Şimdi Ara

Acer 5738g kapanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaklaşık 7 ay oldu 5738g kullanıcısıyım .
    altında soğutucusuda bulunmakta
    ama şöyle bi donuyor kitleniyor sonra ekran kararıp kapatıyor kendini makine
    bütün driverlar güncel . bios dahil.
    ama sorun bu servis vermek istemiyorum acer servisi mağlum patavatsız
    1 ay sonra almak istemiyorum laptop'umu :)
    sorun lanet fan'ın etrafını saran halı tüyü veya toz olabilirmi arkadaşlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruoja -- 1 Aralık 2009; 23:28:28 >

• Aynı sorun Bizde de var. Benzer modelde Notebook kullanıyoruz.Kilitlenmiyor fakat ısınınca kapanıyor.
  • ya çok saçma bi olay .
    almaz olaydım .
    gül gibi samsung lenovo laptoplar dururken .
    winamp online oyun firefox ve diğer sistem bileşenleri açık sadece
    kapanıyor. hayır ! eskiden böyle bi mevzu yoktu . nede oldu bilmiyorum .
  • Ben de 5 aydır kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım. Laptopla grafik ve video montajı yapmama rağmen bu güne kadar hiçbir problemle karşılaşmadım. Bendeki cihaz AS 5738G 664G32MN modeli
  • arkadaşlar bilen varmı çözümünü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruoja -- 11 Şubat 2010; 1:46:37 >
  • güncel varmı bir önerisi
    bios 1.25 bütün driverlar full software
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5pinn

ya çok saçma bi olay .
    almaz olaydım .
    gül gibi samsung lenovo laptoplar dururken .
    winamp online oyun firefox ve diğer sistem bileşenleri açık sadece
    kapanıyor. hayır ! eskiden böyle bi mevzu yoktu . nede oldu bilmiyorum .

farmville + msn + media player ile ısınıp da kapanırsa bu özelliklere sahip bir makine, ben bir daha o markanın ne laptopunu alırım bundan sonra, ne de öneririm bi başkasına.

ilk aylarda çok güzel gidiyor fakat 5. aydan sonra ortada hiç bir şey yokken ısınıp kapanıyor aptal makine. lanet olsun böyle işe, böyle makineye ya. gına geldi artık! çözümünün falan da olacağını sanmıyorum. böyle idare edicez artık. bir 5-6 ay daha geçirip yeni bi laptop alcaz galiba ve o laptop kesinlikle acer olmayacak. çünkü adamların servisinde iş yok, vermeye korkuyorum servise. yukarıda söylendiği gibi adamlar bir ay sonra üstelik kesin çözüm garantisi olamdan teslim ediyolar.. yine bu forumda başka bi başlıkta okumuştum adam vermiş servise, bir ay sonra almış (hem de art arda telefon ettiği için bir ay kadar KISA bi sürede alabilmiş) ama sorun hala var. yine devam ediyo. neyse. almayın arkadaşlar bu aleti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell N5110 Wifi Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Asus Notebook Kapanma Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.