Şimdi Ara

Acemi sürücüyüm navigasyon işe yarar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acemi sürücüyüm navigasyon işe yarar mı ? Boşu boşuna para vermeyeyim.

• alırsanız dikkat edin konsantrasyonunuzu dağıtabilir.
  • Arkadaşlar ben de navitech 5.0 inch navigasyon cihazı aldım ama vantuzu soğuktanmı yoksa hava mı kaçırıyo bilmiyorum bir süre sonra yapışma özelliğini yitiriyor. Ankarada yaşıyorum. Daha iyi bir vantuz alabileceğim bir yer bilen var mı?
    Park lambası ne işe yarar?
    14 yıl önce açıldı
    TORK NEDİR NE İŞE YARAR
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • boşuna para vermekten korkuyorsanız, ucuz bir model ile başlayabilirsiniz..

Orijinalden alıntı: bodycik

Bence ilk etapta acemiliğinizi üzerinizden atın. Ondan sonra navigasyon cihazı kullanmaya başlayın.

katılıyorum çok fazla çalışma ile acemilik atılmalı sonra navigasyona bakılmalı
    navigasyon çok faydalı bir alet acemilik geçince alınmalı
  • Acemi sürücü başka yolları bilmeme durumu başka. Ben arabayı alalı 4 ay oldu ama acemilik dönemim 1 ay kadar sürdü. Şimdi araba ile yolların tozunu atıyorum + olarak navigasyon ile İzmir, Ankara ve Tekirdağ'a gidip geldim sorun yaşamadım aksine büyük kolaylık yolları bilmeyen birisi için. Tavsiye ederim mutlaka.

Orijinalden alıntı: Rubellite

Acemi sürücü başka yolları bilmeme durumu başka. Ben arabayı alalı 4 ay oldu ama acemilik dönemim 1 ay kadar sürdü. Şimdi araba ile yolların tozunu atıyorum + olarak navigasyon ile İzmir, Ankara ve Tekirdağ'a gidip geldim sorun yaşamadım aksine büyük kolaylık yolları bilmeyen birisi için. Tavsiye ederim mutlaka.

hocam kazaların çoğu genellikle acemilikle ustalık dönemi arasında olur, çok fazla özgüvene kapılıp gaza aşırı yüklenme.
    bu arada ben acemi sürücülere kesinlikle navigasyonu tavsiye etmiyorum.

Orijinalden alıntı: cssbaycelebi

quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

Acemi sürücü başka yolları bilmeme durumu başka. Ben arabayı alalı 4 ay oldu ama acemilik dönemim 1 ay kadar sürdü. Şimdi araba ile yolların tozunu atıyorum + olarak navigasyon ile İzmir, Ankara ve Tekirdağ'a gidip geldim sorun yaşamadım aksine büyük kolaylık yolları bilmeyen birisi için. Tavsiye ederim mutlaka.

hocam kazaların çoğu genellikle acemilikle ustalık dönemi arasında olur, çok fazla özgüvene kapılıp gaza aşırı yüklenme.
    bu arada ben acemi sürücülere kesinlikle navigasyonu tavsiye etmiyorum.

Yavaş sürüyorum arabayı genelde. Fazla gaza yüklenme durumu yok çünkü otoyolu geçtim sokak ve cadde aralarında her an yola atlayan insanlar olduğunu düşünürsek zaten hız yapmak tehlikeli oluyor ki birkaç defa yola atlayan 2 kişiye az daha çarpıyordum. Son anda fren yaptım ama durumu görseniz resmen yola atlıyor insanlar. Şimdi çarpsam birşey olsa al başına iş. O 2 kişiden fazlasıyla ders aldım o yüzden otoyol dışında sokak ve cadde aralarında normal hızımda ve sürekli kontrol halinde gidiyorum. Hız yapma hevesim hiç yok ve olmadı. O konuda kendime güvenim tam. ^_^

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.