Şimdi Ara

Acemi için 300-450k arası araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ilk arabam olacak, baya acemiyim. Sorun çıkartmayacak ve az yakacak bir araba arıyorum. Kaçması, hızlı gitmesi vs hiç önemli değil zaten muhtemelen 80-90 civarı hızlarda kullanacağım. Önerileriniz neler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.4 getz lpg ile ihtiyacını karşılar diye düşünüyorum. kendim de kullandım sorunsuzdu.

• weSt` kullanıcısına yanıt

Biraz daha güzel görünen neler bulabilirim hocam, aklımda linea var

• Korayovic0912 K kullanıcısına yanıt

Mümkün mertebe sedan alma! B sınıfı HB araç en güzeli! Mesala Nissan Micra. Yukarıda oturur etrafı görür ve hakim olursun. Getz veya i20 de iyi öneri

• Ritter_Ali kullanıcısına yanıt

Sağ ol hocam, araştırcam.

• B sınıfı hb aracla yerden yüksekliğin ne alakası var ? Saçma öneriler olmuş. Linea ile aşağıda olup, punto ile yerden yüksek mi olacagini zannediyor acaba öneren arkadaş. İkisi de aynı araba. Birisinin arkası uzun diğerinin kısa sadece. Linea ihtiyaçlarını karşılıyorsa ve hoşuna gidiyorsa al derim.

• Clio 3 i20 grande punto tarzı piyasa arabalarını almanız faydanıza olur. Yedek parçaları uygun fiyatlıdır. Her yerde bulursunuz. Kolay kolay sorun çıkarmazlar. Çıkarsalar bile uygun fiyata çözersiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600-650K Arası Araç Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • crssover C kullanıcısına yanıt

Fiesta hakkında düşüncelerin ne hocam

• Tabi fiesta da olabilir. Ancak mümkün olduğunca ülkemizde üretilen otomobillere bakarsanız yedek parça fiyatları daha uygun olacaktır. Lpg ile kullanacaksanız ford önermem. Hyundai lpg kullanımında en iyisi, i20 nin ikizi olan Kia Rio da seçeneklere eklenebilir.

• crssover C kullanıcısına yanıt

Fiesta ülkemizde üretilmiyor mu hocam? Anladım tamamdır. i20 yi önerirsin o zaman, görünüş olarak benim de hoşuma gidiyor, özellikleri de bana uygunsa şu an kafamdaki araba i20. Zaten bagajının büyük olması, hızlı gitmesi vb gibi dertlerim yok.

• Punto 1.4 Benzin & LPG mantıklı olacaktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.