Şimdi Ara

Acer 5101 plus / Toshiba A100-036????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadasa laptop almak icin arastirma yapiyoruz ancak cok kafamiz karisti. Her baslikta bir cok sey yazilmis.

cok fazla program calistirilmayacak (belki arada sırada freehand ve photoshop kullanilacak)
    oyun oynanmayacak
    maksimum 1600-1650 ytl civarinda ariyoruz.

5101 de kafamiza takilan AMD islemci olmasi, onun disinda butun ozellikleri Toshibaya yakn gorunuyor.
    Arada da hatri sayilir bir fiyat farki var. Toshiba icin o fark deger mi?
    Bir de Acer in servisi nasildir?

ya da bu fiyatlara yakin tavsiye edebileceginiz bir model var midir?

tesekkurler simdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi partigiano -- 15 Nisan 2007; 14:43:34 >

• waLLa ark.ım bende Toshiba A100-036 kullanıcısıyım sadece internet için aLdım daha ucuza da buLabilirdim sadece internet için ama Toshiba faktörü qerçekten çoK önemLi şu ana kadar hiç bi problem yaşamadım ama acer ı biLmiorum bence seçimin TOSHIBA yada DELL den yana oLmaLı...ServisLeri qüzeL we makineLer qerçekten çoK uyumLu...

Şimdiden hayırLı oLsun...
  • forum öyke bi hale gelmişki acer 5101 plustan memnun olup bunu dile getirenlere casus gözüyle bakılıyor??!! ben acer 5101 plus kullanıyorum imzamdanda anlaşılacağı üzere ve ilk başlarda bende çok düşündüm acaba coreduo işlemcimi alsam şöylemi yapsam böylemi yapsam..beni cezbeden yanı 64 bit 2.0 ghz işlemci,667 mhz 1 gb. dual çalışan ram, vista için yeterli düzeyde ekran kartı (çünkü vista kullanıyorum ve paylaşımlıda olsa 256 mb.) sata hdd vs. 4-5 ay sonra ramleri 2 gb. dual yapmayı düşünüyorum işte o zaman alet airbus olur kanımca ama karar yine senin tabii ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nKEEPr -- 15 Nisan 2007; 15:28:23 >
  • bnce toshıba
  • Acerin 4233 ünü tavsiye ederim :D
    ama toshibanın o makinesi de güzel.Ama bide a110-195var onada bak.Aynı fiyata işlemcisi en azından 1,73
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Aspire E1-571 Core i5
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.