Şimdi Ara

acemiyim bir kaç sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • c programlama dilini öğrenmek istiyorum. arkadaşım c programlama dilinin olmadığını ve c++ ve c# olmak üzere ikiye ayrıldığını söyledi bu doğru mudur ? bunlar farklı şeyler olarak gördüm ben internetten. c c++ c# farklı 3 dil değil mi ? sadece birbirinin gelişmiş hali. ben c programlamayı nerede yapacağımı bilmiyorum. hangi programla c yazılımı geliştirebilirim. internette microsoft visual studio diye gördüm fakat indirmedim çünkü içeriğinde c++ ve c# var sadece c yazan göremedim. bana bu konuda yardımcı olur musunuz ? hangi programı nereden indireceğim link vs gönderebilirseniz çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Maroon On

Sen doğrusunu biliyorsun üçüde ayrı ağrı programlama dilleridir. Dev c++ programı ile c dilinde uygulama geliştirebilitsiniz.

teşekkürler visual studio ile de programlamam mümkün müdür yoksa visual studio da c++ c# mı var

Orijinalden alıntı: eminç

quote:

Orijinalden alıntı: Maroon On

Sen doğrusunu biliyorsun üçüde ayrı ağrı programlama dilleridir. Dev c++ programı ile c dilinde uygulama geliştirebilitsiniz.

teşekkürler visual studio ile de programlamam mümkün müdür yoksa visual studio da c++ c# mı var

Bence gerek yok o kadar ağır platforma. Şu anlık işini dediğin turde programlar görür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    saçma bi sorum olacak ..
    17 yıl önce açıldı
    Bi sorum vardı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.