Şimdi Ara

Account Birleştirmesi Geliyor Sanırım.(İngilizce İçerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Greetings Summoners!

We are happy to announce the option for account merges for qualifying accounts. There is a specific list of requirements, and no special exceptions can be made. Additionally, this is a manual and very lengthy process that may take several weeks to complete.

Accounts must meet the following criteria in order to be eligible for this service:
    Account created before June 1st, 2010.
    Account has been logged in from an EU IP address for a majority of your games before this date.
    Ownership of both the NA and EU accounts must be verified.
    EU account has been originally created on one of the EU servers.
    Things to note:
    This is a very slow and time-intensive process that is offered as a very special service for EU players.
    All requests will be answered, but it may take several weeks to process and complete.
    Only certain data from the NA account will be merged into the targeted EU account.
    You will keep: Summoner level, purchased content, current IP and RP totals, and competitive season rewards.
    Compensation will be provided for any champions and skins purchased on both your NA and EU accounts. There will not be compensation provided for overlapping runes.
    You will lose: current League stats, MMR, games played, saved rune and mastery pages, accrued Honor, previous and unused referrals, forum badges, and current Justice Review rating.
    Refund tokens cannot be used for content purchased prior to the merge.
    A free transfer token will be granted to qualifying accounts if they simply want to move the account over and do not want to go through the merging process or are unable to verify account ownership.
    If future investigation reveals you are not the original owner of the account, the merged account will be permanently suspended.
    Once the merge is complete, your NA account CANNOT be recovered.
    If you interested in merging your account, meet the criteria, and understand this process, please send a ticket with the subject "Account Merge Request" HERE.

Çoğu şeyi anladım ama 2 şeyi anlamadım , rünler gidecek derken , kayıtlı olan rünler mi gidecek yoksa 16 sayfa rünün varken 2 sayfa rünün mü kalacak ( bu ihtimal çok uzak geliyor )
    2) Ownership of both the NA and EU accounts must be verified ne anlama geliyor ? Benim NA da olan hesabı orada çürümesin diye bedava hak varken TR ye geçirmiştim şimdi onu birleştirmeye kalkarsam buna izin vermeyecekler mi ?

• Aha eunedeyken rp cekemeyip tr deki hesabima cekiyordum.Sonra tr ye gecis yapinca kalmisti o hesap.Birlestirme olursa skin+champ super olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi olur ancak mt2 ye döner bir nevi char soyma işlemleri başlar ben sölüyüm,dolandırılık beraberinde getirir

• quote:

Orijinalden alıntı: hell2o1o

İyi olur ancak mt2 ye döner bir nevi char soyma işlemleri başlar ben sölüyüm,dolandırılık beraberinde getirir

sen sölü ama öyle bir şey tespit edilirse perma ban diyor.
  • nasıl yeni . TR de 1000 oyunlu full champlı sezon 1 de açılmış hesabım var benim. Şimdi onu Westteki 30 lwl smurf le birleştirebilicek miyim ben ?

okumadım da çok uzundu ...
  • Sorularını cevaplayayım.

Hesap birleştirildiğinde senin kayıtlı Rune ve Masteries sayfaların silinecek. Eğer 17 tane Rune Page'in varsa hepsi boş olarak birleştirdiğin hesaba aktarılacak. Masteries için de bu şekilde. İkincisi ise NA ve EU'daki iki hesabında sahibi olduğunu kanıtlaman gerekiyor işlemin yapılması için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watchmaan

nasıl yeni . TR de 1000 oyunlu full champlı sezon 1 de açılmış hesabım var benim. Şimdi onu Westteki 30 lwl smurf le birleştirebilicek miyim ben ?

okumadım da çok uzundu ...

işte ondan emin değilim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: I love her

Sorularını cevaplayayım.

Hesap birleştirildiğinde senin kayıtlı Rune ve Masteries sayfaların silinecek. Eğer 17 tane Rune Page'in varsa hepsi boş olarak birleştirdiğin hesaba aktarılacak. Masteries için de bu şekilde. İkincisi ise NA ve EU'daki iki hesabında sahibi olduğunu kanıtlaman gerekiyor işlemin yapılması için.

NA daki hesabı TR ye geçirdim peki sorun olur mu bu ? yani bu cümleden sorun olacağı mı çıkıyor ? EU dakini kanıtlarım ama NA dakini şuanda mümkün değil.
  • Zaknafein. kullanıcısına yanıt
    İçerikte sadece NA ve EU arası hesap birleştirmekten bahsediyor. Eğer diğer sunuculara da izin verilirse EU ve TR'deki hesabını birleştirebilirsin. Riot'un diğer sunucular için de açıklama yapmasını beklemek lazım.
  • TR ye ne zaman gelir bu merak konusu ama adam bir hesabıyla oynuyorsa ve sezon 1 den ebri oynuyorsa zatwen 20 sayfa rünü vardır ve bunları neden kaybetmek istesin ? rünler yerine rünlerin ip değeri geri verilmeli bence
  • quote:

İçerikte sadece NA ve EU arası hesap birleştirmekten bahsediyor. Eğer diğer sunuculara da izin verilirse EU ve TR'deki hesabını birleştirebilirsin. Riot'un diğer sunucular için de açıklama yapmasını beklemek lazım.

yada basarım 2600 ü Na ya atarım tekrar çünkü 57 tane skin vardı o hesabımda. sağol çeviriler için bu arada
  • yapmaya ya bugün eudaki bi hesabımı takas etmiştim kesinleşince bakıcaz artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: SupremeMasterr

TR ye ne zaman gelir bu merak konusu ama adam bir hesabıyla oynuyorsa ve sezon 1 den ebri oynuyorsa zatwen 20 sayfa rünü vardır ve bunları neden kaybetmek istesin ? rünler yerine rünlerin ip değeri geri verilmeli bence

Wtf? Sen olayı anlamamışsın ki.. Aktardığın hesapta rune'ler ve page'ler olucak ama içi boş olucak. Tekrar dizeceksin yani.
  • quote:

quote:

TR ye ne zaman gelir bu merak konusu ama adam bir hesabıyla oynuyorsa ve sezon 1 den ebri oynuyorsa zatwen 20 sayfa rünü vardır ve bunları neden kaybetmek istesin ? rünler yerine rünlerin ip değeri geri verilmeli bence

Wtf? Sen olayı anlamamışsın ki.. Aktardığın hesapta rune'ler ve page'ler olucak ama içi boş olucak. Tekrar dizeceksin yani.

ben de diyorumki aldığı rünler boşa gidiyorsa kötü olur
  • Westteki championship rivenlı hesabımı trdeki ana hesabım ile birleştirebilir miyim yani?

• quote:

quote:

quote:

Rünler de rün sayfası da duruyor. Sadece yeniden yerleştirmeniz gerekecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: mavister

quote:

quote:

quote:

Rünler de rün sayfası da duruyor. Sadece yeniden yerleştirmeniz gerekecek.

Sabrına hayran kaldım @mavister ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.