Şimdi Ara

Acemiler nasil sayfa yapabilir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kodlardan felan hic anlamam.Dreamwievir gibi programlarinda kullanimi cok zor zaten bu yuzden kurslari var.Web sayfasi yapmam lazim bunu en kolay ve en hazir sekilde nasil yapabilirim ve bedavaya nasil yayinlayabilirim dedigim gibi bu konulardan hic anlamiyorum kolay otesi tavsiye edebileceginiz programlar vs varmi.Fron page dreamwievir gibi zor programlar onermeyiniz lutfen.Hazir web sayfalari varmis birde onlar nasil oluyor ?

Yardim edebilenlere simdiden tesekkur ederim.

İsteklerimizin mutlaka bir bedeli vardır. Frontpage dediğimiz program yeni başlayanlar için özellikle mükemmel sayılabilecek bir programdır. Yani Word, Excel kadar kolay ve bir o kadar kullanışlıdır.

İsterseniz bir seferliğine, isterseniz hobi olarak düşünün, isterseniz temel kullanıcı yani standart bilgisi olan birisi isterse web ile ilgili Newton kadar ünlü birisi olun Web tasarım konusunda özellikle HTML programlama dilinde bilmeniz gereken standart şeyler vardır. Siz o özellikle ingilizce yazan " Hiç Bir programlama bilginiz olmasına gerek yok " yazılı ilanlara kanmayın. Çünkü onlar gerçeği hiç bir şekilde yansıtmıyor.

Temel bilgileri öğrenmeden en basit programlar bile size çok zor gelecektir. Bu arada sizce en zor ama gerçekten en zor Web Tasarım Programı hangisidir ? ( Bu soru Web ile ilgilenen her kese açıktır ! )

• Frontpage o kadar zor değil seni temenni ederim. Ben de hiç bir şey bilmiyorken frontpage ile başladım ve üç beş bir şeyler öğrendim. dreamweawer ise biraz zordur evet ama frontpage ile bir şeyler yapabilirsin
    emek harcamadan olmaz bu işler

Ben bilinen butun programlara bakdim neredeyse dreamweawer coffecup bana cok zor karisik ve anlasilmaz geldi yuztane menu var neredeyse.
    Daha Fazla Göster
  • O zor bundan anlamam falan filan..bu tür laflarla yol katetmen imkansız. Bir işe başkoyduysan çok zor deyip başlamaz insan. önce araştırıp bilgi sahibi olur. senin anlayışına en yakın olan neyse o konuda kendini geliştirirsin. Tasarım işleri 1 günde öğrenilmez 1 ayda da olmaz bu işler..

Güzel birşey istiyorsan program öğren.yok uğraşamam diyorsan siteler vardır.oraya tıkla buraya tıkla diyerek sayfalar oluşturursun ama neye benzer tartışılır bak.

Her yeni gelen arkadaş site yapıcam ama hiçbişey bilmiyorum diye geliyor. Site yapmak istiyorum ilk önce ne öğrenmem gerekir diye sorarsanız daha fazla yardımcı olmaya çalışırız. Bizde anadan doğma tasarımcı değliz zamanla öğrendik.sabırla yani.
    kaynak önerebilirmisiniz

buarada kaynak www. alet cantasi. com ( Boşlukları kaldırın)

html kaynak isteyen arkadaşda oraya bakabilir.
  • bende frontpage yi tavsiye ediyorum.
    web dünyasındaki öğrenilmesi en kolay web editörü diye düşünüyorum.
    en büyük etkende türkççe olması.

en basit yoldan hazırlamak istersen.....

1. frontpage2003 ü pc ne kur.
    2. hazır templatelerden birini beğen ve pc ne yükle
    3. template dosyasının içinde bulunan index.htm yada html dosyasına sağ tıkla
    frontpage ile aç de... bu kadar.

word de (exel gibi uğraşmassın) yazı yazar gibi düzenlersin.

en basit olarak...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.