Şimdi Ara

ACER 23.6' GN245HQBMID 3D LED MONİTÖR Kullanıcı İncelemesi ve Kullananlar (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
0
Favori
14.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iARDAs

fifa 12 malesef 3D de pek iyi degil diyebiliyorum ama emin degilim. BF3 u genelde bende 120hz olarak 2d oynuyorum ama bazen 3D ye geciyorum. Parlaklik olayina gelince eminim bu olayi ilk bastada yapabilirlerdi. Sonucta sadece monitore lightboost ozelligi ekleniyo. Aman aman teknolojik bir ozellik degil. Olay tamamen pazarlama. Su an 3Dvision 1 i olan bir kac insan sonucta 3Dvision 2 ye geciyor.

Singleplayeri 3D oynayarak bitiricem amacim o. Bu arada sunuda belirtiyim. Bazi oyunlar yakinlik uzaklik ayari kitlidir. Battlefield 3 de ne kadar CTRL f5 f6 yapsanizda bu degismez.

Battlefield 3 icin uzaklik yakinlik ayarini yani convergence denilen ayari altta verdigim linkten yapabilirsiniz.
    http://3dvision-blog.com/6569-console-commands-for-3d-convergence-adjustment-in-battlefield-3/

Bu arada 3Dvision klubunde oynadigim oyunlarin 3D screenshotlarini paylasicam bundan sonra.

Hatta bulletstorm un 3D resimlerini zip dosyasina koydum ama nasil upload edicem karar veremedim.

Bf3 için bende ugrastım o kadar yakınsama uzaksama için yok abi halledemedim..Sonra başka oyuna geçince anladım farkı

Fifada hiçbir şekilde adamlar üst üste gelmiyor,gelse bile saha çizgileri çapraz oluyor onlar tutmuyor bu seferde..

Ben bf3ü 3D olarak sevmedim oynamak cok zor oluyor..Bu yakınsama uzaksama için verdiğin linke bir bakayım..

Bulletstorm yok hocam bende bulursam deneyeceğim ama mass effect,trine2,crysis,ac creed,just cause 2,nfs Hp,street fighter 4,bioshock hayran bıraktı..Bu oyunları oynayacagım 3D'de..

Resimleri nasıl aldınız ki gözlüğün içinden mi fotograf çektiniz

• bf3 için denedim ama yine olmuyor oyun klasörüne user.cfg dosyası oluşturdum notepad'e şu komutları yazdım

renderdevice.stereosoldierzoomconvergencescale 0
    renderdevice.stereoconvergencescale 1.6

Olmuyor yine yakınsama uzaksama tuşları tepki vermiyor..

Yanlış birşey mi yaptım..
  • Dostum resimleri almak cok kolay

oyunu oynarken ALT+F1 tusuna basicaksin screenshot aliyor

fakat default olarak screenshot kaliteleri orta seviyededir

http://3dvision-blog.com/5265-making-better-quality-stereo-3d-pns-screenshots-with-3d-vision/

yukarida verdigim linkten 3D screenshot kalitesini maksimum yapabilirsin. bu sekilde resimler 1.5 - 2 mb arasi oluyor....

Dostum bu arada sende ocn.nete uyesin galiba

http://www.overclock.net/t/467682/official-nvidia-3d-vision-3d-surround-club/1920_30#post_16907476

buradan bulletstorm screenshotlari gorebilirsin.

ama reism olarak bakmak ile oynamak arasinda ki kalite farki fazladir bunuda soyliyim.

• Yok hocam üye değilim o siteye ama şimdi üye oluyorum..

Neler neler varmış dostum valla sen olmasan alıp bu özellikleri hiç kullanmaz araştırmazdım da..İyiki varsın
  • Beyler Bulletstorm 3D screenshotlar

http://www.mediafire.com/?4a35wmfc4cw8ncu

Gonul rahatligi ile yukliyebilirsiniz...

Eger mediafire linki vermek yasak ise lutfen bir mod uyarsin beni bir daha vermem.
  • iniyor hocam ..Su bf3 yakınsama uzaksama olayını halledemedim hocam yukarıda yazdım nerede yanlış yapıyorum acaba?
  • Ayarlari yaptiginda kendiliginden uzaksama ve yakinlasma duzeliyor.

