledi. İşlemciden ekran kartına kadar uzanan bakır bir soğutucunun varlığından söz etti. Ani ısınma ve soğumalarda bu sesin duyulabileceğini ve normal olduğunu belirtti. Zaten son birkaç gündür o sesi de duymuyorum. Sorunsuz çalışıyor.

    Geçen gün Call Of Duty Modern Warfare 2 oyununu yükledim. Oyunun güzelliğinden bahsetmeye gerek yok. Zira kısa sürede bitirdim. Bilgisayarın performansı açısından konuşmak gerekirse, Acer 5739 makinemi çok başarılı bulduğumu söyleyebilirim. Gerek bataryayla, gerekse bataryasız çalışırken hiçbir şekilde donma söz konusu bile olmadı. Oyun performansı açısından fikir sahibi olmak isteyen arkadaşlarımız için belki bir ölçü olabilir diye düşündüm. Henüz başka bir oyun yüklemiş değilim ama 4 gün önce sildiğim Need For Speed Shift oyununda da herhangibir sıkıntı yaşamadığımı da söylemek istiyorum.

    Okuduğum yorumlarda bazı arkadaşlarımızın sesteki problem yüzünden tereddütte kaldıklarını gördüm. Dediğim gibi, sadece müzik dinlerken karşılaşıyorsunuz bu sorunla. Oyunlarda hiçbir sıkıntı olmuyor. Eğer bu içinizi rahattıysa hiç durmadan alabileceğiniz bir bilgisayar olduğunu düşünüyorum.

    Bir arkadaşımız 3 gün içinde iade hakkı olup olmadığı konusunu sormuştu. Cevap veriyorum; evet, var. Sadece Teknosa'da mı bilemiyorum ama, bilgisayarı aldıktan sonra 3 gün içince herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, iade hakkınız var. Makine Teknosa'daki servis elemanlarınca kontrol edilip iadesi konusunda karar verildikten sonra bilgisayarınız yenisiyle değiştiriliyor. Çoğunuz biliyorsunuzdur gerçi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoNumber -- 6 Aralık 2009; 23:12:35 >




  • saol kardesim yorumlarin icin ses sorunu yasayanlar sunlari deneyebilirler...


    klcodec yuklesinler
    ardindan winampin sonsurumu yuklesinler.r.r.



    deisik ses yazilimlarini deneyebilirler... bende 5935 var patpat bendee wardi saolsun winamp super ..artik muzikte gelmio massallah diyin..
  • http://www.nvidia.com/object/notebook_winvista_win7_x64_195.62_whql.html

    arkadaşlar bi arkadaşın önerisiyle bu sürücüyü yükledim ve o ses bozukluğu düzeldi.

    yeniden soruyum; aranızda acer fabrika varsayılan diski oluşturabilen çıktı mı? bende sorun veriyor, oluşturamadım. sistem onarım diski oluştur dedim, onu da oluşturamadı.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.