Şimdi Ara

ACEMİ KAYNAKÇI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adapazarı Modern Sanayi Sitesi'nde bulunan egzoscuya tamir için getirilen LPG'li otomobil, egzosuna kaynak yapılırken alev aldı. Otomobilin yandığını görünce ağlamaya başlayan kaynakçıyı çevredeki esnaf uzaklaştırdı. Otomobildeki yangın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından söndürüldü.

Olay, Modern Sanayi'de bulunan egzoscuda meydana geldi. 41 NE 480 plakalı otomobilin sahibi Salih Cumbul otomobilinin egzosundan ses gelmesi üzerine aracını sanayiye götürdü. Egzoscu kalfası 23 yaşındaki Levent Öztürk, egzosun patladığını görünce oksijen kaynağı ile onarmak istedi. Kaynak yaptığı sırada da otomobil bir anda alev alarak yanmaya başladı.

Otomobilin yandığını görünce kendisini ağlamaya başlayan kaynakçıyı otomobilin LPG'li olması nedeniyle çevredeki esnaf uzaklaştırdı. Otomobildeki yangın olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından söndürüldü. Yangının söndürülmesini gözyaşları içerisinde seyreden Levent öztürk, “Kaynak yapıyordum. Bir anda alevler aracı sardı” dedi.

Yangın sırasında alevlerin otomobilin arkasında bulunan LPG tüpüne sıçramadan söndürülmesi ise olası bir patlamayı önledi.

ACEMİ KAYNAKÇI

• Olacakmış;olmuş.Geçmiş olsun demekten başka yapacak birşey yok.
  • Dikkatsizliğin ve tedbirsizliğin hazin sonu
  • Üzüldüm kaynakçıya...

Belki de arabada gaz kaçağı oluşu tetikledi olayı...

Ama iş kaynakçının başına kaldı.Suçlu ise de üzüldüm, değilse de...

Mazlum çocuk, olayı bilmesem de üzülüyorum işte...

Biri çıkıp diycek şimdi ya patlasaydı, zarar daha çok oldu diye, ben de beni anlamadığını söyleyeceğim kendisine...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ottoman24

Dikkatsizliğin ve tedbirsizliğin hazin sonu

Araç yanmaya başlayınca kaynakcı ağlamış.
  • sanayide olması istenmeyen kötü olaylardan birisi
  • arkadaşlar ben birçok araçta görüyorum lpg dolum yerleri hemen egzos un yanında bulunuyor bu yanlış birşey değilmi
  • Yazık gerçekten simdi araçın parasını ödettirirler adamcağıza
  • quote:

Orjinalden alıntı: tourneo

Yazık gerçekten simdi araçın parasını ödettirirler adamcağıza

evet sigortasıda yoktur dükkanın muhtemelen ödetecektir.
  • yazik yaa hadi yardim edelim
  • yazık yaa hakkatten belkide lpg tesisatı iyi değildi adamın başına kaldı olay belkide bir anlık dikkatsizlik.inşallah bi yolu vardır kasko sigorta filan off ya üzüldüm ağladığını okuyunca Allah yardımcısı olsun
  • Ben kaynakçıda suç bulamıyorum,bu olayın nasıl bi tedbiri olabilirki hangimiz egsozcuya gittiğimizde ustamız kaynak yaparken tedbir aldığını gördü.
    Ama belki dikkatsizlik olabilir tabi alttan gecen gaz borularını mı deldi acaba oksijen kaynağı ile...
    Yinede her durumda dükkan adamın parasını ödemek zorunda gibime geliyo. Sonucta adamın da suçu yok...
    Karısık bi durum
  • Üzücü bir durum

Ağlayanlar bir yandan, Araba sahibi bir yandan

Esnaf desen kaçmış gitmiş, Egzostçunun sahibi yok etrafta

Kaynakçı ağlamış kaçırmışlar yanmasın diye

LPG var ama patlamamış, arkada birtane daha aynı renk aynı araçtan var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven3 -- 26 Eylül 2008; 0:43:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: night_33

arkadaşlar ben birçok araçta görüyorum lpg dolum yerleri hemen egzos un yanında bulunuyor bu yanlış birşey değilmi

yeni uyarlamaya göre muayene yapan türktüv muayene istasyonlarında ;

LPG dolum ağzı ile egsoz çıkışı aynı tarafta olursa kabul etmiyorlar,bizzat başıma geldi.benim arabamda da aynen öyleydi.yapmadılar muayeneyi,git bu dolum ağzını öbür tarafa aldır dediler.

adamlar o kadar çok inceliyorlarki ;

4 lastiğin 4 ü de takım olmalı diyor ve ayrıca lastiklerin diş kalınlığını dijital kumpasla ölçüyorlar...

benim sağ ön farın camı çatlaktı.onu bile kabul etmediler....
  • quote:

Orjinalden alıntı: extremeenvy

Üzüldüm kaynakçıya...

Belki de arabada gaz kaçağı oluşu tetikledi olayı...

Ama iş kaynakçının başına kaldı.Suçlu ise de üzüldüm, değilse de...

Mazlum çocuk, olayı bilmesem de üzülüyorum işte...

Biri çıkıp diycek şimdi ya patlasaydı, zarar daha çok oldu diye, ben de beni anlamadığını söyleyeceğim kendisine...

Bence de böyledir.23 yaşında ilkkez kaynak yapmıyordur o çocukluğundan beri kaynakçıdır...
  • kaynakçıya yazık olmuş
  • dikkatsizlik ve tedbirsizliginin sonucu hayatına malolabilirdi yine ucuz kurtulmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAİM. -- 26 Eylül 2008; 12:58:38 >
  • allah korumuş valla LPG tankına gitseydi alewler sonucları hiç ii olmazdı ... tekrar geçmş olsun vatandaşımıza.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dainesee

quote:

arkadaşlar ben birçok araçta görüyorum lpg dolum yerleri hemen egzos un yanında bulunuyor bu yanlış birşey değilmi

LPG dolum ağzı ile egsoz çıkışı aynı tarafta olursa kabul etmiyorlar,bizzat başıma geldi.benim arabamda da aynen öyleydi.yapmadılar muayeneyi,git bu dolum ağzını öbür tarafa aldır dediler.

4 lastiğin 4 ü de takım olmalı diyor ve ayrıca lastiklerin diş kalınlığını dijital kumpasla ölçüyorlar...

benim bildiğimde doğrusu bu zaten

• Benim duyduğum da Almanya da sorun ne olursa olsun muayeneyi geçemeyen aracın ruhsatına hemen bir damga vurup çekici üzerinde gönderiyorlarmış tamirhaneye.Yani sürücü aracımı alayım yaptırıp da getireyim diye binip gidemiyormuş.Araba yapılana kadar trafiğe çıkışı yasaklanıyormuş.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dainesee

quote:

benim bildiğimde doğrusu bu zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 30 Eylül 2008; 17:33:06 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.