Ctrl F5 ve F6 yine gecersiz..

fakat o degeri yukselttikce yakinlik uzaklik articak.

bende sanirim 3.00 idi hatirliyamiyorum tam.

oyundan cikip yapman lazim bunu devamli istedigin seviyeyi bulana kadar.

Bu arada Nvidia 3Dvision photo player yuklumu bilgisayarinda?

resimleri cok rahatlikla bu sayede gorebilirsin 3D olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Ayarlari yaptiginda kendiliginden uzaksama ve yakinlasma duzeliyor.

Ctrl F5 ve F6 yine gecersiz..

fakat o degeri yukselttikce yakinlik uzaklik articak.

bende sanirim 3.00 idi hatirliyamiyorum tam.

oyundan cikip yapman lazim bunu devamli istedigin seviyeyi bulana kadar.

Bu arada Nvidia 3Dvision photo player yuklumu bilgisayarinda?

resimleri cok rahatlikla bu sayede gorebilirsin 3D olarak.

Evet hocam yüklü çok kaliteli gösteriyor programla yüklenen resimleri hayran kaldım ..
  • Sagolasin

oynadigim tum oyunlarin 3D sscreenshotlarini koyucam.

Ilgilenen mutlaka cikacaktir.

steam hesabim arda371

80 uzeri oyunum var orada. Merak edilen bir oyun var ise herkes sorabilir.
  • resimleri indirip baktım da gerçekten güzel resimler yakalamışsın çok hoşuma gitti

@shadow99tr

üstad nasıl memnun musun monitörden ve gözlükten
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoUnTeRMaNiaC*

herkese teşekkürler, topkapı uzak kalıyor bana avcılar mağazasından alırım bugün erken çıkabilirsem işten artık

uğur herhalde almadı
  • Basta zorluk alışmakta zorluk çektim renkler vs istediğim tonlarda vs değildi?Sorun sagdaki DVI portunun renkleri sıcak göstermesinden kaynaklanıyormuş..Ortaya takınca sorun kalmadı.Ufak bir iki ayarla tonlar istediğim düzeye geldi...3D olayı karışık geldi gözlerimi agrıtıyordu şaşı bakmaktan ayarlara alıştıkça istediğim ayarlara getirince daha hoş gelmeye başladı..Single olarak pek oyun oynamam sanırım, ps3 oynarken baya oyun bitirmiştim,biraz eyif işi ben online battlefield ve fifa12 dışında pek birşey oynamıyorum...Sadece denemelik yüklemiştim oyunları ama görüntüler beni baya etkiledi, birden single oyunların içinde buldum kendimi Sadece bf3 için aldım monitörü bf3 dışında diğer oyunlar her ne kadar şaşırtsa da single oldugu için öyle aşırı sarmıyor şuanlık belki de ileride nostalji yaparım tekrar başlarım..Batman ve mass effect 3'ü bitirmeyi düşünüyorum yakın zamanda.

Bir tek film performansından memnun değilim..Ya da ben ayarlayamadım..Pek derinlik algısı yok..

Bu arada skyrim'i yükledim pek benim tarzım bir oyun değil ama görüntüleri gökyüzü ve gölgeler dışında güzeldi...Hala favorim mass effect 3..

• Bu arada benim monitörü duvara monte ettim arkasına dahttp://www.hepsiburada.com/Liste/brateck-lcd-151am-10-32-4-hareketli-lcd-duvar-aski-aparati/productDetails.aspx?productId=evbratklcd151am&categoryId=17539#Gorseller bu askıdan aldım..Dünde logitech x530u yanlarına monte ettim..Bir arkadaşımdahttp://urun.gittigidiyor.com/ev-dekorasyon-bahce/ikea-norbo-duvara-katlanabilir-masa-yer-tutmaz-29093782#product-information bu katlanır masadan yaptı.Pazartesi getirip takacak o zamana kadar idarelik bir masa koydum.Keyif alıyorum pc başında durmaktan ve rahat rahat bf3 oynamaktan :)

ACER 23.6' GN245HQBMID 3D LED MONİTÖR Kullanıcı İncelemesi ve Kullananlar

• quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

resimleri indirip baktım da gerçekten güzel resimler yakalamışsın çok hoşuma gitti

