Şimdi Ara

-»●ACEMİ WII'ciler Kulübü●«-Wii'de Acemilerin DAYANIŞMASI (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.276
Cevap
22
Favori
111.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizin dosyalarla yaptığım işlemde cfg donuyor çalışmıyordu. HMN nickli birisinin youtube da buna ilişkin videoları ve dosyaları var. Onun dosyalar ile yaptım. Birkaç ekstra şey yükledi. Başka bir usb programı yükledi. En önemlisi versiyonu 4.1 e downgrade etti. Bu galiba biraz daha kapsamlı. Belki her makinede aynı sorun olmuyordur ama downgrade yapması bence işleyiş açısından iyi.
  • arkadaşlar birkaç wii aksesuarına ihtiyacım var. 2 adet pes oynayabileceğim controller, motion plus ve direksiyon. direksiyon önemli değil ama motion plus kısmında çekincelerim var. dealextreme, ebay veya her ne kadar güvenmesem de buycoins'den motion plus alıp da memnun kalan öneren arkadaş var mıdır? En azından daha önce denenmiş bir satıcıdan alıp riskimi azaltırım diyorum bir de controllerların prosu ve classicleri mevcut. pro gözüme hoş görünüyor pes vs uyumu sağlar mı? şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Orijinalden alıntı: o3

dealextreme'den aldığım komponent kablo geldi.

25günü buldu neredeyse...
    zaten azarlamasam yollmayacaklardı

yazılar falan acayip netleşti.
    menülerde 480p değil 720p görüntüsü var neredeyse

ancak bazı oyunlarda oyun içi görüntüde biraz düşüş yaşadım.(beyzbolda kötü gibi geldi tenis daha iyi gözüktü)wii sports-resort de deneyebildim
    çok gerekli bir kablo olmadığına karar verdim ama genede alabiliyorsanız alın.

Tvniz full hd ise pek bir işe yaramıyor ne yazık ki. 480p alet 1080p'de çalıştığından dolayı. CRT tvde wii bence daha iyi görüntü veriyor full hd tvye göre...

Plazma Tv + Component kablo ile tüplü tv den daha iyi bir görüntü alabildim (plazmalar sd görüntülerde genelde lcdye kıyasla daha temiz görüntü veriyor). Konsol rgb scart ile tüplü tv için tasarlanmış aslında, malum ps2 zamanının teknolojisi cihaz. Component kabloyu (kontorland marka) teknosa dan almıştım ben. Çine kadar gitmeye gerek yok sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takeru -- 11 Temmuz 2011; 15:16:53 >

• kolay glesin :D
  • bu buyincoinsten siparişim uçakta falan gözüküyor şimdi ne zaman gelir hanki kodla ptt den bakacağız nerede nerede değil diye ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

bu buyincoinsten siparişim uçakta falan gözüküyor şimdi ne zaman gelir hanki kodla ptt den bakacağız nerede nerede değil diye ?

sipariş sayfasında ve paketin resmindeki barkod numarası ile bakacaksın. Siparişten sonra 1 haftyı buluyor takibe düşmesi. China post ile ptt den takip edebilirsin.
  • yurtdışı takipten bakıyorum ben orası değil mi ? pakedin resmi falanda yok ayrıca :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: takeru

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Orijinalden alıntı: o3

dealextreme'den aldığım komponent kablo geldi.

25günü buldu neredeyse...
    zaten azarlamasam yollmayacaklardı

yazılar falan acayip netleşti.
    menülerde 480p değil 720p görüntüsü var neredeyse

ancak bazı oyunlarda oyun içi görüntüde biraz düşüş yaşadım.(beyzbolda kötü gibi geldi tenis daha iyi gözüktü)wii sports-resort de deneyebildim
    çok gerekli bir kablo olmadığına karar verdim ama genede alabiliyorsanız alın.

Tvniz full hd ise pek bir işe yaramıyor ne yazık ki. 480p alet 1080p'de çalıştığından dolayı. CRT tvde wii bence daha iyi görüntü veriyor full hd tvye göre...

Plazma Tv + Component kablo ile tüplü tv den daha iyi bir görüntü alabildim (plazmalar sd görüntülerde genelde lcdye kıyasla daha temiz görüntü veriyor). Konsol rgb scart ile tüplü tv için tasarlanmış aslında, malum ps2 zamanının teknolojisi cihaz. Component kabloyu (kontorland marka) teknosa dan almıştım ben. Çine kadar gitmeye gerek yok sanırım

Aynen öyle. Plazma tvlerin çözünürlüğü düşük olduğundan Wii'de çok daha iyi görüntü verir lcdye göre. Düzgün çalışan yan sanayi rgb scart kablo bulmak tam bir işkence ne yazık ki. Genelde direk composit çıkışını wiinin içinden çıkan çevirici gibi scart halde satıyorlar tabii ki de hiç bir farkı olmuyor. Kontorland marka kablo işini gördüyse ne güzel. Ben de almıştım ondan ve usb stick ile düzgün çalışan alet usb hddi takınca parazitlenme ve titreme yapıyordu. Haliyle de iade etmek zorunda kalmıştım. Sonra TTAF marka kablo alınca titreme sorunu düzeldi ama görüntüden memnun değilim. O yüzden genelde 51 ekran Arçelik CRT tvimde oynuyorum Wii'yi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 11 Temmuz 2011; 17:48:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

yurtdışı takipten bakıyorum ben orası değil mi ? pakedin resmi falanda yok ayrıca :S

dostum o kargo gelicek, buyincoins'in resim sisteminde bir arıza çıkmış o yüzden resimler gözükmemekte.
  • Yahu yazmayayım yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum. Nerden buluyorsunuz bu şehir hurafelerini. Yumoş kullanılmış Wii'de hdd üzerinden hangi bölge olduğu farketmeden her türlü oyunu oynarsınız. NTSC-u, NTSC-J, PAL farket-MEZ!

