Şimdi Ara

ACE COMBAT ZERO: BALKAN WAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Grafikler gerçekten etkileyici...PS 2 son günlerinde altın çağını yaşıyor...
  • Grafikten ziyade oynanabilirliği tek kelimeyle muhteşem
  • vay be ps2 hala yeni nesile kafa tutuyor
  • Videoyu izledim...PS 2 hala iyi grafik verebiliyor.Bu grafiklerle 60 FPS stabil olması harika...

Ace Combat 5'de kokpit kamerası çok yapaydı...Bunda ise videodan pek anlayamadım nasıl olduğunu.Umarım üzerinde çalışmışlardır...Kokpit kamerası ile oynamak daha zevkli çünkü
  • çüşşşş... bunlar oyun içimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ereneren

çüşşşş... bunlar oyun içimi

Bunlar kokpitten görevi bitirip replayden dışarıdan izlenildiğinde alınan SS' ler.
  • Oyun içinde böyle göremiyorsun uçakları, kokpitinde gayet basit cizilmiştir.
    Önce radarda ve bir yazı olarak gorursun ekranda, yakalayabilirsen yakalarsın ,füzeleri atarsın zaten lock olunca uzaktan.Ama bu şekilde rahat oyun içinde göremezsin, çünkü çok hızlı geçer ekrandan kaybolur gider...
    REplayleri geçelim
  • Tamam koray sakin ol, üzülme. Oyun kaka, pis, kötü... Yeterki sen üzülme.

• Sırf şu SS leri görmek için çekicem şu oyunu...ACE 4 müydü neydi, böyle ss leri verdiler, gazı aldık, çektik, 1 saat sonra kapadık.Alakasız..Şunuda çekip bakalım bi gorelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayg

Sırf şu SS leri görmek için çekicem şu oyunu...ACE 4 müydü neydi, böyle ss leri verdiler, gazı aldık, çektik, 1 saat sonra kapadık.Alakasız..Şunuda çekip bakalım bi gorelim

Çaktırma çaktırma güzel oyun
  • belki alirim balkan savasi oldu icin belki alirim bilmiyom her oyuna okadar para veremem hakketende deyermi bilmiyorum ama balkan savasi oldu icin belki alirim sirplari bombalamak icin
  • oyuna para mı verilir,şu an torrentten çekiyorum ben.capslar güzelmiş bakalım oyun nasıl..
  • çok iyiymiş ya uçak oyunlarını sevmezdim ama grafikleri görünce etkilendim.
  • Hiç beceremem uçak oyunlarını.Ama şu grafikler için tekrar denemek lazım
  • birkaç gün önce bu serinin başka oyununu oynamadım ama güzel oyun tavsiye ederim
  • Ace combat 5 e göre seneryo biraz yavan kalmış ama menüleri felan elden geçirmişler , bence ilk olarak Ace Combat 5 i oynayın
  • oyun muhteşem ya. bilgisyarda olsa 1 ay evden cıkmam bunu oynarım ama bu oyun ayarında oyun yok bilgisayarda. namuro yapıo bu oyunu , siteside sırf japonca. Ps ile anlaşmıslar sırf ps e yapıolar
  • ben de cok begeniyorum bu oyunu...grafikler etkileyici gercekten
  • Hortçular sizi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.