Şimdi Ara

<< Ace Combat 6 Xbox360 Yeni Görüntüler >>

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ne biçim gafik ya PS2'dekinden ne fark var allahaşkına ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neuvelle -- 21 Mayıs 2007; 23:40:09 >

• AA yok AA
  • Yani yuh.PS2'den ne fark var diyecek bir şey yoksa bravo.

Bence amaç daha çok bu uçakları XBOX 360'a yönlendirmek olabilir.Kimsenin günahını almayalım ama neyse.

Her oyunu da oynamak zorunda değiliz....
  • emre dalga geçmiosun dimi yazıyı yazarkene
  • Birkac resimde ben koyayim
    Assagidaki ss ye bakin ekranda okadar düsman ucagi...vs olmasi etkileyici radarda bunu görebilirsiniz

• Bu resimleri görmemiştim Güzelmiş ama o yerler dümdz olduktan sonra ne anladım ben bu oyundan...
  • Bir şey soracam size bu ace serisinde hiç it dalaşı olduğuna rastlamadım ben yani bf2 de ki gibi peşime hiç uçak takılmıyor. Ancak çakılırsam ölüyorum

Merak ettim varmı, yokmu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7HZ Salnotes Zero Kulaklık
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Var tabi olmazmı forever ace combat
  • quote:

Orjinalden alıntı: JAM3Z

Bir şey soracam size bu ace serisinde hiç it dalaşı olduğuna rastlamadım ben yani bf2 de ki gibi peşime hiç uçak takılmıyor. Ancak çakılırsam ölüyorum

Merak ettim varmı, yokmu?

zorluk seviyesini artırırsan bak neler oluyor neler:D hocam ayrıca ps2'den hiç farkı yok diyen arkadaşa da söyleyecek laf bulamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: éM Ré

Bu ne biçim gafik ya PS2'dekinden ne fark var allahaşkına ya.

Bu ne biçim topic ya 3 yaşındaki çocuğun agu demesinden ne fark var Allah aşkına ya.

Benzemiş mi yazılarımız..
  • quote:

Orjinalden alıntı: JAM3Z

AA yok AA

hocam sen de taktın su aa meselesine ama harbidende bu oyun için dediğin doğru
  • aa eksikliği resimlerden kaynaklanıyordur. çünkü aa sız olma ihtimali bana göre %0 ilk resim bence muhteşem gözüküyor.
  • bu oyun güzel olacak gibime geliyor
  • doga modellemesi ve ucak modellemeleri gusel olmuş ama şehir modellemesi pek iyi degil bence
  • Grafiklerin neresi kotu yaaa...
  • YERDEKİ EVLERE, CADDELERE BAK YA! Dümdüz!

Direk Google Earth ü alıp yapıştırmışlar yere. Üstüne de birkaç kutu koymuşlar ahanda alın size bina diye! Bazıları da bunun neresi muhteşem değil diyor! PS2 den nasıl iyi değil diyor!

Vay anasını!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ricaiçinaldığımnick -- 22 Mayıs 2007; 15:17:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ricaiçinaldığımnick

YERDEKİ EVLERE, CADDELERE BAK YA! Dümdüz!

Direk Google Earth ü alıp yapıştırmışlar yere. Üstüne de birkaç kutu koymuşlar ahanda alın size bina diye! Bazıları da bunun neresi muhteşem değil diyor! PS2 den nasıl iyi değil diyor!

Vay anasını!

sen su devamli fake alip banlanan sahis degilmisin buarada tipki ajdara benziyorsun yoksa o senmisin yazik oldu okadar mesajlarina
  • bu oyun oynanır ve ben oynayacağım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: m4hs3r

quote:

YERDEKİ EVLERE, CADDELERE BAK YA! Dümdüz!

Vay anasını!

sen su devamli fake alip banlanan sahis degilmisin buarada tipki ajdara benziyorsun yoksa o senmisin yazik oldu okadar mesajlarina

Sen de şu geçen hafta herkein önünde rezil ettiğim '' bana pm' den küfür ediyorsun deyip ispatlayamayan, kullanıcı adı ve şifresini Efruz' a vermeye tırsan, iftiraboy' musun? ''

• quote:

Sen de şu geçen hafta herkein önünde rezil ettiğim '' bana pm' den küfür ediyorsun deyip ispatlayamayan, kullanıcı adı ve şifresini Efruz' a vermeye tırsan, iftiraboy' musun? ''

yine bitarafindan uyduruyorsun ee tabi alistik artik herkes senin ne oldugunu biliyor efruz istesin sifremi hemen veriyim ozaman resmindekine dönersin iste

neyse uzatma hadi isine bak
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.