Şimdi Ara

Acer 5002 WLMi Problem Haloldu :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Yaklaşık 1 aydır bu nedenle uğrasıyorum performans sorunum var yaptıgım testlerde 3DMark2001 SE Programı 1400 Puan verdi Super pi 1 dk verdi bunlar böyle son bir sistem e gidicek test sonuçlarımı yoksa benim ürünümdemi sorun var yarın sabah servis e gidiceğim gitmeden önce önerileriniz nedir?? Oyun performansı inanın berbat diyemiyorum çünkü açılmıyor bile Lütfen yardımcı olun delirmek üzereyim.. Sanki 3 Yıl önceki sistem gibi kasma sorunu var format attım gene düzelmedi ne yaptıysam olmuyor problem ne sizce

Arkadaslar sorun nortonmuş makinayı kasıyormuş sorun yok problem halledildi teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deniz -- 29 Eylül 2005, 12:13:29 >

• Bios dan ekran kartının ramini yükselttin mi? Bence bios un tamamını bi kontrol et!!!!!öyle götür....
  • aaaaaaaaaaaaaa baska kullanan varmı acaba forumda birde ona sorsak belki snin makinada vadır birşey
  • Evet bende sadece bendemi sorun var diye dusunuyorum bios default yaptım ama malesef problem halen devam ediyor performans coook ama cok kötü Anlatılmıyacak kadar kötü.. Ekran kartı ram yukselttim dusurdum her sekilde denedim ama malesef suan halen bir çözüme ulaşmadım
  • işlemci düşük ayardaysa ve pilden kullanarak yaptıysan bu tesyti normal
  • quote:

Orjinalden alıntı: slayerxp

işlemci düşük ayardaysa ve pilden kullanarak yaptıysan bu tesyti normal

Hayır cpu z ile bakıyorum test yapılırken full 1600 Kullanılıyor gösteriyor ve pilde denemedim elektrik takılıydı
  • işlemcisine göre yaptığın Pi 1M testi çok normal, ama ekran kartı testini anlamış değilim.. aldığın notebookun zaten ekran kartı performansının iyi olmadığını bilmen gerek (üzerindeki ekran kartı ramden yiyor) yine de bu kadar düşük çıkmaması lazımdı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell 5520 Sarj sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Acer aspire laptop wireless sorunu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre d.

işlemcisine göre yaptığın Pi 1M testi çok normal, ama ekran kartı testini anlamış değilim.. aldığın notebookun zaten ekran kartı performansının iyi olmadığını bilmen gerek (üzerindeki ekran kartı ramden yiyor) yine de bu kadar düşük çıkmaması lazımdı..

Ama arkadaşımın var sonoma ve 1m testinden 32 sn alıyor?? Normal derken bu degere nasıl vardın??
  • quote:

Orjinalden alıntı: DenniZ

quote:

Orjinalden alıntı: emre d.

işlemcisine göre yaptığın Pi 1M testi çok normal, ama ekran kartı testini anlamış değilim.. aldığın notebookun zaten ekran kartı performansının iyi olmadığını bilmen gerek (üzerindeki ekran kartı ramden yiyor) yine de bu kadar düşük çıkmaması lazımdı..

Ama arkadaşımın var sonoma ve 1m testinden 32 sn alıyor?? Normal derken bu degere nasıl vardın??

benim notebook sonoma 1.73, üzerindeki ramler de DDR2 ve 533 MHz, bu şekilde Pi 1M: 43 saniye.. arkadaşın notebook'u ise DDR2 değil DDR, 533 MHz değil 333 MHz, üstelik sonoma değil AMD işlemcili bi notebook.. (artı hdd hızları arasındaki fark da bu testlere çok da küçük olsa etki eder, 5002'de 60 gb hdd var, bnmkinde 80gb.. yani 1 dk olması çok normal ama 3dmark2001 testindeki o sonucu anlamış değilim.. 2003 testinin sonucu o olsaydı normal derdim, acaba arkadaş 2003 testiyle 2001i karıştırıyor olmasın??)

• Yok canım sende 2001 Eminim suan gene denedim ekran kartı driver güncelledim 1600 aldım
  • slayerxp Arkadaşımla beraber şu saatteki araştırmalarımız sonucu sorunun donanımsal olmadıgını ve bu ekran kartının performansının bu kadar oldugunu araştırmalarımız sonucu ögrendik servis e gitmeye gerek yok yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.