Şimdi Ara

ACER 23.6' GN245HQBMID 3D LED MONİTÖR Kullanıcı İncelemesi ve Kullananlar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
0
Favori
14.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Trine 2
    Crysis 2

İkiside mükemmel...

Yakınsama ve uzaksamayıda aynen dediğiniz gibi bozulnca biraz geri alıp dengeyi tutturmaya calısıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 2 Nisan 2012; 22:32:19 >
  • yakınsamada her oyun ayrı balans istiyor
    tek bir ayar hepsine uymuyor
    mesela bioshock a yaptığım yakınlık skyrim'e fazla gelebiliyor
    bir de bioshock denesene
    evet bioshock'u kesinlikle dene
    ben 3d nin bu haline şükrediyorum
    eksiklikler nvidianın 3d vision sürücüleriyle alakalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 2 Nisan 2012; 23:59:26 >
  • 3d mi diyorduk böylesini hiç bir yerde görmedim hayran kaldım vallaha

http://www.overclock.net/t/1226611/unigine-heaven-3-0-2012-03-07
  • quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

yakınsamada her oyun ayrı balans istiyor
    tek bir ayar hepsine uymuyor
    mesela bioshock a yaptığım yakınlık skyrim'e fazla gelebiliyor
    bir de bioshock denesene
    evet bioshock'u kesinlikle dene
    ben 3d nin bu haline şükrediyorum
    eksiklikler nvidianın 3d vision sürücüleriyle alakalı

Aynen hocam bende ayrı ayrı ayarlıyorum..Bioshock 2yi deneyeceğim birazdan..Nfs hot pursuiti deniyorum şimdi...

Bu arada bu renklerde sarı ve turuncu renk biraz sıcak tonda yogun gibi bunu biraz azaltmak istiyorum nasıl yapabilirim..Birde monitörün üzerindeki ayarların yazılım ile yapılabilmesini keşfettim süper birşey ilk defa görüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 3 Nisan 2012; 0:01:52 >
  • Hot pursuitte çok iyi..

Gözlük çok rahatsız ama baş agrısı vs yapmasa da kulaklarımın üzerini acıtıyor..Tam estetik faciası birde 100küsür dolardan satılıyor...

Filmlerde nasıl 3d yapabiliyoruz beceremedim bir türlü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 3 Nisan 2012; 0:16:38 >
  • unigine heaven 2.5 te denedim çok hoş hatta benchin kendi içinden bile 3d uzaklık yakınlık ayarı yapılabiliyor
    renk konusunda yazılımla halledebilirsin
    ben de hiç film denemedim ama nvidianın kendi sitesinde denemelik videolar var herhalde
    gözlüğün kulağa değen yerlerini kulağımın üstüne değilde yanlarına koyarak halledebildim
    Yakınlığı ve uzaklığı gözler şaşı olmayacak kadar maksimum yapınca daha çok zevk alıyorum
  • Evet hocam o sınırı ayarlayınca çok güzel görünüyor..

Oyunlarda gama ayarlarını değiştirebileceğimiz bir secenek olursa light boost özelliğini yazılımla halledebiliriz..oyunların içinde gamma varsa onunla oynarak 3d de çok parlak görüntüler elde edebiliorum..Nfs hot pursuit mesela.Bir kaç oyunda daha yaptım ama o kadar cok oyun denedim ki hatırlayamıyorum :)

Nvidia'nın sitesinden izledim ama çok kaliteli değil videolar..

Filmler için arda hocam nvidia 3dvision video playeri onermiş konuda bazı arkadaşlarda powerdvd ultrayı ..Denemek lazım ben şimdi bir film indirdim bakacagım..

Bu arada Bioshock gerçekten süper görünüyor..

renk konusunu yazılımla derken nereden nasıl yapabilirim hocam..
  • Bugun isten gelirken vatan bilgisayara uğradım ışık sızması olayına baktım benim ki gibi aynı seviyedeydi,çok sorun oluşturmuyordu ama bu renk olayı çok sınır bozucu ..Yanında asus ve viewsonic led monitörler vardı ne kadar ayarlariyla oynadıysanız bizim acerin aynı görüntüyü alamadım bir türlü yeşil,turuncu ve sarı tonlarda bir yoğunluk var sıcaklık ayarlariyla oynadığınızda olan bir sıcaklık gibi bu arada asus'un ekran parlaklığına hayran oldum ..
  • Şu anda renklerden memnunum
    sen dvi bağlantısı mı yaptın?
  • quote:

Şu anda renklerden memnunum
    sen dvi bağlantısı mı yaptın?

Hocam iyi aklıma getirdin :) hdmi takınca tam istediğim gibi oldu ama d-dvi geçince yok istediğim gibi olmuyor..dvide mesela donanımhaberin forum sayfasının yan boşlukları boğuk sarı gibi,hdmi alınca orjinal turuncu haline dönüyor bariz farklı yani..Hdmi de hersey normal hafif solukluk var onuda hemen ayarlardan düzeltebiliyorsun..Hocam sizde böyle bir fark var mı?deneyebilirmisiniz..hem d-dvi hemde hdmi baglı olsun monitörden birinden birine geçip donanımhaberin yan boşluklarına bakın bariz renk farkı var. ddvi bozuyor orjinalliği..
  • çok ilginç bende de tam tersi hdmi takınca renkler bozuluyor
  • quote:

çok ilginç bende de tam tersi hdmi takınca renkler bozuluyor

Diğer dvi girişine takınca düzeldi

Filmlerde 3Dsinden hiç memnun değilim..Nvidia 3dvision video player ile izlemeyi deniyorum ama 3D çok sönük kalıyor..1080p avatar indirdim keyif vermedi..35gb falandı..