@shadow99tr

üstad nasıl memnun musun monitörden ve gözlükten

Tomb Raider ve Crysis resimleride var klupte

Daha bir cok resim koyucam zamanla.
  • @shadow99tr
    OYUN SİSTEMİ GÜZEL OLMUŞ
  • quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

@shadow99tr
    OYUN SİSTEMİ GÜZEL OLMUŞ

Sagol hocam..Masa suan çok uyduruk oldu,yeni masa gelince resimleri eklerim ....

eger bir oyun klavyesi arıyorsanız everestin t9s klavyesini şiddetle tavsiye ederim..Everest çok dandik mallar üretiyor klavye,mouse,kasa falan olsun bilgisayarcıda çalışırken çok sorunlarla karşılaşıyordum..Ama bu klavye cidden çok konforlu bileğinizi rahatlatarak çok çok rahat bir oyun deneyimi sunuyor w,s,a,d tuşları biraz içe çökük yapılmış buda daha rahat kontrol saglıyor....işçilik malzeme gerçekten iyi kullanılmış..elektroworld standlarında genelde açık oluyor bir görün beğenmemeniz mümkün değil :) Fiyatı 30tl falan..Benzer birşeyi logitech 200 küsüre satıyor aynısı neredeyse..
    http://www.vatanbilgisayar.com/klavye/everest-t9s-t9s-usb-gaming-klavye/productdetails.aspx?I_ID=52750

http://site.h.a.r.d.w.a.r.e.m.a.n.i.a.com/Logitech-G13-ve-G18in-Fotolari-Sizdi.html

Masanızda biraz yer açmak gerekiyor tabi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 8 Nisan 2012; 2:03:21 >

• Arkadaşlar oyunlar açtıgımda direk kendi 3D moda geçiyor bunu nasıl engelleyebilirim ben kendi atadıgım tuşa basınca 3Dye geçsin istiyorum...

Buldum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 9 Nisan 2012; 19:18:05 >
  • Merhaba

İnceleme ve yapılan tüm paylaşımlar için teşekkürler . Bilmediğimiz pek çok şey öğrenmiş olduk.

Bende uzun araştırmalardan sonra alabilceğim en iyi 3D destekli monitörün bu olacağına karar verdim ama bir şey merak ediyorum. Başka bir sitede Nvidia 3D Vision Kit 2 ile bu monitörde de yer alan Kit 1 arasındaki farkı resimlerle göstermişlerdi ve hakikaten bariz fark var. Şimdi ben bu monitörü alsam , ileride Nvidia 3D Vision Kit 2 kullanabilme şansım var mı ? Çünkü bu monitörde IR dahili halde geliyor ,Kit 2 taktırma gibi bir işlem mümkün müdür ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

Arkadaşlar oyunlar açtıgımda direk kendi 3D moda geçiyor bunu nasıl engelleyebilirim ben kendi atadıgım tuşa basınca 3Dye geçsin istiyorum...

Buldum :)

nasıl buldun?

CTRL+T mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Turk_Tiger

Merhaba

İnceleme ve yapılan tüm paylaşımlar için teşekkürler . Bilmediğimiz pek çok şey öğrenmiş olduk.

Bende uzun araştırmalardan sonra alabilceğim en iyi 3D destekli monitörün bu olacağına karar verdim ama bir şey merak ediyorum. Başka bir sitede Nvidia 3D Vision Kit 2 ile bu monitörde de yer alan Kit 1 arasındaki farkı resimlerle göstermişlerdi ve hakikaten bariz fark var. Şimdi ben bu monitörü alsam , ileride Nvidia 3D Vision Kit 2 kullanabilme şansım var mı ? Çünkü bu monitörde IR dahili halde geliyor ,Kit 2 taktırma gibi bir işlem mümkün müdür ?

Nvidia 3Dvision 2 gozlukleri bu monitorler ile calisiyor

sadece Lightboost teknolojisinden faydalanamiyor.

Ayrica 3Dvision 1 ve 2 kitleri ayni sayilir. Sorun degil. 3Dvision 2 gozlukleri ni zaten kit almadan direk satin alip 3Dvision 1 emitter ile kullanabilirsin

99% eminim ama nvidia forumlarina bir sorucam.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.