Bir de 4.3'ten downgrade yapayım derseniz brick olma riski var. Yeterli bilgisi olmayan makineyi tuğlaya çevirir.

(Yine banlamasalar bari )
  • ben yumuşamış wiim için ntsc oyun indirdim ama siyah beyaz gözüktü tuz ruhu bunu nasıl açıklayabiliriz acaba :D ama pal versiyon tüm indirdiklerim normal renkte çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 11 Temmuz 2011; 21:44:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

ben yumuşamış wiim için ntsc oyun indirdim ama siyah beyaz gözüktü tuz ruhu bunu nasıl açıklayabiliriz acaba :D ama pal versiyon tüm indirdiklerim normal renkte çalışıyor

Kullandığın programın görüntü ayarlarını değiştirirsen sorunun düzelir. Pal 480i veya Pal 576i seçmen gerekiyor...
  • bu program değiştirme olayı nedir hocam bir rehberi felan varmı bakalım nasıl yapılıyor.

///////////

ama şimdi nihai sonuca gelirsek mesela program ayarı vs vs değişik şeyler yapmak gerekiyor sonuç olarak palda pal oyun oynanıyor sade hali ile haksızmıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 11 Temmuz 2011; 21:53:22 >
  • Yumuşatılmış Wii'de kullandığın USB Loader'in ayarlarında Force Pal diye bir seçenek var onu 50 yaparsanız sorun düzelir. TV NTSC desteklemediği zamanda böyle siyah beyaz çıkıyor veya çizgi çizgi görünüyor. Gerçi CFG kullanırsanız en yeni versiyonunda öyle bir problem de kalmadı gibi :)

Sade hali ile evet haklısınız, PAL bölgeye ait konsolda sadece ve sadece PAL kullanabilirsiniz.

Edit: 480i NTSC TV (50 Hz) standardıdır. 576i ise PAL TV (60 Hz) standardıdır. Problem burada işte. TV 50 Hz desteklerse (yani NTSC sorun yaşamazsınız, ama desteklemezse Wii'den giden görüntü sinyalini 60 Hz2de çalışmaya zorluyor, Bu da ayrı bir çakallık :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuzruhu -- 11 Temmuz 2011; 22:08:02 >
  • bilgiler için sağol hocam arada uğra herkesin bilgisine ihtiyacımız var burda biz acemi wiiciyiz
  • arkadaşlar izce wii fit almalımı ? amaç kilo vermek :D birde oyun önerirseniz bana sevinirim yumoş kullandım wii imde :D ancak oyun indirme şansım olmadığı için yine malesef khalkedondan alıcam :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasa1849

arkadaşlar izce wii fit almalımı ? amaç kilo vermek :D birde oyun önerirseniz bana sevinirim yumoş kullandım wii imde :D ancak oyun indirme şansım olmadığı için yine malesef khalkedondan alıcam :/

wii fit ile kilo verebilirsin ama kendini çok kaptırırsan aksi takdirde kilo filan vermene yardım etmez ... Hmm oyun olarak en iyi dövüş oyunlaından olan Super smash bros brawl öneririm müthiş bir oyundur nintendonun en iyi karakterlerini bi arada toplamışlar ve ortaya muntazam bi dövüş oyunu çıkartmışlar düşün mario bile dövüşüyor :D Ve içinde o kadar özellik var ki oyun normal cd ye sığmamış çift katmalı cd ye sığdırmışlar :D Çok övdün oyunu diyebilirsin ama az bile övdüm :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: wadet

arkadaşlar birkaç wii aksesuarına ihtiyacım var. 2 adet pes oynayabileceğim controller, motion plus ve direksiyon. direksiyon önemli değil ama motion plus kısmında çekincelerim var. dealextreme, ebay veya her ne kadar güvenmesem de buycoins'den motion plus alıp da memnun kalan öneren arkadaş var mıdır? En azından daha önce denenmiş bir satıcıdan alıp riskimi azaltırım diyorum bir de controllerların prosu ve classicleri mevcut. pro gözüme hoş görünüyor pes vs uyumu sağlar mı? şimdiden teşekkürler.

pes oynanılacak controller 2 adet aldım şuan kargoda , motion plusı soracak olursan yeterince tatminkar ben şu ana kadar oynarken hiç farkedilmeyecek kadar minik durumlar dışında bir fark görmedim.

buyincoins.com u öneririm 2 haftada kapına geliyor ürünler.+ diğer tüm sitelerden ucuz.

• quote:

pes oynanılacak controller 2 adet aldım şuan kargoda , motion plusı soracak olursan yeterince tatminkar ben şu ana kadar oynarken hiç farkedilmeyecek kadar minik durumlar dışında bir fark görmedim.

buyincoins.com u öneririm 2 haftada kapına geliyor ürünler.+ diğer tüm sitelerden ucuz.

arkadaşım pes veya fifa yı tavsiye edermisin wii'de...
    görüntü falan nasıl sence?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wadet

arkadaşlar birkaç wii aksesuarına ihtiyacım var. 2 adet pes oynayabileceğim controller, motion plus ve direksiyon. direksiyon önemli değil ama motion plus kısmında çekincelerim var. dealextreme, ebay veya her ne kadar güvenmesem de buycoins'den motion plus alıp da memnun kalan öneren arkadaş var mıdır? En azından daha önce denenmiş bir satıcıdan alıp riskimi azaltırım diyorum bir de controllerların prosu ve classicleri mevcut. pro gözüme hoş görünüyor pes vs uyumu sağlar mı? şimdiden teşekkürler.

hocam kollara ve motion plus a ne kadar verdin. kollar clasic mi pro mu

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.