Filmleri indirirken 3d falan diyemi aratıp indirmemiz gerekiyor..

3D İzleme fırsatınız oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 4 Nisan 2012; 17:05:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: solucandede2

üstadım formda çok araştırdım sen çıktın karşıma
    http://us.acer.com/ac/en/US/content/model/ET.UH4HP.001
    bu monitör 650 tl ye sıfırı satılıyor - linkte olduğu gibihttp://www.esepet.com.tr/urun/acer-lcd-24-hs244hqbmii-3d-2ms-hdmi.aspx?ref=akakce&v=1.67.4&ttype=Reviews#pt

ekran kartım ati 3d yi destekliyor. acer in bu modeli pek satılmıyor mu anlamadım ama karşılaştırma yaptıp diğer modellerle göre baya iyi.

sizinde önerinizi almak isterim yoksa 400 tl ye bu monitörü alacağım
    http://www.vatanbilgisayar.com/monitor/lg-e2381vr-bn-23-e2381vr-bn-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=58734

bahsettiğin monitör iyi güzel de nvidia 3d vision destekli değil ama AMD kartla 3d izleyebilirsin
    yani tridef veya iz3d ile
    zaten nvidia kartın yoksa 3d için sayılır ama
    lg'nin pasif gözlüklü 3d'si vatanda %25 indirim + yanında fotoğraf makinesi hediyesiyle satılıyordu
    o da senin için iyi bir seçenek olabilirdi

http://www.nvidia.com/object/3d-vision-displays.html

@shadow99tr

film denemedim hiç
    sönük kalıyor derken karanlık mı oluyor?
    yoksa 3d olayını mı beceremediniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 5 Nisan 2012; 11:10:05 >

• Hayırlı olsun hocam... Monitör almakla acele ettik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 5 Nisan 2012; 9:21:44 >
  • teşekkürler ama pişman olacak birşey yok
    bu 3d teknolojisi yeni sayılır
    aslında pek yeni değil ama profesyonel anlamda yeni sayılır
    onun için yeni çıkan seriler bir öncekinden iyi olabiliyor
  • 3d filmleri nvidia 3d vision video player ve power DVD ultra ile 3d yapabildim ama çok derinlik yok keyif vermiyor açıkcası aydınlık olarak izlemeyi daha keyifli buluyorum saglam derinlik olsa o kazma gözlüklere bir sekilde dayanılırdi..

avatar 1080p indirdim acaba stereohobik mı ne yazıyor öylemi indirmek lazım ...

Just cause 2 yi denedim 3D olarak en iyi oyunlardan biri ..
  • film içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_49895815/mpage_1/key_/tm.htm buraya sormak lazım
    çünkü direk oyun amaçlı aldığım için bilemeyeceğim
  • beyler sacma bir 4 gunluk ban sonrasi burdayim kusura bakmayin.

Futbol bolumu sagolsun.

@ shadow99tr

3D aslinda 3Dvisionda cok basarilidir fakat ekranlar kucuk olunca filmlerde sinemada ki gibi zevk vermiyo.

Sanctum izledim 3D olarak harikaydi aslinda.

Birde oyunlardaki derinlik filmlerde pek olmuyo. Ikisi tamamen farkli.

IMAX teknolojisi sanirim en iyi filmlerde 3D efekti sunan teknoloji.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iARDAs -- 5 Nisan 2012; 19:16:46 >
  • hoşgeldin
    yokluğunda bildiğim kadarıyla soruları cevaplamaya çalıştım
  • Hosgeldin hocam.Sanctum filmini çok aradım ama bir yerde 4gb olanını buldum 3D olarak çok zayıf geldi bana,1080p stereohopic falan yazmıyordu full HD yazıyordu sadece.İndirdigim filmlerden olabilir belki de ama avatar yaklaşık 45 gbdi derinlik vardı fakat oyunlardaki gibi değil sinemalardaki gibi de degildi..ben o türden birşey beklediğimden sanırım...

Ama oyun performansı oyuna gore degilsmekle birlikte cok iyi uyum saglayanlarda mükemmel sonuc veriyor ekran kararmadi disindaki o beni baya rahatsiz ediyor ,ekran kararmasına bir çözüm bulmuştu @svstrgm
    r hocam Hz 120den 100e düşmek parlakligi arttırıyor demişti bunu oyundaykenmi yoksa nvidia ayarlarında mı dusurmek lazım ben fark göremedim ...

Ac creed revo denedim bunun 3Dsine zayıf performans demiş nvidia ama denediğim oyunlardan en iyi 3d deneyimi sunan oyunlardan biri benim notum excellent :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.