Şimdi Ara

Ace II - Sola (Ace II alındı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu iki telefon arasında kaldım,,, Sola vatanda 795 lira ama axess ve bonusum yok maalesef,,, Ace II bimeks kuponu ve wordl kartla gayet uygun oluyor,,, ama sormak istediklerim var,,, Öncelikle Marmara forum saturnde Ace II de flash olmadığını söylediler ama bazı yerlerde var diyorlar hangisi doğrudur,,, İkincisi Ace II ICS 4.0 ya güncelleme verecekmi,,, Tasarım olarak üstün olan solanın 1ghz dc 512mb rami mi yoksa ace 800mhz 786 rami mi ??? Aslında Ace II ye daha yakın gibiyim ama flash desteği beni korkuttu,,, Hangi telefonu tavsiye edersiniz,,, (4 yıllık bir SE k530 kullanıcısıyım ve sağlamlık olarak hayranım bu telefona)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirman -- 21 Ağustos 2012; 17:48:57 >

• Ace 2'de Flash desteği var, gayet iyi performans veriyor ve Ace 2 hakkında soruların varsa Ace 2 kullanıcısı olarak cevaplarım.
  • flash desteğini öğrendikten sonra Ace II ye bayağı yakınım,,, cevap için teşekkürler,,, hocam peki ICS gelecek mi Ace II ye,,, sen alırken bu iki seçenek arasında kaldın mı,,, aslında işlemcimi rammi diye bi ikilemdeyim,,,
  • Kalmadım ve nedenini sana PM atarım birazdan, baştan söyleyeyim biraz uzun olacak.
  • o degilde, forumda bu iki telefon arasında kalan uyeler bayağı cogaldı. Ama hep derım ace 2 daha iyidir diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoversInJapan

o degilde, forumda bu iki telefon arasında kalan uyeler bayağı cogaldı. Ama hep derım ace 2 daha iyidir diye.

Bu gidişle yakın zamanda "Samsung Galaxy Ace 2 V.S Sony Xperia Sola" diye ana konu açmak şart olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK Aygırı

quote:

o degilde, forumda bu iki telefon arasında kalan uyeler bayağı cogaldı. Ama hep derım ace 2 daha iyidir diye.

Bu gidişle yakın zamanda "Samsung Galaxy Ace 2 V.S Sony Xperia Sola" diye ana konu açmak şart olacak.

katılıyorum. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK Aygırı

quote:

katılıyorum. :)

Ben hala karar veremedim beyler

• flash desteği var sanırım ace 2 de hocam bu 2.konun galiba bugün cevaplamıştım hatırlıyorum fiyat konusunda hizlial.com da 788 tl sola sen de benim gibisin aslında gönlün tasarımından dolayı sona dan yana ama ace 2 deki performans yüzünden aklın ona kayıyor 512mb ram gözünü korkutmasın okuduğuma göre iyi stabilize edilmiş birkaç yardımcı yazılım ile daha da iyi yapabilirsin ayrıca ram de ace2 önde de olsa işlemci testlerinde sola ace 2 yi açık ara eziyor
  • tabikı sola jell bean bile gelecek

• doğruyu söylemek gerekirse resimlerde gördüğüm soladan dolayı beklentimi çok yükseltmişim ben,,, bugün marmara forumda incelediğimde çokta etkilemedi beni,,, elbetteki marjinal görünümü ve ince tasarımı güzel ama ne bileyim çokta beklediğim gibi aşmış bi tasarımı yok,,, bunun yanında ace II daha sıradan bir tasarımken ve daha kalınken gözüm hep ona kaydı,,, bide sony ekranlarını daha uzun ve dar mı yapıyor anlamadım gitti,,, xperia ray'i sırf o yüzden almamıştım,,, iki telefonda gayet güzel,,, ace II biraz daha kalın ama daha tok duruyor,,, bide iki kamerada 5mp olmasına rağmen aynı ortamda sanki Sola daha iyi performans verdi,,, işlemci ram olayı zaten ayrı bi çıkmaz,,, ben her ne kadar Sony(Japon diyelim kısaca) manyağı olsamda Ace II alacağım gibi,,,
  • Ben Aceyi kullanıyorum ve çok memnunum çok kolay bir kullanımı var ve çok güzel uygulamalar var.
  • solaya jb bile gelir gelmesine de ace2 ics alır mı ?
  • bi karşılaştırma videosu hazırlasalar iyi olur :) burdan editörlere duyrulur

iki haftadır inceleyip duruyordum bu iki cihazı, ancak an itibariyle Sola'da karar kıldım
  • Bu gün alırsam incelemesini yapacağım Ace 2 nin.

• quote:

Orijinalden alıntı: polonyalimendil

bi karşılaştırma videosu hazırlasalar iyi olur :) burdan editörlere duyrulur

iki haftadır inceleyip duruyordum bu iki cihazı, ancak an itibariyle Sola'da karar kıldım

Shiftdelete.net bayramdan sonra büyük bir ihtimal yapar ama Donanımhaber.com'un ne zaman yapacağı hakkında bir fikrim yok.
  • Siz gene iyisiniz sadece 2 si arasında kalmışsınız ben hem arc s hemde iphone 3gs ide bu 2 makinanın içne alıp karar veremiyorum daha 2 makinaya düşürmeme çok var anlaşılan.
  • Bimeksten Ace II aldım,,, Aslında bu iki tel arasında mantıkla seçmek zor gibi,,, Aldıktan sonra saturne kılıf bakmaya gittim ve Solayı gördüm cidden Ace II daha sade duruyor,,, Bide kılıf bulması bu kadar zor olmasa,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirman -- 21 Ağustos 2012; 17:51:15 >
  • Ben de vatandan 799tlye aldim.Kilif yoktu mecbur carsidan alicam.

• hayırlı olsun hocam,,, ama kılıf bulmak zor,,, telefonculara modeli anlatmak daha zor,,, Ace II deyince SII kılıfı veren var, Ace Plus kılıfı veren var, abi yeni çıkan deyince Ace zaten yeni çıktı diyen var,,, En temizi netten almak gibi :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.