Şimdi Ara

Acemi PS3 Kullanıcı Soruları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle konu umarım doğru yerdedir.

Uzun bir süredir PlayStation 3 almak istiyordum; ama kafamdaki soruları sormadan da içim rahat etmedi. Umarım bundan kısa bir zaman sonra cevaplarınızın da yardımıyla alabilirim.

Öncelikle 12 GB ile 500 GB arasındaki farkı öğrenmek istiyorum. Yani ben oyunun cd'sini alıp takacaksam 12 veya 500 gb bunda bir fark oluşturuyor mu? Veya online olarak oyunlar yüklenebiliyor da bu 500 GB onun için mi? Veya cd ile bile olsa 500 GB olan diğerinden daha performanslı mı çalışıyor?

Bir diğer sorumsa kısa bir süre önce bir Philips Led Tv aldık, Playsation'un uyumsuzluğu sorunu olabilir mi? Yani PAL, NTSC falan muhabbeti dönüyordu bir ara; ama ben baya cahilim bu konuda. Uyup uymayacağını nasıl öğrenebilirim, ya da kesin bir uyumluluk mu sözkonusu?

Bir de sanırım kutudan televizyona bağlama kablosu, sanırım HDMI denilen kablo çıkmıyor galiba, acaba doğru mu? Onu da ayrı mı almak gerekiyor?

Son sorum ise, önerebildiğiniz daha ucuza PS3 alabileceğim elektronik mağazası var mıdır?

Şimdiden çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Special Moment -- 27 Eylül 2013; 15:17:47 >

• Hocam,

1- Bazı oyunlar ön yükleme isteyebiliyor, Hal böle olunca doğal olarak 12 gb depolama alanı yetmeyecektir fakat 12 gb alıp da ekstradan bir 2.5 inch hd alırsan sanırım daha ucuz olabilir pek emin değilim(HD boyutuna göre değişkenlik gösterebilir)

2- Çok bir bilgim yok fakat muhtemelen sıkıntı çıkarmaz bende çıkarmıyor en azından

3- HDMI kablo kutudan çıkmıyor bazı yerler satarken hediye verebilir

4- Hocam ortalama 400-500 tl arası en ucuz herhalde ama tavsiyem bu saatten sonra sıfır cihaz alma, ikinci el bir cihaz alırsan garantili veya isteğe bağlı garantisiz daha karlı çıkarsın zira pek bozulduğunu görmedim ilk versiyonları hariç hem bu sayede yanına ekstra kol,oyun vb alman için paran da artar.
  • PAL, NTSC olayının TV ile alakası yok diye biliyorum, medya oynatımıyla alakalı o (blu-ray, dvd) (oyunlar dahil değil ama buna). Şu ana kadar LED veya LCD TV'si PS3'e uyumsuz olup görüntü alamadığından şikayet eden duymadım. Sadece TV'ye göre görüntü kalitesi değişir.
  • hocam bence kopya oynatan cihaz al derim uygun fiyata bulursan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Special Moment

Arkadaşlar öncelikle konu umarım doğru yerdedir.

Uzun bir süredir PlayStation 3 almak istiyordum; ama kafamdaki soruları sormadan da içim rahat etmedi. Umarım bundan kısa bir zaman sonra cevaplarınızın da yardımıyla alabilirim.

Öncelikle 12 GB ile 500 GB arasındaki farkı öğrenmek istiyorum. Yani ben oyunun cd'sini alıp takacaksam 12 veya 500 gb bunda bir fark oluşturuyor mu? Veya online olarak oyunlar yüklenebiliyor da bu 500 GB onun için mi? Veya cd ile bile olsa 500 GB olan diğerinden daha performanslı mı çalışıyor?

Bir diğer sorumsa kısa bir süre önce bir Philips Led Tv aldık, Playsation'un uyumsuzluğu sorunu olabilir mi? Yani PAL, NTSC falan muhabbeti dönüyordu bir ara; ama ben baya cahilim bu konuda. Uyup uymayacağını nasıl öğrenebilirim, ya da kesin bir uyumluluk mu sözkonusu?

Bir de sanırım kutudan televizyona bağlama kablosu, sanırım HDMI denilen kablo çıkmıyor galiba, acaba doğru mu? Onu da ayrı mı almak gerekiyor?

Son sorum ise, önerebildiğiniz daha ucuza PS3 alabileceğim elektronik mağazası var mıdır?

Şimdiden çok teşekkür ederim.

öncelikle 12 gb liklerde HDD yoktur 16 gb flash hafıza vardır ancak sen HDD takabilirsin hangi marka tv olduğu farketmez HDMİ içinden çıkmıyor ama zaten 15 20 tl bişey o kablo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.